Kadir Türkeli 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Herkese merhabalar, aracı aldığımdan beri bagajda duran , virajlarda sağa sola çarpıp ses yapan krikonun yerini bulamadım, muhakkak vardır ama mantık oluşturamadım aracın hiç bir yerinde, bu konuyla ilgili tariflerinizi rica ediyorum.. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Herkese merhabalar, aracı aldığımdan beri bagajda duran , virajlarda sağa sola çarpıp ses yapan krikonun yerini bulamadım, muhakkak vardır ama mantık oluşturamadım aracın hiç bir yerinde, bu konuyla ilgili tariflerinizi rica ediyorum.. Saygılarımla. orjinali stepnenin tam ortasına oturuyor Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Stepnenin göbeğinde kriko,levye koymak için bir aparat var.Oraya sabitleyeceksiniz krikoyu.Tabi bu aparat sabit değil yani alınmış olabilir. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 Yasin bey, nasıl bir aparat bahsettiğiniz ? Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Resim temsili olup şekiller değişik ama mantık aynıdır 2 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 Çok teşekkür ederim Çağdaş bey, bu aparatı önceki sahibi ne yapmışsa artık yok bi hal çaresine bakacağız, yardımlarınız için tekrar sağolun. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 (düzenlendi) aparat denilen şey sadece uzun bir vida yalnız, krikoyu ortaya tabandaki destek parçasının oraya koy ve kendi vidasıyla sabitle, üstüne lastiği ve uzun saplama vidayı ortadan vidala, resimdeki gibi sünger destek falan yok yani, lastiği yerinde tutan uzun vida ve krikonun vidası varsa tamam, başka parça yoktur. budur önce krikoyu yerine koy ve bu resimdeki vidayla sabitle, sonra lastiği üstüne koy ve uzun saplamayı resimde krikonun vidasının solundaki delikten geçirip sık bize ithal edilenlerde malzeme eksik, normalde böyledir 15 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Orijinal köpük bu,Köpük tabana konulup, yuvalarına kriko bijon sökme anahtarı ve çeki aparatı yerleştirilip, üzerine de stepne konuluyor.Ayrıca stepne havuzu üst kapağı ve sabitleme vidası da var ama resimlerini çekmedim. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Orijinal köpük bu, Köpük tabana konulup, yuvalarına kriko bijon sökme anahtarı ve çeki aparatı yerleştirilip, üzerine de stepne konuluyor. Ayrıca stepne havuzu üst kapağı ve sabitleme vidası da var ama resimlerini çekmedim. Tescilli fotolar.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Bizde niye yok, yine oyuna gelmişiz desene , ulen otokoc.... Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Bu kopukten mi bahsediyoruz Ali abi.bende de var bundan[emoji15] Yorum bağlantısı
Orhan Çalışkan 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Benimki nde hicbi aparat yok ya.bi cantanin icine koymuslar orda duruyo iste[emoji3]ses yapiomu muhtemelen yapiyodur.okadar cok ses geliyoki ayiramiyorum arttik[emoji3] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Bizde niye yok, yine oyuna gelmişiz desene , ulen otokoc.... Benim 2004 Comfortta bile süngerimsi şeyden vardı, sen motor numarasını şasiyi falan bir sorgula... Her bagajında kaputunda Ford yazan Ford değildir... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Bizde niye yok, yine oyuna gelmişiz desene , ulen otokoc....Collectionlara biseyler eklemişler ya onun acısını çıkarmaları lazım motor kapağı,sünger ... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Ben hiç bakmadım desem inanır mısınız ? Stepne var ama detaylarını bilmiyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Benim 2004 Comfortta bile süngerimsi şeyden vardı, sen motor numarasını şasiyi falan bir sorgula... Her bagajında kaputunda Ford yazan Ford değildir... Bizimki über ford, süngeri çıkarıp iç trimleri ve yürüyeni güçlendirmişler, tık ses yok ne haber Collectionlara biseyler eklemişler ya onun acısını çıkarmaları lazım motor kapağı,sünger ... Kapak bende var 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Kapak mı sünger mi deseler düşünmeden sünger derim... Efsane motor görünecek kriko değil.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 (düzenlendi) Kapak mı sünger mi deseler düşünmeden sünger derim... Efsane motor görünecek kriko değil.. krikoyu 10 yılda 1 kere kullanırım herhalde, motoru ise her hafta hatta daha sık görüyorum-görüyorlar, makyaj önemli ve zevkimde tabii, yani süngermi pehhhh Onun yerine arkaya tampon traversi taktırdım, süngerde neymiş, varmı bakiim sizin fiestalarda arka tampon traversi haaaa şekil A dakinden, hadi bakalım 16 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Google görsellerde mi buldun bunu ? Takarken resim çekmeyi unuttumda, çaktırmadan atölye şefine yakalanmadan yetkili servis taktı, çekmeye fırsat olmadı da al sana benim motor ahanda takmadan önceki resmi buldum Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 16 Ekim 2014 Yazar Paylaş 16 Ekim 2014 Çok sağolun Ali abi tarif ettiğin şekilde yaptım tamamdır, eksik olma yardımların için teşekkürler abim. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Kapak mı sünger mi deseler düşünmeden sünger derim... Efsane motor görünecek kriko değil.. Kesin kafaya taktı, bence alacak o parçadan 1 Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 krikoyu 10 yılda 1 kere kullanırım herhalde, motoru ise her hafta hatta daha sık görüyorum-görüyorlar, makyaj önemli ve zevkimde tabii, yani süngermi pehhhh Onun yerine arkaya tampon traversi taktırdım, süngerde neymiş, varmı bakiim sizin fiestalarda arka tampon traversi haaaa şekil A dakinden, hadi bakalım Geçenlerde eğilip bakmistim vidalari orada ama travers yok :-( bundan nerde bulunur ön ve arka? Yorum bağlantısı
Alaeddin Ateş 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Resim temsili olup şekiller değişik ama mantık aynıdır Kardeş, çok acil bu aparatı nasıl-nerden alabiliriz. Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 (düzenlendi) Kardeş, çok acil bu aparatı nasıl-nerden alabiliriz. Kardeş, çok acil bu aparatı nasıl-nerden alabiliriz. Aparattan kastınız lastiğin ortasındaki bijon anahtarı Vs koyma yerini diyorsan çıkma bulman çok zor servisten anca temin edebilirsin. 19 Aralık 2015 tarihinde Çağdaş Başlılar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts