Serhad İncedere 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Aslında gaz kesiciden ziyade birkaç forumda lpg gaz kesicinin görevini tam yapamamasından kaynaklı olabileceğini yazmışlar. Gaz kesici aracı stop ettiğimizde lpg akışını tam kesemediğinden bir sonraki benzinle çalıştırmada bile yanma odasında yada enjektörlerde kalan soğuk lpg benzinle karışıyor ve havada soğuk olduğundan lpg ile direk çalışamadığı için boğularak geç çalışmasına sebep oluyor şeklinde. Yarın muayene sonrası lpg ayarına gidicem tekrar orda bir sorayım bakalım ne cevap verecekler. 1 Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 26 Aralık 2015 Yazar Paylaş 26 Aralık 2015 Bu arada belirtmek isterim, araç ara sıra sabah-akşam soğuk motor farketmeksizin tek marşta zınk diye çalışıyor. Geçenlerde akşam yaşadım çok şaşırdım, bugünde sabah 06:30'da -5 derecede yaşadım şok oldum. Ama genel olarak %90 oranında geç çalışmaya devam ediyor bir kaç istisna dışında. Yorum bağlantısı
Süleyman Arslan 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Daha once 2001 model lpgli focus aracimla uzun bir sure İlk marsta çalışmama problemi yasamistim. İlk marsta çalışmıyor ya da gaz pedalini pompalayarak marşa baktığınızda çalışıyorsa. Gün içinde aracı stop ettikten sonra yaklaşık 2-3 saat içinde tekrar marşa basınca çalışıyor fakat daha uzun bir sure sonra marşa basınca calismiyorsa. LPG regülatörü gaz sızdırıyor LPG enjektorlerinde biriken gaz manifolta doluyor demektir bu nedenle araç ilk çalışmada benzinde çalışmak isteyecegi için manifolta dolan LPG ile boğuluyor ve çalışmıyor. Sorunun regulatordenmi olduğunu kendiniz tespit etmek isterseniz akşamdan LPG enjektorune giden hortumu şokun sabah marşa bastığınızda araç çalışırsa sorun LPG regulatorundendir. 2 Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 27 Ocak 2016 Yazar Paylaş 27 Ocak 2016 Daha once 2001 model lpgli focus aracimla uzun bir sure İlk marsta çalışmama problemi yasamistim. İlk marsta çalışmıyor ya da gaz pedalini pompalayarak marşa baktığınızda çalışıyorsa. Gün içinde aracı stop ettikten sonra yaklaşık 2-3 saat içinde tekrar marşa basınca çalışıyor fakat daha uzun bir sure sonra marşa basınca calismiyorsa. LPG regülatörü gaz sızdırıyor LPG enjektorlerinde biriken gaz manifolta doluyor demektir bu nedenle araç ilk çalışmada benzinde çalışmak isteyecegi için manifolta dolan LPG ile boğuluyor ve çalışmıyor. Sorunun regulatordenmi olduğunu kendiniz tespit etmek isterseniz akşamdan LPG enjektorune giden hortumu şokun sabah marşa bastığınızda araç çalışırsa sorun LPG regulatorundendir. Bende aynı şeyleri düşünüyordum, buda kanıtlar cinsinden oldu. Regulator değişmeden sanırım sorun çözülemiyor. Regulatörde lpg sisteminin en pahalı parçalarından. İş böyle olunca insan bırak böyle kalsın zararı yok diye düşünüyor. Tamiri vs.. mümkün değilmi bu parçanın ? Problemi yazın yaşamayışımızın sebebide sanırım o kalan lpg nin sıcaktan dolayı direk yanabilmesi. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Bende aynı şeyleri düşünüyordum, buda kanıtlar cinsinden oldu. Regulator değişmeden sanırım sorun çözülemiyor. Regulatörde lpg sisteminin en pahalı parçalarından. İş böyle olunca insan bırak böyle kalsın zararı yok diye düşünüyor. Tamiri vs.. mümkün değilmi bu parçanın ? Problemi yazın yaşamayışımızın sebebide sanırım o kalan lpg nin sıcaktan dolayı direk yanabilmesi. Regülatör tamir-takımı da neredeyse aynı paraya geliyor. Bence kışın her sabah marşa fazla yüklenmek regülatör masrafından daha fazlasına neden olabilir. Sonuçta bu araçlarda marş dediğin 2-2,5 sn.dir, ondan sonrası aşırı yüklenme olur, bence vakit kaybetmeden taksitle falan değiştirin... Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Benim regulatorum yeni fakat yine de sabahlar geç marş alıyor. Hatta yenilenmeyen parça kalmadı araçta. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 (düzenlendi) Benim regulatorum yeni fakat yine de sabahlar geç marş alıyor. Hatta yenilenmeyen parça kalmadı araçta.Tamamen lpg sistemini iptal edin, yani manifolda falan giren hortumları körleyin, hem tüpten hem regülatörden gelenleri de aynı şekilde yapın. Eğer hala geç çalışma varsa o zaman sorunu başka yerde aramalısınız. Ateşleme vs gibi 29 Ocak 2016 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 -5 -6 derecelere kadar sorun yok araçta, tek marşta çalışıyor. Fakat daha da soğursa hava geç çalışıyor. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 -5 -6 derecelere kadar sorun yok araçta, tek marşta çalışıyor. Fakat daha da soğursa hava geç çalışıyor.O zaman benzin ve ateşlemeye bir baktırın. Sonuçta ilk çalışma benzinle oluyor. Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Ateşleme sistemi de yeni. O zaman benzin ve ateşlemeye bir baktırın. Sonuçta ilk çalışma benzinle oluyor. Benzinde olsa 2-3 kere kontak aç kapa yapınca tek marşta çalışırsa benzin pompasındandır dediler denedim, değişen birşey olmuyor. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Ateşleme sistemi de yeni.Enjektör, benzin pompası, yakıt vs. Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 31 Ocak 2016 Yazar Paylaş 31 Ocak 2016 valla benim araç çok tuhaf, son zamanlarda zınk diye marş alıyor. Atıroyum 5 marştan 4'ü düzgün oluyor 1 tanesinde 2-3 sn marş çevirdikten sonra öksürerek alıyor. Hep böyle arada derede kaldığı için çözüm aramaktan vazgeçiyorum zaten herseferinde. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 31 Ocak 2016 Paylaş 31 Ocak 2016 Tankın üzerinde Vana yok mu manifoldu körlemeden gaz kesilebilir bence. LPG yedek parça satan bir site var fiyatları uygun teknik destek de veriyor. Ustayı arayıp soru sorabilirsiniz. Uygun fiyata şpg filtresi almıştım. Google da lpg yedek parça arayın Yorum bağlantısı
Recommended Posts