İçeriğe Yönlendir

H1 Led Ampül...

Erkut Uysal

Recommended Posts

Erkut Uysal
Ahmet İhsan Akşen

Aynı işi yapmaz. Balast değil sürücü devresidir o. Kısa ve sis için düşünmeyin ışık dağılımı kötü olur.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Balastlı olan xenon led, diğeri normal led. Balastlı olanı ilk kez gördüm..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

12 voltu regüle eden sürücü devresi yanında verilen. Mercekli olmayan farda hiçbir işe yaramaz. Mercekli olanda da bir tek kısa merceğinde iş görür, bi-xenon merceğinde uzun hüzme reflektörüne ışık vermez.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

12 voltu regüle eden sürücü devresi yanında verilen. Mercekli olmayan farda hiçbir işe yaramaz. Mercekli olanda da bir tek kısa merceğinde iş görür, bi-xenon merceğinde uzun hüzme reflektörüne ışık vermez.

Anlamadim abi sonucta perde oldugu icin perde asagiya inince yukariya isik vermez mi yani ?

LED H1 50W Cree Peugeot 307:

cree h1 led uzunlarda kullanilmis gayet guzel degil mi sizcede...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

bi-xenon mercek reflektörün tamamını kullanır. kısa merceği sadece reflektörün üstünü kullanır.

Neresi güzel, 20 metre ilerideki aracı bile aydınlatamadı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

h1 in takıldığı yerde mercek ne arar?

Fransızların hemen hemen hepsi, japonların bir kısmı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

konumuz araba tekniği zirvesi alamanlar değil mi

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

bi-xenon mercek reflektörün tamamını kullanır. kısa merceği sadece reflektörün üstünü kullanır.

Neresi güzel, 20 metre ilerideki aracı bile aydınlatamadı

Takildigim yer iste burasi Servet abi bi xenon mercekte kullanilan led uzunlarda neden aydinlatmaz yani ledin mi gucu yetmez yoksa capimi ? Ornek olarak koydugum videoyu soyle dusundum abi benim mercekler bi xenon uzunlar halojen halojen yerine led koyup ani parlamayi almak asil niyetim... Aslinda cift mercek hayalim ama olmuyor malesef far motoruna denk geldigi icin... yoksa cift mercek bi xenon kor eder adami... Yaklasik olarak 2 senedir bi xenon kullaniyorum abi fakat ayfinlatmasi beni hala tatmin etmiyor... 4300 k ampullerim fakat balastlar dandik koitaya cevirsem ise yararmi yoksa bosuna mi para harcamis olurum bilmiyorum bmw lerdeki o parlakligi yakalamak mumkunmudur acep ?
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Takildigim yer iste burasi Servet abi bi xenon mercekte kullanilan led uzunlarda neden aydinlatmaz yani ledin mi gucu yetmez yoksa capimi ? Ornek olarak koydugum videoyu soyle dusundum abi benim mercekler bi xenon uzunlar halojen halojen yerine led koyup ani parlamayi almak asil niyetim... Aslinda cift mercek hayalim ama olmuyor malesef far motoruna denk geldigi icin... yoksa cift mercek bi xenon kor eder adami... Yaklasik olarak 2 senedir bi xenon kullaniyorum abi fakat ayfinlatmasi beni hala tatmin etmiyor... 4300 k ampullerim fakat balastlar dandik koitaya cevirsem ise yararmi yoksa bosuna mi para harcamis olurum bilmiyorum bmw lerdeki o parlakligi yakalamak mumkunmudur acep ?

Merceğin işleyişi farklı, reflektörlü farın farklı. Reflektördeki led 4 yönlü olmalıki tüm çanağı kullanasın.

Balastların ışık gücü farkı pek olmaz. Kullanılan mercek kararmıştır veyahut ampüller zayıftır

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

fantazi.   o tip aksesuarda sadece fk angel derim h7 merceği güzel bi alex olmasada xenonla iş yapar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...