İçeriğe Yönlendir

Fctr'nin Yeni Japon Üyesi Mitsubishi Asx'im

Korhan Şenörer

Recommended Posts

Misafir

Abi ciddi ciddi c-max i satıp bunu almayı düşünüyorum. Acaba pişman olurmuyum. Arabayı satılık ilanına çıkardım. Ama fiyat düşmiycem. Satılırsa hemen almayı düşünüyorum...

B-Maxtan buna binmek çok fark etmiştir muhtemelen ama C-Max'ten buna geçmek akıl karı mı karar veremedim...

Qashqaiye noldu abi :)
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Abi ciddi ciddi c-max i satıp bunu almayı düşünüyorum. Acaba pişman olurmuyum. Arabayı satılık ilanına çıkardım. Ama fiyat düşmiycem. Satılırsa hemen almayı düşünüyorum...

B-Maxtan buna binmek çok fark etmiştir muhtemelen ama C-Max'ten buna geçmek akıl karı mı karar veremedim...

Necati C Max'i satmadan mutlaka Asx i yakından incele, nundamümkünse bir test sürüşü yapmalısın.

Qashqaiye noldu abi :)

Eren ortalık qq kaynıyor ama hem tip olarak hemde ekonomi ve sağlamlık olarak qq Asx in yanına yaklaşamaz bence. qq hiç beğenmediğim bir araç. Çok yakmasa sportage hoşuma gidiyor mesela ama onunda 10 lt. nin üzerinde ortalamaya sahip. Tasarım çok iyi ama çok yakıyor. ASX diyorum başkada birşey demiyorum. :D tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Yok abi ben ondan demedim. Necati abinin bir ara öyle bir düşüncesi vardı diye sordum :)

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Hayırlı olsun...Çok şık bir araba...Otomatiği çıksa çok daha fazla satar...

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Hayırlı olsun...Çok şık bir araba...Otomatiği çıksa çok daha fazla satar...

Sağolun teşekkürler hocam. Haklısınız otomatiği harika olur.

Yorum bağlantısı
Misafir

:bravo: 41 kere maşallah abim.  :nazar: Sonunda turnayı gözünden vurdun. Çok sevdiğim ve param olduğunda almayı düşündüğüm birkaç araçtan biri. Ön hazırlık olarak Otto yu aldım.  :)  Klimamız, sinyal kollarımız, cam tuşlarımız ve diğer bazı tuşlar vb neredeyse aynı gibi.  :biggrin: Güle güle, kazasız belasız, zevkle kullan abim. Emin ol pişman olmayacaksın..  :good1:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Abi,hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanın  :nazar:

Rengi çok güzel özellikle..

Eyvallah Hakancım. Çok teşekkür ederim.

:bravo: 41 kere maşallah abim.  :nazar: Sonunda turnayı gözünden vurdun. Çok sevdiğim ve param olduğunda almayı düşündüğüm birkaç araçtan biri. Ön hazırlık olarak Otto yu aldım.  :)  Klimamız, sinyal kollarımız, cam tuşlarımız ve diğer bazı tuşlar vb neredeyse aynı gibi.  :biggrin: Güle güle, kazasız belasız, zevkle kullan abim. Emin ol pişman olmayacaksın..  :good1:

Keremcim çok teşekkür ederim. Allah sanada intense versiyonunu nasip etsin. Gerçekten ilk izlenimlerim çok iyi. Çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hayırlı olsun Korhan :nazar:

:nazar: ama bu siyah değil?

Tamam söz siyah bulucam sana, hemde iki tane

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Hayırlı olsun Korhan :nazar:

Tamam söz siyah bulucam sana, hemde iki tane

Teşekkür ederim abicim. :)
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Abi duplu degil dimi bu. Yakit tuketimini bekliyoruz merakla...

Necaticim şuan tüp yok. İzmirden otoyola girip 100 kmye sabitledim. Aydın gişelerden çıkıp şehir içine girmeden kontrol ettim. Ortalama hızım 95 km/saat, ortalama tüketim 5.4 lt/100 km. idi. Cuma günü akşamı Aydın şehiriçine girdiğimde resetledim. Şehiriçi ortalamam şuan 7.9 lt. Fabrika verisi ş.içi 7.5 , ş.dışı 4.9 lt.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Taktırıyozmu abi tüp :)

Tüpte inanılmaz değerleri var 1.6 MIVEC motorun. Ş.dışı 18 kuruş civarı. Bir kaç ay geçmesi lazım maddi açıdan. Taktıralım :) tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Tüpte inanılmaz değerleri var 1.6 MIVEC motorun. Ş.dışı 18 kuruş civarı. Bir kaç ay geçmesi lazım maddi açıdan. Taktıralım :)

Benimki 1,5 abi,ben hala kararsızım ama

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Hayırlı olsin. Allah kaza, bela vermesin :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Birbirine benzeyen üyelere Özcan Deniz ile koysak olur yani resminizi :D

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Birbirine benzeyen üyelere Özcan Deniz ile koysak olur yani resminizi :D

:D:D:D Üniversite yillarinda Davut Güloglu diye sarilan oldu ama Özcan Deniz diye daha kimse sarilmadi. :D:D:D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Amin hocam, teşekkürler. 

Benimki 1,5 abi,ben hala kararsızım ama

Uzun vadede karlı olacağı kesin. 

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Bugün plakayı değiştirdim. Ruhsatımı çıkardım. Şansıma eşimin benim isimlerimizin baş harfleri olan DK serisinden boş plaka varmış. Plakam 09 DK oldu. Çokta güzel oldu.  :)  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

hadi hayırlı olsun, iyi denk gelmiş. güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

hadi hayırlı olsun, iyi denk gelmiş. güle güle kullanın.

Sağol abi , öyle oldu. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...