Misafir 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Hayırlı olsun yazmıştık sabah nereye gitti bunlar Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
kadir dedecan 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 komutanım hayırlı olsun. Rabbim neşeyle binmenizi nasip eylesin. Darısı bizlere olsun. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın... Sıfır gibi maşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Abi hayırlı uğurlu olsun Rabbim kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin. Maşallah çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Ekim 2014 Yazar Paylaş 26 Ekim 2014 Hayırlı olsun yazmıştık sabah nereye gitti bunlar Yazdığın ileti mi kayboldu? Kesin trakyalı modun işidir. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Teşekkür ederim yakışıklı kardeşim. komutanım hayırlı olsun. Rabbim neşeyle binmenizi nasip eylesin. Darısı bizlere olsun. Amin kardeşim, Allah daha iyisini nasip etsin sizlere. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın... Sıfır gibi maşallah.. Teşekkür ederim. Hayırlı olsun abi Bu araçların motorlar lpg ile tam uyumlu gönül rahatlığı ile taktırabilirsin. Sağol Mertcim, seni de bir ara meşgul ettik araştırma safhasında. Teşekkür ederim. Abi hayırlı uğurlu olsun Rabbim kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin. Maşallah çok güzel. Amin kardeşim çok sağol. Hayırlı olsun korhan bey Sağolun.Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Hayırlı olsun. Hep merak ettiğim bir araçtı. Fikrimiz oldu. Kazasız, belasız, güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Ekim 2014 Yazar Paylaş 26 Ekim 2014 Hayırlı olsun. Hep merak ettiğim bir araçtı. Fikrimiz oldu. Kazasız, belasız, güzel günlerde kullanın. Sağolun hocam teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Hayırlı olsun. Allah kazadan beladan korusun. Aynı rengi sitemizin otoparkında var. Gerçekten çok şık bir araç... 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Ekim 2014 Yazar Paylaş 26 Ekim 2014 Artılarından bahsettim, birazda eksilerini anlayatım; Kıyaslarken haliyle eski aracım titanyum B Max'e göre kıyaslayacağım. Yalıtım çok iyi değil. Lastik ve yol sesi alıyor ama bana öyle forumlarda yazıldığı gibi aşırı gelmedi. Güneş gözlüğünü koymak için elimi attığımda gözlük saklama kabı yerine kapı tutacağıyla karşılaştım. Müzik sisteminin ses kalitesi B Max'te daha iyiydi, ama ASX'te de çok kötü sayılmaz. Forumlardaki direksiyon biraz hissiz eleştirilerine katılıyorum. Süspansiyon SUV segmentindeki bir araç olduğundan B Max'e göre daha sert. Kasis ve çukurlara hızlı girince biraz daha fazla hissediliyor B Max'e göre. Ama yol tutuş daha iyi.. Aux girişi var ama USB girişi yok, USB girişi makyajlı ASX'lerde var. Geri görüş kamerası, Bluetooth üzerinden telefon görüşmesi, USB'den müzik dinleme vb. konular dokunmatik multimedya ekran takılarak çözülebiliyor. Aklıma gelenler şimdilik bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Aracı üreten firma bu kadar detaylı anlatmamıştır herhalde, güle güle kullan aracını... Ben beğendim gerçekten, hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Bagaj fotoğrafını unutmuşum. Bagaja uygulanacak şerit led için hangi malzemeleri kullandınız acaba? Lehim yaptınız mı mesela? Çift taraflı bant? Bende biraz şerit led var ama bu konu hakkında sağlam bir brifinge ihtiyacım var, mesela şerite nasıl kablo bağlayacağımı bilmiyorum. Yani yine lehimle mi olacak? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Ekim 2014 Yazar Paylaş 26 Ekim 2014 Aracı üreten firma bu kadar detaylı anlatmamıştır herhalde, güle güle kullan aracını... Ben beğendim gerçekten, hayırlı olsun... Teşekkür ederim abicim. Daha iyisi senin olsun inşallah. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Ekim 2014 Yazar Paylaş 26 Ekim 2014 Bagaja uygulanacak şerit led için hangi malzemeleri kullandınız acaba? Lehim yaptınız mı mesela? Çift taraflı bant? Bende biraz şerit led var ama bu konu hakkında sağlam bir brifinge ihtiyacım var, mesela şerite nasıl kablo bağlayacağımı bilmiyorum. Yani yine lehimle mi olacak? Şerit ledler tek çipli ve üç çipli olarak satılıyor. Birde dış ortam ve iç ortam olarak suya dayanıklı ve dayanıksız olan çeşitleri var. B Max'te üzeri plastik kaplı dış ortama uyumlı şerit led kullanmıştım. Bir süre sonra üzerindeki plastik sararmaya başlamıştı. Su teması olmayacağı için bagajda bu defa iç ortam şerit ledi kullandım. 3 çipli tabir edilen şerit ledler tek çiplilere göre daha fazla ışık verirler. Şerit ledler her üç lambada bir kesilip parça parça kullanulacak şekilde imal edilir. O nedenle istediğiniz boyutta kesip kullanabilirsiniz. Tabi boyu uzadıkça çekeceği akımda artacaktır. Ledlerin kenarında + ve - uçların bulunduğu lehimleme uçları mevcuttur, buradan kabloyu lehimlemeniz gerekiyor. Kendinden yapışkanlı olmasına rağmen ben çift taraflı bant kullandım. Kablolarıda bagaj aydınlatmasına bağladım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Teşekkür ederim Korhan bey, elimdeki şerit led dış ortam tanımına uyuyor ama 3 çipli mi tek çipli mi olduğunu nasıl anlarım? Aslında 5 m olarak hazır alıp, evde mutfakta kendi adaptörüyle kullanmak için almıştım ama uzun gelince ucundan kestim elimde kalan parçayı değerlendirmek istiyorum. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Hayırlı olsun. oldukça beğendiğim bir araç.... 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun Korhan abi, Maşallah kazasız belasız kullan inşallah.. Siyah veya ateş kırmızısı olsaymış çok can yakarmış 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Ekim 2014 Yazar Paylaş 26 Ekim 2014 Teşekkür ederim Korhan bey, elimdeki şerit led dış ortam tanımına uyuyor ama 3 çipli mi tek çipli mi olduğunu nasıl anlarım? Aslında 5 m olarak hazır alıp, evde mutfakta kendi adaptörüyle kullanmak için almıştım ama uzun gelince ucundan kestim elimde kalan parçayı değerlendirmek istiyorum. Üzerinde küçük siyah 3 adet çip varsa 3 çipli, tek çip varsa tek çiplidir. Tek çiplilerin lambasıda boyut olarak küçüktür. Hayırlı uğurlu olsun.Maşallah Hayırlı olsun. oldukça beğendiğim bir araç.... Maşallah. Vadofone Arena Hayırlı uğurlu olsun Korhan abi, Maşallah kazasız belasız kullan inşallah.. Siyah veya ateş kırmızısı olsaymış çok can yakarmış Teşekkürler hepinize. Şafak kırmızısı da çok güzel duruyor. Benim favorimde beyaz.. 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. Bu motor gerçekten rakiplerine göre az tüketen bir motor ve üst devirlerde tam bir canavara dönüşüyor. Bunlara lpg takılıyorsa bu araba her yere koklaya koklaya gider artık... Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Ekim 2014 Yazar Paylaş 26 Ekim 2014 İnvite versiyonu ASX ile eski aracım titanyum B Max'i kıyaslarsam ASX'in şu ana kadar tespit ettiğim eksi yönleri şöyle: Yol ve lastik sesi daha fazla, motor sesi 120 km.den sonra fazla. Yalıtım ve ses kesinlikle B Max'te daha iyiydi. ASX'in en fazla eleştirilen yanlarından biri yalıtım ve kabin sesi. Ancak bence makul değerde. Güneş gözlüğü saklama kabı yok, onun yerinde kapı tutacağı var. Alışkanlıkla elimi attığımda hayal kırıklığına uğradım ama gözlüğü ön taraftaki yuvarlak saklama bölmelerine koyarak bu sorunu hallettim. Aux girişi var ama USB girişi yok. USB'den mp3 dinleyemiyorum. Aux kablosunu henüz almadım. Kendimde yapabilirim. Buna rağmen opsiyonel olarak geri görüş kameralı, navigasyon+bluetooth içeren multimedya ekran takılabiliyor. İleride inşallah. CD/MP3 çaların ses kaliyesi B Max'te daha iyiydi. Klima otomatik ama görünümü analog gibi. Dijital bir gösterge olsaydı daha iyi olurdu. Süspansiyonlar B Max'e göre daha sert, kasis ve çukurlara hızlı girince fazla hissettiriyor ama sert süspansiyon daha iyi yol tutuşu sağlıyor. Bir, iki viraja hızlı girdim ATSC (ESP)'nin devreye girmesine gerek kalmadan araç kendini topladı. Yol tutuş B Max'tan iyi... Silecek suyu fıskiyesi püskürtme şeklinde değil, normal su sıkıyor. Bence çokta önemli değil. Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Görüldüğü gibi çokta önemli eksiklikler değil. Sonuçta sınıf ve segment farklı zaten. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Ekim 2014 Yazar Paylaş 26 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. Bu motor gerçekten rakiplerine göre az tüketen bir motor ve üst devirlerde tam bir canavara dönüşüyor. Bunlara lpg takılıyorsa bu araba her yere koklaya koklaya gider artık... Kesinlikle haklısın, şöyle bir örnek vereyim. Lpgli ASX in yakıt tüketim değerleri ile ilgili okuduğum forumlardaki kullanıcı yorumlarına göre şehırdışı uzun yolda lpgli ASX , eski dizel B Max aracımdan daha az yakıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Abi ciddi ciddi c-max i satıp bunu almayı düşünüyorum. Acaba pişman olurmuyum. Arabayı satılık ilanına çıkardım. Ama fiyat düşmiycem. Satılırsa hemen almayı düşünüyorum... B-Maxtan buna binmek çok fark etmiştir muhtemelen ama C-Max'ten buna geçmek akıl karı mı karar veremedim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts