Süleyman Can Şahin 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Selamlar. Aracım 2,5 kasa hb focus. Araçta arka kapıları, bagaji açtığımda ve kapıları kumandadan açtığımda arka stop lambaları göz kırpması gibi yanıp sönüyor her zaman olmuyor bu nadiren yapıyor. Bugüne kadar yoktu yeni farkettim araca dün multimedia sistemi taktırdım bununla alakalı olabilir mi değilse neden kaynaklı olabilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Selamlar. Aracım 2,5 kasa hb focus. Araçta arka kapıları, bagaji açtığımda ve kapıları kumandadan açtığımda arka stop lambaları göz kırpması gibi yanıp sönüyor her zaman olmuyor bu nadiren yapıyor. Bugüne kadar yoktu yeni farkettim araca dün multimedia sistemi taktırdım bununla alakalı olabilir mi değilse neden kaynaklı olabilir. Şase yapıyor sanırım. Olmaması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 Navigasyon sisteminden mi kaynaklı acaba . Soketleri taktı sadece bi antenin bağlantısını yaptı herhalde Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Aracınız da şase var, bir elektrikçiye götürüp baktırmanızı tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Cevabı kendiniz vermişsiniz. Dün cihazı taktırdığınız yere gidip sorunu düzelttirin normalde böyle olmaması lazım. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 Aracınız da şase var, bir elektrikçiye götürüp baktırmanızı tavsiye ediyorum.Abi teypi samsunda taktırdım suanda Ordudayim burada bi elektrikciye gideyim bariCevabı kendiniz vermişsiniz. Dün cihazı taktırdığınız yere gidip sorunu düzelttirin normalde böyle olmaması lazım. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 Cihazi takan kişiyle görüştüm şimdi arka soketi çıkarıp tak bi dedi 2 Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 konu dışı ama cihazın markası,ücreti ne kadar ve performansından memnunmusunuz? Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 konu dışı ama cihazın markası,ücreti ne kadar ve performansından memnunmusunuz?Markası navimex 750 tlye aldım. Ben en çok sesi kötü olur diye korkuyordum ama sonyden 10 kat daha kaliteli sesi var. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 Aracınız da şase var, bir elektrikçiye götürüp baktırmanızı tavsiye ediyorum.Soketi takıp çıkardım yine aynı sıkıntı var. Teybi komple çıkarınca yapmıyor. Montaji yapan canbus da sıkıntı vardır diyor.Cevabı kendiniz vermişsiniz. Dün cihazı taktırdığınız yere gidip sorunu düzelttirin normalde böyle olmaması lazım. Geçmiş olsun. Şase yapıyor sanırım. Olmaması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Soketi takıp çıkardım yine aynı sıkıntı var. Teybi komple çıkarınca yapmıyor. Montaji yapan canbus da sıkıntı vardır diyor. O zaman yenisini göndersin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Soketi takıp çıkardım yine aynı sıkıntı var. Teybi komple çıkarınca yapmıyor. Montaji yapan canbus da sıkıntı vardır diyor. Sigorta panosundaki sigortaları kontrol ettir önce. Sonra onu isteyin. Sigortayi attirmis geliyor bana Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 Sigorta panosundaki sigortaları kontrol ettir önce. Sonra onu isteyin. Sigortayi attirmis geliyor bana Abi daha göndermedim zaten yarın bir kontrol ettireyim . Ondan sonra yollarım. Adamla konuştum can busın değişimini kabul etti. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 bu varsa onu yapar sorun olarak algılamayın. gem modülü üstünden anlık sinyal yolluyor sanırım. tanıdık geldi bana cihaz 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 bu varsa onu yapar sorun olarak algılamayın. gem modülü üstünden anlık sinyal yolluyor sanırım. tanıdık geldi bana cihaz Başka marka can bus mı almalıyım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 bulunduğuna şükredilecek bir parça. sadece arıza aramayın Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 bulunduğuna şükredilecek bir parça. sadece arıza aramayınGöksel abide de aynı cihazlar var araçlarımızda aynı. Onda da varmış aynı Problem 3 aydır kullanıyorum bi sorun olmadı dedi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 sorun problem yok. bu böyle diyeceğiz. sonradan takılan canbuslarda bazı yan etkiler normal 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 18 Ekim 2014 Yazar Paylaş 18 Ekim 2014 O zaman bırakın dağınık kalsın Abi aslında şekilde oldu uğraşsam böyle birşey yapamam 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts