İçeriğe Yönlendir

Geleneksel - Çorlulu Ali Paşa Medresesi - Buluşmaları

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Aaah aah büyüklerimiz olaya el atmıyor ki biz ne yapalım isim vermeyeyim şimdi burada :D

Üzülüyorum size,o kadar da dedik transfere açığız  :D

Ya ben nasıl düşünemedim  :angry:  Özür dilerim ya  :D

Estağfurullah Ağam,seninle hiç oturmadık o yanda.

Bencede toplanamaz abi [emoji16]

Adamsın sen ya  :D  

Vaaay Uğur demek öyle 

Transfer böyle olur işte,örnek alın bizi  :D  :D

Yorum bağlantısı
Alper Doğan

Bencede toplanamaz abi [emoji16]

Uğur içimizdeki irlandalı sen misin yoksa:)
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Uğur içimizdeki irlandalı sen misin yoksa:)

Abi benim taktik ters tepme olayidir toplanamaz diyip toplanmaktir [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bak oraya gelir [emoji23]

oraya da geliriz abi ayıp ettin :p:D

Yorum bağlantısı
Misafir

Sınırım yok diyorsun [emoji23]

Uğur hafta içi bizim bu taraftan oraya nasıl geliyor ışınlanıyormu napıyor :D 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

marmarayla 25 dakka aksam arabayla sekizbucuktan sonra cıkarsam güne göre 35 40  maksimum :D

Sınırım yok diyorsun [emoji23]

biliyorsun abi  :fiuw:  :fiuw:  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Misafir

marmarayla 25 dakka aksam arabayla sekizbucuktan sonra cıkarsam güne göre 35 40  maksimum :D

Bi xenonlar bitsin hele o zaman maksimum 20 dk  :biggrin:  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Adamın geldiği yetmiyormuş gibi,tek sözü ile avrupadan İmese 15 kişi gidiyor [emoji23] e hakkını vermek lazım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Adamın geldiği yetmiyormuş gibi,tek sözü ile avrupadan İmese 15 kişi gidiyor [emoji23] e hakkını vermek lazım.

Hakkını nargile ile veriyorsunuz zaten abi  :nargile: Közünü tazelemeyi unutmayın Uğurun  :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Hakkını nargile ile veriyorsunuz zaten abi  :nargile: Közünü tazelemeyi unutmayın Uğurun  :)

koz benim işim abi rekorum 12 nargile  :D kimseyi kozsuz bırakmadım  :nargile:  :nargile:  :nargile:  :nargile:

Yorum bağlantısı
Misafir

koz benim işim abi rekorum 12 nargile   :D kimseyi kozsuz bırakmadım  :nargile:  :nargile:  :nargile:  :nargile:

Hey maşallaah  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Maşası yeter. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Maşası yeter. :biggrin:

O değilde geçen arkadaşla nargile içmeye gittiğimzde resimdeki pembeden getirdiler dedim al götür bunu gözüm görmesin bu nedir böyle  :seytan:

XLbRM5.jpg

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

O değilde geçen arkadaşla nargile içmeye gittiğimzde resimdeki pembeden getirdiler dedim al götür bunu gözüm görmesin bu nedir böyle  :seytan:

:D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bu nedir abi allah aşkına kavga sebebi valla :D

Dogus abi bi aksam icmeye gidelim musait oldugundan haber et yeter anadolu yakasinda guzel yer var
Yorum bağlantısı
Misafir

Dogus abi bi aksam icmeye gidelim musait oldugundan haber et yeter anadolu yakasinda guzel yer var

Gidelim Uğur olur valla, neresi güzel Anadolu yakasında? , biz mesela Ümraniye Trabzon Parkındaki cafede içiyoruz.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Gidelim Uğur olur valla, neresi güzel Anadolu yakasında? , biz mesela Ümraniye Trabzon Parkındaki cafede içiyoruz.

Bosver oraları kosuyolunda benim mekan abi :D nargilesi güzel aklında ne varsa marka olarak hepsi var :D o kadar kısaca günlük ortalama 100 üzeri nargile satısı var musait olduğunda gidelim :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Bosver oraları kosuyolunda benim mekan abi :D nargilesi güzel aklında ne varsa marka olarak hepsi var :D o kadar kısaca günlük ortalama 100 üzeri nargile satısı var musait olduğunda gidelim :D

Koşuyolu benim mahalle tamam :D 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Koşuyolu benim mahalle tamam :D

akşam istersen gidelim :D adam hasta ama elemanlarıda yapıyo :D

Yorum bağlantısı
Misafir

akşam istersen gidelim :D adam hasta ama elemanlarıda yapıyo :D

Fena gribim Uğur öksürük falan çok fena içemem bu halde geçsin hele gideriz  :brr:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Fena gribim Uğur öksürük falan çok fena içemem bu halde geçsin hele gideriz :brr: [emoji3]

4de109105a23f94db29c2a36d634e061.jpg

☺☺☺☺ mekanda kendi nargilem le abi [emoji189] [emoji189] [emoji189] [emoji189] [emoji189]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...