Onur Oflaz 22 Ekim 2014 Paylaş 22 Ekim 2014 Çok önemli slaytlar bulunan flash diskime erişemiyorum. Erişmeye çalışınca biçimlendirmeniz gerekli uyarısı alıyorum. Yapabilecek bir şey var mı acaba? Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ekim 2014 Paylaş 22 Ekim 2014 Çok önemli slaytlar bulunan flash diskime erişemiyorum. Erişmeye çalışınca biçimlendirmeniz gerekli uyarısı alıyorum. Yapabilecek bir şey var mı acaba? Şimdiden teşekkürler Mac'lerde deneyin. Repair etmeyi deneyin dos ortamında. Ancak tecrübem, pek olumlu değil maalesef... 3 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 22 Ekim 2014 Yazar Paylaş 22 Ekim 2014 Mac'lerde deneyin. Repair etmeyi deneyin dos ortamında. Ancak tecrübem, pek olumlu değil maalesef... Macde deneme sansım yok da dos ortamında nasıl repair edebilirim abi? Bir de bu durum neyden kaynaklanır? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Ekim 2014 Paylaş 22 Ekim 2014 virüs olabilir. Elektriksel olabilir. Eskimiş olabilir. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 22 Ekim 2014 Yazar Paylaş 22 Ekim 2014 virüs olabilir. Elektriksel olabilir. Eskimiş olabilir. Flash disk daha yeni abi. Virüs de olma ihtimali zayıf. Elektriksel sorunları önlemek içi ne yapmak gerek? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Ekim 2014 Paylaş 22 Ekim 2014 (düzenlendi) statik. toprak hattı. yerdeki halıflex. önce metale dokunma(ma). bir sürü şey. makine de bozabilir. 22 Ekim 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 22 Ekim 2014 Yazar Paylaş 22 Ekim 2014 statik. toprak hattı. yerdeki halıflex. önce metale dokunma(ma). bir sürü şey. makine de bozabilir. Başka yerlere yedeklemek tek seçenek o zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Ekim 2014 Paylaş 22 Ekim 2014 (düzenlendi) Başka yerlere yedeklemek tek seçenek o zaman hiçbir zaman tek yerde yedeklemeyin. yedekliyorsanız bile zaten aslı olacaktır. yedekleri aynı lokasyonda tutmayın. hırsız girer masa üstünde ne bulursa alır bilgisayarla beraber. su basar. yangın olur vs vs. 22 Ekim 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 22 Ekim 2014 Yazar Paylaş 22 Ekim 2014 hiçbir zaman tek yerde yedeklemeyin. yedekliyorsanız bile zaten aslı olacaktır. yedekleri aynı lokasyonda tutmayın. hırsız girer masa üstünde ne bulursa alır bilgisayarla beraber. su basar. yangın olur vs vs. Notu okulda hocadan alıp eve geldim açamadım. O yüzden yedekleme şansım olmadı Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Tune-up programı ile diski denetleyin. Bir ihtimal kurtarabilir. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Mac'lerde deneyin. Repair etmeyi deneyin dos ortamında. Ancak tecrübem, pek olumlu değil maalesef... "Repair"ini yesinler Sani. Tamir desen ölür müsün? hiçbir zaman tek yerde yedeklemeyin. yedekliyorsanız bile zaten aslı olacaktır. yedekleri aynı lokasyonda tutmayın. hırsız girer masa üstünde ne bulursa alır bilgisayarla beraber. su basar. yangın olur vs vs. Aslında "yerde" diyebiliyorsun, niye "lokasyonda" diyorsun ki? Sesli kınadım. 5 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 23 Ekim 2014 Yazar Paylaş 23 Ekim 2014 Tune-up programı ile diski denetleyin. Bir ihtimal kurtarabilir. tune up denedim. malesef.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 hiçbir zaman tek yerde yedeklemeyin. yedekliyorsanız bile zaten aslı olacaktır. yedekleri aynı lokasyonda tutmayın. hırsız girer masa üstünde ne bulursa alır bilgisayarla beraber. su basar. yangın olur vs vs.Bir sabah hdd PC'ye yaktım. Hdd kafa vuruyor. Neyse korkum yok yedek var. Ikinci hddyi taktım offf oda uçmuş çalışmıyor. Neyseki ben her önemli belgenin üç yedeğini alırım 1 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Çok önemli slaytlar bulunan flash diskime erişemiyorum. Erişmeye çalışınca biçimlendirmeniz gerekli uyarısı alıyorum. Yapabilecek bir şey var mı acaba? Şimdiden teşekkürler Windows xp'mi kullanıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 23 Ekim 2014 Yazar Paylaş 23 Ekim 2014 Windows xp'mi kullanıyorsunuz? hayir win7 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 (düzenlendi) Format atıp verileri geri kurtarma programları da çözüm olabilir.. 23 Ekim 2014 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Format atıp verileri geri kurtarma programları da çözüm olabilir..Flash bellek lerde genelde başarısız olunur. Teknolojisi geregi maaleaef Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Flash bellek lerde genelde başarısız olunur. Teknolojisi geregi maaleaef İşte son çare herşeyi denemek lazım. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Hard disk olsa,verilerin bazılarını kurtarmak mümkün ama Flash diskler de zor.Arkadaşların dediği gibi elektriksel sorundan kaynaklanabilir. Naçizane tavsiye; Yedekleri fiziksel korumaya güvenmeyin. Zaten teknoloji böyle gider ise, yakın da o yedekleri okuyacak makinalar anca müzelerde olacak. Ufak belgeleri, kendi gmail,hotmail mail hesabınıza gönderin. Dropbox gibi uygulamaları kullanın.Çoğu kişiye yetecek bedava alan veriyorlar. Daha yüksek alanlar ise, ucuz bir ücrete tabi. Her yerden ulaşmanız da cabası. Telefon fihristinizi eğer servis sağlayıcıya yüklemediyseniz, dediğim gibi yapın, çok işe yarayacak. Face ve Gmail+ da çok işe yarar. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Ben anlamam ama diğer alternatif işletim sistemleriyle bu tip diskler flash belleklere erişim sağlanabiliyor. Hiç denemedim.Mesela Ubuntu ile.. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 23 Ekim 2014 Yazar Paylaş 23 Ekim 2014 kurtarma proramini format armadan denedim buldu ama hata veriyor acilmiyor belgeler dropbox vs mantikli. imkan oldukca da kullanirim ama iste belgeleri hocadan almanin tek yolu flash disk malesef Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Arkadaşlar teknik konuda geyik yapmadan konuya odaklanalım Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Windows 8 denebilir mi? İş yerinde açılmayan bir hafıza kartı vardı, evde windows 8 ile denedim, takınca veriler kurtalıyor gibi birşey dedi ve herşeyi açtı. Farkı nedir bilmiyorum. Açmayan bilgisayarların tamamı xp ya da windows 7 idi. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Windows gerekli diyorsa gereklidir Şimdiye kadar gerekli deyip biçimlendirmeden kurtaranı görmedim. Geçmiş olsun. Windows 8 denebilir mi? İş yerinde açılmayan bir hafıza kartı vardı, evde windows 8 ile denedim, takınca veriler kurtalıyor gibi birşey dedi ve herşeyi açtı. Farkı nedir bilmiyorum. Açmayan bilgisayarların tamamı xp ya da windows 7 idi. Sen sayılmazsın kuru fasulyesin sen 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Bir de Muhammed Andı abiden öğrendiğim HirenBootCD ile denenebilir. Çalışan sistemden bağımsız olarak CD üzerinden boot edilip çalışır. İçerisinde onlarca kurtarma programı ile birlikte gelir. Sırasıyla o programlar denenebilir. Formattan önce son çare bunu da bir deneyin derim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts