Mehmet Kaya 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Merhaba, benim aracın (2006 Ghia-X OV LPG) sağ ön koltuğundaki kişi kemeri takmadığında uyarı vermiyor. Ayrıca sürücü tarafındaki de hareket halindeyken çıkarınca uyarı vermiyor. Ancak önceki aracım da 2003 modeldi. Sürekli iki taraftaki koltuk için de uyarı veriyordu. Sizin söylediğiniz gibi bir ayarlamamı yapmak lazım, yoksa orjinalde mi böyledir? Sağ koltuktaki yolcuda uyarı yok. Sürücü koltuğundaki araç haraket edince gelen sen hareket halinde kemeri çıkarınca yapmıyorsa baktırın derim. Çünkü bizde araç çalıştırıp haraket anında itibaren kemeri çıkarttığın an uyarı sesi gelmeye başlıyor. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Sistem kendini devre dışı bırakıyor olabilir. çünkü kemer mandalına bir kere basınca uyarı devre dışı kalıyor mk3 lerde. Yorum bağlantısı
Faruk Bakan 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Arkadaşlar merhaba, kısa bir süre önce 2003 Mondeo Giha-X OV aracımı sattım. 2006 Ghia-X OV aldım. 2003 olanda öndeki her iki koltukta da araç hareket ettiği gibi emniyet kemeri ikazı oluyordu. Hareket halinde çıkardığımda yine ikaz başlıyordu. Ancak 2006 olanda sadece sürücü tarafı ikaz veriyor. Hareket halinde çıkarırsam bir daha ikaz vermiyor. Yani öncekine göre fonksiyon daha eksik. Orjinalde mi böyle yoksa bir programlaması olabilir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Arkadaşlar merhaba, kısa bir süre önce 2003 Mondeo Giha-X OV aracımı sattım. 2006 Ghia-X OV aldım. 2003 olanda öndeki her iki koltukta da araç hareket ettiği gibi emniyet kemeri ikazı oluyordu. Hareket halinde çıkardığımda yine ikaz başlıyordu. Ancak 2006 olanda sadece sürücü tarafı ikaz veriyor. Hareket halinde çıkarırsam bir daha ikaz vermiyor. Yani öncekine göre fonksiyon daha eksik. Orjinalde mi böyle yoksa bir programlaması olabilir mi? Bu konudan devam edelim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts