İçeriğe Yönlendir

Hangi Lastiği Almalıyım ?

Erkut Uysal

Recommended Posts

Erkut Uysal

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-fiesta-jant-lastik-jant-kapagi-bijon-somunu-hepsi-verilecek-181646409/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-14-ford-fiesta-lastik-jant-takimi-181425111/detay

Hangisini almam gerektiğini bilemedim... Biri 35 km uzağımda Büyükçekmecede diğeri Ankarada... Ankarada olana kargoda ödemem gerekicek sizce hangisi Abilerim,dostlarım,kardeşlerim bana yardımcı olursanız sevinirim... :)

Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Ben olsam ankaradakini alırım..  Jant var , lastikler daha yeni ve dişli duruyor. Ama kargo en az 100tl tutar bunuda düşünmek lazım..

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Çelik jant şart değil derseniz ankarada kinde kargo olmasaydi istanbuldaki ürün daha uygun gözüküyor. Görerek alma imkanı da var.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İkisini de almazdım.

1. linkte jant orjinal değil, ikinci linkte lastikler ölü.

Düzeltiyorum. İstanbul'daki lastikler iyi duruyor.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Lastik alınacaksa kargosuz alınmalı. Yoksa düşündüğünden pahalıya gelir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Büyükçekmeceye bir gideyim iş çıkışından sonra... :)

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

çelik jantlı daha iyi olur orijinal jant olmasada kışlık lastik için gayet güzel bir seçenek

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ankaradakini kaçırmayın, 1. linkteki zaten bitmiş. 2deki ise nefis bir yol ttuşa sahip olan lastik ve jnatt a gayet güzel

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaalp1

Ankara'dakinin albenisi daha yüksek. Alaşım jant ve şık gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

ankaradakini kaçırmayın, 1. linkteki zaten bitmiş. 2deki ise nefis bir yol ttuşa sahip olan lastik ve jnatt a gayet güzel

Guzelde Caglar abi gidip gorecek adima pazarlik yapacak biri lazim... oda Ankarada yok malesef birde kargo ne tutar acaba ? Istanbulda olaninda 2012 6. Ay suresi gecmis mi oluyor ?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...