İçeriğe Yönlendir

Fiat Punto Dizel

Tevfik Özdemir

Recommended Posts

Tevfik Özdemir

merhaba arkadaşlar bi arkadaşım az yakıtından ötürü işe gidip gelmek için dizel punto almaya karar verdi. malum sitede biraz gezdim ama fiyatlar konusunda pek bi fikir oluşmadı açıkçası. dizel km en fazla 120-130 binde çok hasarı-kaydı olmayan boş paketlerin ederi en fazla nedir bilgisi olan abilerim yardımcı olursa sevinirim :)

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

2006 model grande punto aldık geçen arkadaşa en boş modeli 135.000km de 23bin tl.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu puntolarin hangi modeli makbul acaba.Evo olanlar daha pahalı sanırım ama.Çok da boş olmayan hangisi oluyor bunların

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

bizim aradığımız 2006dan sonra çıkan kasalardan fiyat olarak en fazla 25000 bütçesi var arkadaşın

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Bu puntolarin hangi modeli makbul acaba.Evo olanlar daha pahalı sanırım ama.Çok da boş olmayan hangisi oluyor bunların

grande punto,emotion donanım seviyesi en üst pakettir

Yorum bağlantısı
Kadir Özkan

Dinamic ve emotion arasinda doseme cift renk torpido farki disinda bi fark yok isteye bagli sky dome yada hifi sistem eklene biliyo araca eski aracimin resim lerini atim benimki dinamik ti ancak spor paket ilave edilmisti normal bi dinamicle alakasi yoktu diyebilirim :)cdf55df7bef43e29e9d5c2a964dd42f8.jpg

fa4e3f2b182b6a048350d799fc223489.jpg

50affe1e1c8c4866e22ca9d5f26b5602.jpg

4691f67ae13d0bc579d8b2bf7721427d.jpg

Buaractaki estralar mesela emotion modelindede yok esktra eklenmis ama siz dinamic almaya gayret edin ve mutlaka 2006 ustu olsun bu seride ctiy ariza mesurdur kronik bi arizadir 2500 lira gibi masraf durduk yere uzmesin sizi :)

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

Kadir abi senin araba temiz duruyor kaça verdin?

Yorum bağlantısı
Kadir Özkan

Aracim cok temizdi özelbi aracti zaten birmod genel mudurunun araciydi ben 2010 senesinde 19000 aldim 6 ay evel 23250 verdim186000 kmde tik yoktu multijet farki :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Punto bakarken o zaman dinamic ve 2006 model ve üstü olacak.Ha extrasi varsa da üstüne biber olur o zaman :)

Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

bizim aradığımız 2006dan sonra çıkan kasalardan fiyat olarak en fazla 25000 bütçesi var arkadaşın

Bu paraya rahatça temizinden bir Punto alınır. Şimdiden hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Asıl merakım benim yakıt konusu mondeo ile arasında acaba ciddi fark oluşur mu.Yoksa attığımız taş ürküttüğümüz deveye degmezse anlamı olmaz

Yorum bağlantısı
Kadir Özkan

Söyle soyliyim ben fiat konusunda artik hatim ettim puntosu palio tiposu temprasi 124 unede dahi bindim zamaninda halen bi fiat kullanicisiyim fort a sizler kadar hakim degilim ancak punto veya multijet olan x bir fiat yada opel gercekten yakit bakim ve iscilik konusunda cok ekonomik bunun yaninda multijetin uzuuuunn omru ve saglamligi he dersenki bir mondeo yada focus kadar rahatmi degil ama punto bir yol araci virajlarda hic korkma

Suanki sehir ici tuketimim normal trafik klima surekli acik 5,7 ustune cikmadim

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Elbette ki sonucta bir b sınıfı araç mondeo d sınıfı.Konfor kiyaslamasi yapmak haksızlık olur bunun bilincindeyim zaten.Ha ben bu kadar çok km yapmasam kesinlikle böyle bir değişimi düşünmem.Aracımı ciddi olarak seviyorum ki neredeyse sorunsuz halde su an.Ancak aylık yaklaşık 2000 km üstünde yapınca yakıt etkiliyor resmen

Yorum bağlantısı
Kadir Özkan

Ozaman guzel bir punto tavsiye ederim ben suan fiat bravo kullaniyorum 1,6 multijet 135hp sport stil s.i yakitim yukarida yazdigim gibi 5.7 litreyi gecemedim ama fiestayida tavsiye ederim punto kadar ici ferah olmasada iyibir arac sirket aracim myfiesta oldukca memnunum

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...