Gürkan Çakıroğlu 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Hayırlı olsun Korhan, Kazasız belasız cezasız kullanmak nasip olur İnşallah" 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Ekim 2014 Yazar Paylaş 25 Ekim 2014 Hayırlı olsun Korhan, Kazasız belasız cezasız kullanmak nasip olur İnşallah" Sağol abicim teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Abi Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Ekim 2014 Yazar Paylaş 25 Ekim 2014 (düzenlendi) Abi Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.Amin Mehmetcim teşekkür ederim. 25 Ekim 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Ekim 2014 Yazar Paylaş 25 Ekim 2014 Bagaja bak bizde şöyle oluyor Abi B Maxin bagajından sonra bu bagaj bana iki oda bir salon gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ekin Güney 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Bagaj fotoğrafını unutmuşum. Hepinize çok teşekkür ederim. Sağolun, Allah sizlere de daha iyisini versin. Evet Ertan. Özellikle BRC ile tam uyumlu. AS&Go (Start&Stop) direkt lpgde başlıyor. Yani her seferinde benzinle çalışmıyor. LPG'deki değerleri inanılmaz ekonomik. Kışı bir geçireyim duruma göre taktırabilriim. Korhan bey hayırlı olsun aracınız kazasız belasız. Aracınızın bagaj tabanına yapı marketlerdeki zemin kaplamalarını tavsiye ederim her renk desende mevcut hemde kayma yapmıyor çoğu ben öyle kullanıyorum birebir ölçülerinde kestirmiştim. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Ekim 2014 Yazar Paylaş 25 Ekim 2014 Korhan bey hayırlı olsun aracınız kazasız belasız. Aracınızın bagaj tabanına yapı marketlerdeki zemin kaplamalarını tavsiye ederim her renk desende mevcut hemde kayma yapmıyor çoğu ben öyle kullanıyorum birebir ölçülerinde kestirmiştim. Teşekkür ederim, şimdilik idareten bagajın kilenmemesi için kullandığım bir malzeme 2 mm. PVC . Saminin linkini verdiği bagaj havuzunu alıcam bir süre sonra. bu marka acayip kışkırtıcı geliyor bana kazasız belasız inşallah abim Eyvallah Aydıncım. Allah sanada nasip etsin. Hemde beyazını. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 hayırlı olsun, güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Maşallah pekbidolu pekbişık Kazasız belasız inşallah Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Ekim 2014 Yazar Paylaş 25 Ekim 2014 (düzenlendi) Bu arada İzmirdeyken Sabri ustam stiker verdi. Mitsubishiye FCTR stikırı ilginç olacak. Mitsubishi clubteki arkadaşlar duymasın. Maşallah pekbidolu pekbişık Kazasız belasız inşallah Sağol Ozancım. Teşekkürler. 25 Ekim 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Abi hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin,çok şık maaşallah Yalnız değilim kardeşi var artık Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Ekim 2014 Yazar Paylaş 25 Ekim 2014 Abi hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin,çok şık maaşallah Yalnız değilim kardeşi var artık Sağol Barışcım. Teşekkürler, ilk fırsatta mitsuları buluşturmak dileğiyle.. Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Korhan Abi hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Hayırlı olsun Korhan arada bir marka değişikliği iyi olur diyorlar (birileri) umarım sana da iyi gelir. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Maaşallah. Şehrin Asi çocuğuna, çok uslu duruyor ama bu biraz 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Hayırlı olsun abi içine sindiği anlatimindan belli.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 çok güzel maşallah, kazasız belasız binmeniz dileğiyle. Allah tadını aldırsın.. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Ekim 2014 Yazar Paylaş 25 Ekim 2014 Korhan Abi hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin. Sağol kardeşim. Hayırlı olsun Korhan arada bir marka değişikliği iyi olur diyorlar (birileri) umarım sana da iyi gelir. Teşekkür ederim Mükremin abicim. Kim demişse iyi demiş. Maaşallah. Şehrin Asi çocuğuna, çok uslu duruyor ama bu biraz İltebercim teşekkürler. 3000 devir sonrası pekte uslu durmuyor maşallah. Hayırlı olsun abi içine sindiği anlatimindan belli..Kesinlikle kardeşim. Teşekkürler. çok güzel maşallah, kazasız belasız binmeniz dileğiyle. Allah tadını aldırsın.. Amin sağolun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Korhan abim, hayırlı olsun. Güle güle kullan. :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Hayirli uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Ekim 2014 Yazar Paylaş 25 Ekim 2014 Korhan abim, hayırlı olsun. Güle güle kullan. :nazar: Sağol hocam. Allah razı olsun. Hayirli uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Amin sağolun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts