Bayram Aktaş 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Merhabalar Arkadaşlar, Yaklaşık 3 4 ay önce 99 model focusumu model yükselticem diye satmıştım.Malum yazı arabasız geçirdik ama beklediğime değecek bir araba aldım.Bu süre zarfında çok araştırdım.Hemde elimdeki parayı biraz daha yükselttim.Bu süre zarfında birçok arabaya baktım aslında benim gönlümde HB kasa vardı babam dedi biraz araba oturaklı olsun sedan alalım onun dediği oldu.Ama bana demişti kısmet hangisi ise o olsun hangisi temiz se düzgünse onu alalım ama baktığımız hb ler tırt çıktı Neyse kısaca arabadan bahsedeyim.Araba 2005 model TDCI ghi tekno paket.Bu arabadan Türkiyede 16 tane varmış adamın dediğine göre.Araba 134.000 km'de kazası vb durumları yok.Sadece sol çamurlukta püskürme boyamı ne öle bir işlem varmış. Ustalarımıza baktırdık araba çok temiz zaten satan kişi ikinci sahibiymiş.İlk sahibinden kalan faturaları evrakları vb herşeyi mevcut.İlk sahibi 2005 yılının 7.ayında 42 bin küsür liraya almış arabayı. Araba da Ghia pakete ilaveten ESP,ÖN CAM REZİTASI,SESLİ KOMUT SİSTEMİ,BLUETOOTH TELEFON BAĞLANTISI,ADAPTİF ZENON (VİRAJA GÖRE DÖNEN FARLAR) MEVCUT.Bildiğim ekstra özellikler bunlar.Ve sürüş modları mevcut. Resimleri akşam saatinde çektiğim için çok düzgün olmayabilir.Hafta sonu konuyu açacağımı diğer konumda söylemiştim o yüzden fazla beklemek istemedim.Neyse gelelim resimlere.Allah herkesin gönlüne göre versin. 7 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Güle güle kullanın hayırlısı olsun.Ama rica ediyorum o gündüz ledlerini çıkartın ya da daha profesyonel gözüken bir tasarım uygulaması yapın.Bu güzel araca yakışmamış. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Hayırlı olsun Çok iyi araba ve çok güzel donanım maşallah Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullanın arabanın maşallahı var.. fiyat olarak ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim ? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Hayırlı olsun. Gökhan Erkenin arabasına kardeş gelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Maşallah güle gule kullanın. Yalnız benim teybin orda altta kutu var ve orda küllük var bunun direk açık bi anlayamadigim olay bu araç güvenlik paketli sanırım esp mevcut Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Araba çok güzel hayırlı olsun. Gökhan Tongay' a katılıyorum. Gündüz farı çok eğreti olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şu dijital klima göstergesinin oradaki sıvı bu focusların çoğunda var. Benim araçta olmadı ama hangi focusa baksam genelde oluyor, sebebini bilen var mı? 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şu dijital klima göstergesinin oradaki sıvı bu focusların çoğunda var. Benim araçta olmadı ama hangi focusa baksam genelde oluyor, sebebini bilen var mı? Aynen bende de var o su gibi şeyden. 1 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Maşallah güle gule kullanın. Yalnız benim teybin orda altta kutu var ve orda küllük var bunun direk açık bi anlayamadigim olay bu araç güvenlik paketli sanırım esp mevcutİlk çıkan f2 focuslarda küllük farklı bir yerde sanırım. Bende birkaç ilanda küllük yerinin boş olduğunu farketmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Başar Mert 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 hayırlı olsun güzel araba kaça aldınız acaba bende alırken çok istedim tekno paket ama olmadı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Maşallah güle gule kullanın. Yalnız benim teybin orda altta kutu var ve orda küllük var bunun direk açık bi anlayamadigim olay bu araç güvenlik paketli sanırım esp mevcut 2005 modeller hep böyle küllük bölümü açık bizimkiler gibi değil Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Hayırlı olsun Bayram. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 12 Ekim 2014 Yazar Paylaş 12 Ekim 2014 Öncelikle herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.Allah herkese nasip etsin. Güle güle kullanın hayırlısı olsun.Ama rica ediyorum o gündüz ledlerini çıkartın ya da daha profesyonel gözüken bir tasarım uygulaması yapın.Bu güzel araca yakışmamış. Valla gündüz farları aldığım da vardı.Bilmem beni okadar rahatsız etmedi gözüme hoş geldi yakınca tatlı duruyor.Ama baktım çok rahatsız ediyor sökerim. hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullanın arabanın maşallahı var.. fiyat olarak ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim ? Allah razı olsun çok saol.Meçhul sitede fiyatı 33 küsür liraydı adam düğün yapacakmış üç aşşağı beş yukarı sağlam bir pazarlıkla 29,750'ye anlaştık helalleştik. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şu dijital klima göstergesinin oradaki sıvı bu focusların çoğunda var. Benim araçta olmadı ama hangi focusa baksam genelde oluyor, sebebini bilen var mı? İlk başta gözüme çarpmadı ama kullanınca farkettim bende.Tam olarak sebebini bilmiyorum büyük ihtimal dandik malzeme kullanılmış Fakat açınca o sıvı görünmüyor problem yok yani. tesbih de standart donanımda. Tabiki tesbih olmadan olmaz Hayırlı olsun. Gökhan Erkenin arabasına kardeş gelmiş. Baktım Gökhan arkadaşın arabası forumda tek kalmış dedim yanına bir kardeş alalım iyi oldu Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Benim onerim gerekirse tamponu kes oraya oturt ama görüntü olarak hoş durmuyor herkesin kendi zevki birşey diyemem 1 Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 12 Ekim 2014 Yazar Paylaş 12 Ekim 2014 Benim onerim gerekirse tamponu kes oraya oturt ama görüntü olarak hoş durmuyor herkesin kendi zevki birşey diyemem Haklısın hocam ilerleyen günlerde bu dediğinizi değerlendireceğim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts