Bayram Aktaş 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Merhabalar arkadaşlar, Malumunuz bir kaç gün önce 2005 model ford focus tekno paket araç aldım.Aracın müzik sisteminin özellikleri arasın da bluetooth ile telefon bağlantısı özelliği var fakat benim telefonum İphone olduğu için bluetooth'u görmüyor.Ve bu özellik iphonu kullandığım için işime yaramayacak.Bunun bir yolu varmıdır bluetooth'u görmesi için.Kittir,nebilim ufak bir çevirici vb gibi.Bu olayla daha önce karşılaşan varmı bu sorunu nasıl çözebilirim.Yada aux çıkışı yapabilirmiyim bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Açıkcası birkaç ay multimedia sistemi almayı düşünmüyorum öncelikle ufak tefek işler var kafam da ondan sonra multimedia sistemine geçmeyi düşünüyorum.Hazır konu açmışken iphone uyumlu ford multimedia sistemi var mı ? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Enes Ayan 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Bildiğim kadarıyla iphone ların bluetooth verileri için farklı bir kodlaması var standardın dışında yalnızca iphone cihazlar arası tanınan bir kodlama bu yüzden olmuyor. Zaten müzik dinlenmiyor bluetooth ile yalnızca telefon görüşmesi yapılıyor yada en azından benimkinde öyle. Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 Bildiğim kadarıyla iphone ların bluetooth verileri için farklı bir kodlaması var standardın dışında yalnızca iphone cihazlar arası tanınan bir kodlama bu yüzden olmuyor. Zaten müzik dinlenmiyor bluetooth ile yalnızca telefon görüşmesi yapılıyor yada en azından benimkinde öyle. Zaten o yüzden sordum.,İphonelerin bluetooth kodlaması farklı sadece iphoneden iphoneyi görüyor.Bunun bir çözümü var mı bilmiyorum ? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 (düzenlendi) Naylonun (fluence 2013),Bluetooth sistemi, Iphoneyi görüyor ve çalışıyor 15 Ekim 2014 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rifat Berber 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 2013 titanium focus ve iphone 4s ile sorunsuz kullanıyorum. Hatta müzikleri bile oradan dinliyorum. Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 Eğer bir çözüm bulamassam biraz idare edip multimedia sistemi alıcam.2005'lerde görmüyor heralde yada ikinci telefon kullanıcam Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 19 Ekim 2014 Yazar Paylaş 19 Ekim 2014 Merhabalar arkadaşlar, Aracım da bağlantı sorununu çözmüş bulunmaktayım.İlk başlarda iphone mi görmüyordu aracım detaylı bir kurcaladım daha sonra bağlantı sağlayabildim. Şuan telefonum çaldığında araç içinden sorunsuz konuşabiliyorum.Ayrıca telefonumdaki müzikleri Bluetooth ile dinleyebiliyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Ya benimkinde phone diye bir tuş var da bluetooth var mı bilmiyorum, phone'a basınca bildiğin mute yapıyor, yok eğer bluetooth yoksa bari teyibin üstüne phone yazıp heveslendirmeseydiniz adamı Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 20 Ekim 2014 Yazar Paylaş 20 Ekim 2014 Ya benimkinde phone diye bir tuş var da bluetooth var mı bilmiyorum, phone'a basınca bildiğin mute yapıyor, yok eğer bluetooth yoksa bari teyibin üstüne phone yazıp heveslendirmeseydiniz adamı Valla dostum var mı yok mu bilmiyorum ama phone tuşuna bastığın zaman telefon ayarları bölümü karşına geliyor.Phone tuşuna basıp ardın dan bt menüsü çıkıyor dene istersen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts