Bekir Burak Aydos 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 (düzenlendi) Beyin dediğiniz şey ECU heralde, ECU 300 TL den aşşağı değil atiker bile olsa. Regülatörde 100 TL vardır kanımca. Benim problem bunlardan bağımsız muhtelemen ama, bu problemi LPG ile yaşayanların gaz kesicisinde arıza olması daha muhtemel geliyor bana. Regülatorde sıkıntı olsa etrafında taşma, kaçırma vb. yada gaza geçişte uygun ısıyı yakalayamama tarzı problemlerde olması lazım. ECU http://www.lpgyedekparca.com/atiker-safe-fast-ecu-urun256.html Regulatör http://www.lpgyedekparca.com/atiker-sirali-regulatoru-urun245.html 15 Ekim 2014 tarihinde Bekir Burak Aydos tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Bekir Burak Aydos yazdı: Beyin dediğiniz şey ECU heralde, ECU 300 TL den aşşağı değil atiker bile olsa. Regülatörde 100 TL vardır kanımca. Benim problem bunlardan bağımsız muhtelemen ama, bu problemi LPG ile yaşayanların gaz kesicisinde arıza olması daha muhtemel geliyor bana. Regülatorde sıkıntı olsa etrafında taşma, kaçırma vb. yada gaza geçişte uygun ısıyı yakalayamama tarzı problemlerde olması lazım. ECU http://www.lpgyedekparca.com/atiker-safe-fast-ecu-urun256.html Regulatör http://www.lpgyedekparca.com/atiker-sirali-regulatoru-urun245.html Lpgci arkadaşımı arayacağım, bakalım ne diyecek? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Regulatör http://www.lpgyedekp...ru-urun245.html değişmesi gereken bu.diğeri ecu onla ilgisi yok Yorum bağlantısı
Önder Kuru 18 Ekim 2014 Paylaş 18 Ekim 2014 Bugün arkadasa gittim. AKL fabrikasını aramış. Bu tip şikayetlerde en enjektörlerin işemesinden kaynaklandığını söylemişler, bugün enjektörleri degistirip denedik, tabi yeni test ettik, sorun devam etti, yani sorun artık %100 regulatorden olduğunu tespit ettik, yarın (pazar mazar dinlemem açtırırım dükkânı [emoji1] [emoji1] ) değişim olacak... Bilgilendirmeler devam edecek... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 18 Ekim 2014 Paylaş 18 Ekim 2014 Beyin degistiktenn sonra yapmaya devam ederse enjektorlerde oluyor sorun ilk yapilmasi gereken beyin Yorum bağlantısı
Önder Kuru 18 Ekim 2014 Paylaş 18 Ekim 2014 Serkan Ünsalan yazdı: Beyin degistiktenn sonra yapmaya devam ederse enjektorlerde oluyor sorun ilk yapilmasi gereken beyinPek zamanımız yoktu. En kolay olanı enjektörleri değiştirmekti. O yüzden oradan başladık. Hem eğer küçük ihtimalde olsa regulatorde sorun yoksa onu tekrar söküp eskisini takmak daha meşakkatli olacaktı... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Önder Kuru yazdı: Pek zamanımız yoktu. En kolay olanı enjektörleri değiştirmekti. O yüzden oradan başladık. Hem eğer küçük ihtimalde olsa regulatorde sorun yoksa onu tekrar söküp eskisini takmak daha meşakkatli olacaktı...Evet ugrastiriyor biraz bide ters bir yerde ise 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Serkan Ünsalan yazdı: Evet ugrastiriyor biraz bide ters bir yerde iseAynen. Lifte kaldırmamız gerekiyor... Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 21 Ekim 2014 Yazar Paylaş 21 Ekim 2014 Beyler sizde durum nedir ? Benimki kendi kendine düzeldi, yaklaşık 1 haftadır tek marşta zart diye çalışıyor, akıl sır erdirmek mümkün değil.. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Olur olmadik yerdr kalmasin arac sonra 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Bekir Burak Aydos yazdı: Beyler sizde durum nedir ? Benimki kendi kendine düzeldi, yaklaşık 1 haftadır tek marşta zart diye çalışıyor, akıl sır erdirmek mümkün değil..Yakıtla ilgili olmasın? Belki pislik falan kaçtı sonra gitti... Benim henüz regülatör değişmedi ustayi bekliyoruz şehir dışında imiş. Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 21 Ekim 2014 Yazar Paylaş 21 Ekim 2014 Önder Kuru yazdı: Yakıtla ilgili olmasın? Belki pislik falan kaçtı sonra gitti... Benim henüz regülatör değişmedi ustayi bekliyoruz şehir dışında imiş. Belkide olabilir.. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Bugün ancak değiştirebildik regülatörü. Ve hic bir sorun yok su an için. İlk çalışma rölanti herşey tıkır tıkır... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Önder Kuru yazdı: Bugün ancak değiştirebildik regülatörü. Ve hic bir sorun yok su an için. İlk çalışma rölanti herşey tıkır tıkır...Hadi gecmis olsun ozaman abi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Serkan Ünsalan yazdı: Hadi gecmis olsun ozaman abiSağ olasın. Araç bugün sanayide yine. Ama ufak iki vuruk vardı biri tamponda. onlar yapiliyor... Sırf şu arıza yüzünden kaporta işine odaklanamadim canımı sıkmıştı çok. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 O ariza insanin canini skyor cok fena[emoji1] .sahinler bile tek mars aliyor sizin aracta giy giy giy can skılıyor tabe 1 Yorum bağlantısı
Cemil Yıldızz 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Benim mondide aynı şekilde uzun bir süre çalışmazsa atıyorum akşamdan sabaha kadar tek marşta alıyor Ama gün İçinde çalıştır Stop et olayları olunca geç çalışıyor... ama bir gün öyle bir şey olduki gün boyunca çalıştırmalarımda kontağa tık demem yeterli oluyordu çok güzel çalışıyordu o gün akşama kadar kontak süresi hiç uzamadı Tıkla bırak yeterli akşam oldu benim tek far yanmadı sabah bakarım diye akşam öyle idare ettim sabah kaputu açtım far soketiyle oynadım far yandı burnuma benzin kokusu geldi şöyle motora baktım biraz yukarda resimde gördüğünüz Yuvarlak içine aldığım parçanın hortumunun ok'la gösterdiğim emme manifolduna giren ucunun çıkık olduğunu gördüm dedim nasıl çıkar bu geri yerine taktım çalıştırdım gitim ama gün içinde marş süresi tekrar uzadı anladımki o parça sıkıntılı sanırım adı ( geri dönüş valfi ) manifolda benzin damlatıyor oda marş süresini uzatıyor çıkardığımda sıkıntı yok kontağa tık demem yeterli henüz parçayı değişmedim böyle gidiyoruz şimdilik.. 1 Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 31 Aralık 2014 Yazar Paylaş 31 Aralık 2014 Cemil Yıldızz yazdı: Benim mondide aynı şekilde uzun bir süre çalışmazsa atıyorum akşamdan sabaha kadar tek marşta alıyor Ama gün İçinde çalıştır Stop et olayları olunca geç çalışıyor... ama bir gün öyle bir şey olduki gün boyunca çalıştırmalarımda kontağa tık demem yeterli oluyordu çok güzel çalışıyordu o gün akşama kadar kontak süresi hiç uzamadı Tıkla bırak yeterli akşam oldu benim tek far yanmadı sabah bakarım diye akşam öyle idare ettim sabah kaputu açtım far soketiyle oynadım far yandı burnuma benzin kokusu geldi şöyle motora baktım biraz yukarda resimde gördüğünüz Yuvarlak içine aldığım parçanın hortumunun ok'la gösterdiğim emme manifolduna giren ucunun çıkık olduğunu gördüm dedim nasıl çıkar bu geri yerine taktım çalıştırdım gitim ama gün içinde marş süresi tekrar uzadı anladımki o parça sıkıntılı sanırım adı ( geri dönüş valfi ) manifolda benzin damlatıyor oda marş süresini uzatıyor çıkardığımda sıkıntı yok kontağa tık demem yeterli henüz parçayı değişmedim böyle gidiyoruz şimdilik.. Üşenmeden yazdığınız için teşekkürler, problem daha büyürse kontrol edeceğimiz bir yer oldu en azından Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Bu konuyu geçen sene yine bu zamanlarda açmıştım ve bir süre sonra kendiliğinden düzelmiştir, ne tesadüftür ki problemin bir benzerini 1 ayı aşkındır yine yaşamaya başladım. Bu sefer test ettiğime göre araç ne kadar uzun süre soğuk beklerse çalışma süreside o denli artıyor. Sabahları yaklaşık 5-6 saniye marşı çevirdikten sonra alıyor. LPG yi kapatıp benzinle denedim yine fark eden birşey olmadı. Ne yapsam bilemiyorum açıkcası, son 2 aydır ara ara yaşıyordum son 1 aydır sürekli olmaya başladı. Araçta bu gecikmeye sebep olabilecek test edilebilecek başka neler vardır ? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Bekir Burak Aydos yazdı: Bu konuyu geçen sene yine bu zamanlarda açmıştım ve bir süre sonra kendiliğinden düzelmiştir, ne tesadüftür ki problemin bir benzerini 1 ayı aşkındır yine yaşamaya başladım. Bu sefer test ettiğime göre araç ne kadar uzun süre soğuk beklerse çalışma süreside o denli artıyor. Sabahları yaklaşık 5-6 saniye marşı çevirdikten sonra alıyor. LPG yi kapatıp benzinle denedim yine fark eden birşey olmadı. Ne yapsam bilemiyorum açıkcası, son 2 aydır ara ara yaşıyordum son 1 aydır sürekli olmaya başladı. Araçta bu gecikmeye sebep olabilecek test edilebilecek başka neler vardır ?Bende de vardı, lpg regülatöründen lpgyi kapatamıyormuş, hem lpg hem benzin karıştığı için araç geç çalışıyordu. Regülatör değişti düzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Önder Kuru yazdı: Bende de vardı, lpg regülatöründen lpgyi kapatamıyormuş, hem lpg hem benzin karıştığı için araç geç çalışıyordu. Regülatör değişti düzeldi. Ama ben LPG sistemini devreden çıkardığımda da yaşıyorum aynı problemi, yani benzinle kullanırkende var sıkıntı. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Bekir Burak Aydos yazdı: Ama ben LPG sistemini devreden çıkardığımda da yaşıyorum aynı problemi, yani benzinle kullanırkende var sıkıntı.Lpg sistemini kapatsan da sistem gazı kapatamıyor. O yüzden zaten karışım oluyor. Sen sistemi kapatmasan bile enjektörlü araçlarda her kontak kapatışında lpg gaz girişi kapanıyor, araç sıcak ise 5 saniyede devreye giriyor, arızalı olunca araç sıcak olduğunda o çok çok az sızan lpg buhar olarak sızdığı için sorun yaratmıyor araç hemen çalışıyor. Benim usta ilk önce lpg enjektörlerini değiştirdi (en kolayı olduğu için ve enjektörden sızma olup olmadığını görmek için), ama sorun düzelmedi sonra lpg regülatöründen motora giden tüm hortumları çıkarıp çıkarttığı yerleri geçici olarak körledi. Yani araç tam benzinli oldu. Bir kaç gün öyle denedim araç düzeldi ondan sonrada lpg regülatörünü değiştirdik, çok şükür bir sıkıntı kalmadı. 2 Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 23 Aralık 2015 Yazar Paylaş 23 Aralık 2015 Bizim usta sorun benzin pompasında gibi duruyor dedi, çalıştırmadan önce 2-3 defa yarım kontak yap sonra çalıştır dedi benzin pompası arızalıysa tak diye çalışır dedi. Denedim hiçbir fark olmadı, zaten kontağı her açtığımda kısa süreliğine vızınnn diye pompanın devreye girme sesini duyuyorum. Bu durumda problem lpg regulatoründemi ? Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Bu sanırım sorun değil. Benim aracımda da sabahları geç marş alma sıkıntısı var. Fakat bir kaç kere denedim akşam eve doğru yaklaşırken lpgyi kapatıyorum. Aracı benzinde bırakıyorum. Sabaha tek marş çalışıyor. Fakat tüpte bırakırsam tek marş süresi 5-6 sn oluyor. Lpg'nin regulatörü yeni. Regulatörle alakalı olacağını sanmıyorum. Malum Ankara'da kimi yerlerde gece hava -10'a kadar düşüyor. Bekir Burak Aydos yazdı: Bizim usta sorun benzin pompasında gibi duruyor dedi, çalıştırmadan önce 2-3 defa yarım kontak yap sonra çalıştır dedi benzin pompası arızalıysa tak diye çalışır dedi. Denedim hiçbir fark olmadı, zaten kontağı her açtığımda kısa süreliğine vızınnn diye pompanın devreye girme sesini duyuyorum. Bu durumda problem lpg regulatoründemi ? 2-3 defa yarım kontak yapmak kızdırma bujilerini ısıtmak için değilmi? :unsure2:Vızın diye ses bende de duyuluyor. Regülatör olduğunu sanmıyorum. Benim regulatör sıfır ama yine de geç marş alıyor. Havaların soğuk olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 25 Aralık 2015 Yazar Paylaş 25 Aralık 2015 Serhad İncedere yazdı: Bu sanırım sorun değil. Benim aracımda da sabahları geç marş alma sıkıntısı var. Fakat bir kaç kere denedim akşam eve doğru yaklaşırken lpgyi kapatıyorum. Aracı benzinde bırakıyorum. Sabaha tek marş çalışıyor. Fakat tüpte bırakırsam tek marş süresi 5-6 sn oluyor. Lpg'nin regulatörü yeni. Regulatörle alakalı olacağını sanmıyorum. Malum Ankara'da kimi yerlerde gece hava -10'a kadar düşüyor. 2-3 defa yarım kontak yapmak kızdırma bujilerini ısıtmak için değilmi? :unsure2:Vızın diye ses bende de duyuluyor. Regülatör olduğunu sanmıyorum. Benim regulatör sıfır ama yine de geç marş alıyor. Havaların soğuk olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Aslında gaz kesiciden ziyade birkaç forumda lpg gaz kesicinin görevini tam yapamamasından kaynaklı olabileceğini yazmışlar. Gaz kesici aracı stop ettiğimizde lpg akışını tam kesemediğinden bir sonraki benzinle çalıştırmada bile yanma odasında yada enjektörlerde kalan soğuk lpg benzinle karışıyor ve havada soğuk olduğundan lpg ile direk çalışamadığı için boğularak geç çalışmasına sebep oluyor şeklinde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts