Mustafa Yunus AŞKIN 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Herkese merhaba, Birkaç ay önce aracıma atiker safefast obd li lpg kiti takıldı. İlk takıldığından 750 km sonra arıza lambası yandı takan servise götürdüm söndürdü bir daha yanmaz dedi. Karabük'e geldim (Kitin uygulaması Malatya da yapılmıştı.) son bir haftada ikinci kez arıza lambası yandı. Buradaki atiker bayisine gittim. Focuslar lpg ye uyumlu değil, lamba sürekli yanar vs vs saçma sapan bir sürü yorum yaptı. Bu sorunun kesin çözümü nedir acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Kesin Çözümü iyi bir ayar ustası bende de benzer kit vardı. 30 bin km bindim. Hiç sıkıntı yaşamadım. Focus 1 taktırdık arkadaş hiç sıkıntı yaşamadı. Focus 2 brc takılmıştı o da hiç sıkıntı yaşamadı. Bilgiçlik taslayan Usta ayar yaptı. Ondan sonra ayar tutmadı. Yani iyi bir usta şart.focuslar uyumsuz diyen işi başından atmaya çalışıyor bence. Atikeri takan prins bayileri var oraya gidin. Birde yakıt Değeri yol bilgisayarından %15-20 fazla yakacak şekilde ayarlansın. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Focus 1 de aynı problemi ben de yaşamıştım. Ancak daha sonra birkaç kez söndürdüler bir daha da yanmamıştı. Mesele ince ayar meselesi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Herkese merhaba, Birkaç ay önce aracıma atiker safefast obd li lpg kiti takıldı. İlk takıldığından 750 km sonra arıza lambası yandı takan servise götürdüm söndürdü bir daha yanmaz dedi. Karabük'e geldim (Kitin uygulaması Malatya da yapılmıştı.) son bir haftada ikinci kez arıza lambası yandı. Buradaki atiker bayisine gittim. Focuslar lpg ye uyumlu değil, lamba sürekli yanar vs vs saçma sapan bir sürü yorum yaptı. Bu sorunun kesin çözümü nedir acaba? Ne yazık ki Malatya da lpg den anlayan iyi bir usta yok, son 4 yılda iki defa lpg sıkıntısı yaşadım, ikisinide Elazığ da Toros otomotiv var Adamların kafası gerçekten çalışıyor,orada hallettirdim,Sizin sıkıntınız iyi bir usta bulamamanız. Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Sorununuzun çözümü basit obdli kitlerin temel prensibi labmda veya lambdalara lpg ecusundan gelen kabloları bağlamaktır.Bu kabloları bağladığınızda araç lpg enjeksyon sürelerini benzinindekine göre ayarlar ne ışık yanar ne de performansta sorun görülür.Sorununuzun iki nedeni olabilir. 1.Ecudan çıkan lambda bağlantısı takılmamış veya kablolar ters bağlanmış. 2.Program üzerinde yanlışlık mevcut. Tavsiyem Atiker teknik desdekten yardım isteyin, uzaktan bağlanıp hallederler. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 LPG focuslara uygun değildir diyen adamın yanına gitmeyi bırakın bulunduğu sokaktan bile geçmeyin.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts