Ali İhsan Keser 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 değerli ustalarım turbo basınç hatası alıyorum bunu n70 denilen elektrovana diye de bilinen bir sensör yapıyor 2 yıl oldu aracımı alalı bu kaçıncı 6 ay gitmiyor bu sensör neden niçin hep yenisini mi alacağım böyle bilemedim yardımcı olursanız sevinirim neden bozulup duruyor bu parça.... Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Alınan hata kodun numarası nedir? Hata kodu almak dışında araçta ne gibi anormallikler var? Elektrovana (selenoid valf) kolay arızalanan bir parça değildir sadece basınç hatası ile değişim hangi akla hizmettir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 seleniod valf mekaniktir ? kod nedir? değişen parça neresinde motorun? Yorum bağlantısı
Ali İhsan Keser 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 (düzenlendi) ustalarım parça resimdekidir kodu hatırlayamadım tekrar baktırır yazarım bu kaçıncı değişimi olacak turbo basıncı düşük uyarısıydı turbo devreye girmiyor 3500-4000 devirde çok az devreye giriyor... aracım düz yolda 160 zor yapıyor bayırda vites küçültüyorum bu parça değişince canavar oluyor... 14 Ekim 2014 tarihinde Ali İhsan Keser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali İhsan Keser 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 yardımlarınızı bekliyorum ustalarım Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Resimdeki selenoid valf turbo içerisindeki vnt kapakçıklarını açıp kapatmak için vakum yollar turboya..Turbo çalışıyordur fakat istenen basıncı üretemiyordur..Başlangıç için arıza kodu önemli..Turbo yada enjektörler yakın zamanda işlem gördümü ? Yorum bağlantısı
Ali İhsan Keser 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 Resimdeki selenoid valf turbo içerisindeki vnt kapakçıklarını açıp kapatmak için vakum yollar turboya..Turbo çalışıyordur fakat istenen basıncı üretemiyordur..Başlangıç için arıza kodu önemli..Turbo yada enjektörler yakın zamanda işlem gördümü ? aynen ustam kapağı açıp kapatıyor turbo değişti enjektörler temizlendi lakin bunlardan önce de 2 kere değişti bu valf Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 aynen ustam kapağı açıp kapatıyor turbo değişti enjektörler temizlendi lakin bunlardan önce de 2 kere değişti bu valf Şunu anlatmaya çalışıyorum.Sorun selonoidde değil muhtemelen.Mesela turbonun wastegate ayarı ile oynanmış ise sorun olur,enjektörler ayarsız olabilir ,enjektör temizlenip takıldıktan sonra adaptasyon yapılmamış olabilir,doğru enjektör pulu kullanılmadığı için çekiş kaybı yaşayan bile var bildiğim. Yorum bağlantısı
Ali İhsan Keser 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 Şunu anlatmaya çalışıyorum.Sorun selonoidde değil muhtemelen.Mesela turbonun wastegate ayarı ile oynanmış ise sorun olur,enjektörler ayarsız olabilir ,enjektör temizlenip takıldıktan sonra adaptasyon yapılmamış olabilir,doğru enjektör pulu kullanılmadığı için çekiş kaybı yaşayan bile var bildiğim. hepsi tamamda ustam bu parça değişince bir sıkıntı kalmıyor.. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 (düzenlendi) O halde neden arızalanıyor ona bakmak lazım.. kolay bozulacak bir parça olmadığını biliyorum..193.000 km de sattığım aracımda orjinaldi selenoid valf 15 Ekim 2014 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali İhsan Keser 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 O halde neden arızalanıyor ona bakmak lazım.. kolay bozulacak bir parça olmadığını biliyorum..193.000 km de sattığım aracımda orjinaldi selenoid valf ustam en sağlıklısı hata kodu sanırım yarın halletmeye çalışacağım sizinde bu arızalanmayla ilgili önerileriniz varsa eğer paylaşırsanız sevinirim Yorum bağlantısı
Ali İhsan Keser 16 Ekim 2014 Yazar Paylaş 16 Ekim 2014 ustam hata kodlarını yazıyorum P0069- MAP- Barometrik Basınç örtüşmesi P0299-Turbo süpersarjda yetersiz basınç ilgilenirseniz sevinirim... Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Kodlar turbo ve sistemini işaret ediyor.Ben usta değilim öncelikle.Bu işlere biraz kafa yorduğum için yardımcı olmaya çalışıyorum.Aklıma gelenleri yazayım -Başka bir aracın map sensörü ile map sensörünün sağlam olup olmadığı teyid edilebilir -Araç sabit iken gaza basılarak turboya bağlı kaucuk hortumun basıncı kontrol edilier -Waste gate çubuğunun aracı çalıştırma ve durdurma aşamasında hareket edip etmediğine bakılır -turbo-emme manifoldu arasında borularda kaçak var mı bakılır Selenoid valf değişince sorun düzeliyor demiştiniz,kafası çalışan bir usta bulup valfi 6 ayda bozan nedeni bulmak en iyi yöntem olsa gerek Yorum bağlantısı
Ali İhsan Keser 16 Ekim 2014 Yazar Paylaş 16 Ekim 2014 Kodlar turbo ve sistemini işaret ediyor.Ben usta değilim öncelikle.Bu işlere biraz kafa yorduğum için yardımcı olmaya çalışıyorum.Aklıma gelenleri yazayım -Başka bir aracın map sensörü ile map sensörünün sağlam olup olmadığı teyid edilebilir -Araç sabit iken gaza basılarak turboya bağlı kaucuk hortumun basıncı kontrol edilier -Waste gate çubuğunun aracı çalıştırma ve durdurma aşamasında hareket edip etmediğine bakılır -turbo-emme manifoldu arasında borularda kaçak var mı bakılır Selenoid valf değişince sorun düzeliyor demiştiniz,kafası çalışan bir usta bulup valfi 6 ayda bozan nedeni bulmak en iyi yöntem olsa gerek teşekkür ederim inş. bir usta bulurum Yorum bağlantısı
Ali İhsan Keser 16 Ekim 2014 Yazar Paylaş 16 Ekim 2014 ustalarım internette şöyle bir yazı buldum bakarsanız eğer... Yeni tip valfi taktım valf arızası yok ama sürekli olarak Statik P0299 arızası düşüyordu sisteme. Basınç, devir arttıkça komut verilen değere ulaşamıyor aksine düşüyordu. Aracım birer haftadan 2 hafta sanayide işinin gerçekten ehli farklı ustalarda kaldı ama arıza bulunamadı. En sonunda yazılımı yapan arkadaşın önerisi ile başka bir ustaya gittim ve internette sadece 1 yerde okuduğum bir yazı üzerine turbonun wastegate çıkış tıkacını aktüatör kolundaki vidadan bir miktar sıkmayı denedik ve problem kısmen çözüldü. Araç deli gibi asılıyor artık. Arıza kodu statik arıza yerine çok nadir görünmeye başladı ve basınç düşüşü de neredeyse hiç görünmemeye başladı. Pazartesi son ayarı yaptıracağım. Aklınızda olsun. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 ustalarım internette şöyle bir yazı buldum bakarsanız eğer... Yeni tip valfi taktım valf arızası yok ama sürekli olarak Statik P0299 arızası düşüyordu sisteme. Basınç, devir arttıkça komut verilen değere ulaşamıyor aksine düşüyordu. Aracım birer haftadan 2 hafta sanayide işinin gerçekten ehli farklı ustalarda kaldı ama arıza bulunamadı. En sonunda yazılımı yapan arkadaşın önerisi ile başka bir ustaya gittim ve internette sadece 1 yerde okuduğum bir yazı üzerine turbonun wastegate çıkış tıkacını aktüatör kolundaki vidadan bir miktar sıkmayı denedik ve problem kısmen çözüldü. Araç deli gibi asılıyor artık. Arıza kodu statik arıza yerine çok nadir görünmeye başladı ve basınç düşüşü de neredeyse hiç görünmemeye başladı. Pazartesi son ayarı yaptıracağım. Aklınızda olsun. Yukarıda yazdığım 4 maddenin 3.cüsü bu yazı ile alakalı..O ayar vidası ile oynayarak vnt kanatçıklarının doğru pozisyonunu bulmak çok zordur.Vnt nin pozisyonu turboda doğru devirde doğru basınç demektir ,eğer bu konuda bişey yapılacaksa orjinal hiç dokunulmamış yeni yada çıkma aktüatör alınmalı Bu arada turbo değişti denmişti yenisiyle mi,revizyon mu ? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Şurada 1:15 ten sonra aktüatör ve vnt kanatçığı hareketi görülüyor..eğer turbo değişirken aktüatör ayarı ile oynanmışsa çekiş kaybı için başka sebep aramaya gerek yok,bizzat yaşadığım bir durumdur. Yorum bağlantısı
Ali İhsan Keser 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 Yukarıda yazdığım 4 maddenin 3.cüsü bu yazı ile alakalı..O ayar vidası ile oynayarak vnt kanatçıklarının doğru pozisyonunu bulmak çok zordur.Vnt nin pozisyonu turboda doğru devirde doğru basınç demektir ,eğer bu konuda bişey yapılacaksa orjinal hiç dokunulmamış yeni yada çıkma aktüatör alınmalı Bu arada turbo değişti denmişti yenisiyle mi,revizyon mu ? revizyon turbo taktırdım bir sıkıntı yoktu şimdiye kadar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts