Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Abi senin memleket mi Aydın, yoksa görev yerin mi ? Yoksa ikisi de mi ? Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 28 Ekim 2014 Yazar Paylaş 28 Ekim 2014 Abi senin memleket mi Aydın, yoksa görev yerin mi ? Yoksa ikisi de mi ? Necati ben İstanbulluyum ama artık hanım köylüyüm Hanım Nazilliden, biz merkezdeyiz, Aydın merkezde görev yapıyorum. Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin Amin çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Necati ben İstanbulluyum ama artık hanım köylüyüm Hanım Nazilliden, biz merkezdeyiz, Aydın merkezde görev yapıyorum. : Amin çok teşekkür ederim. Valla abi bu Ege'nin kızları böyle getiriyorlar şehirlerine bende karadenizliyim hanım Denizli'li bizde taşındık buraya 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Yalçın 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kazasız belasız.aynısı babamda var ınvıte modeli.aracı aldığımızda aracın stepnesinin olmadığını gördük .büyük ihtimal hepsinde böyledir.tavsiyem araca uygun ebatta bir jant ve lastik bakmanız.yoksa uzun yolda baş ağırtabilir. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 28 Ekim 2014 Yazar Paylaş 28 Ekim 2014 (düzenlendi) hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kazasız belasız.aynısı babamda var ınvıte modeli.aracı aldığımızda aracın stepnesinin olmadığını gördük .büyük ihtimal hepsinde böyledir.tavsiyem araca uygun ebatta bir jant ve lastik bakmanız.yoksa uzun yolda baş ağırtabilir. Teşekkür ederim, Benim aracımda invite versiyonu. Stepne var, kontrol ettim. Malesef bu araçlar ülkemize ilk geldiği 2011 yılında değişik partiler halinde gelmiş. Kiminde stepne yokken kiminde var, kiminde USB girişi var, kiminde USB yok, aux girişi var gibi. 28 Ekim 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Hayırlı olsun.Allah güle güle binmek nasip etsin. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 28 Ekim 2014 Yazar Paylaş 28 Ekim 2014 Hayırlı olsun.Allah güle güle binmek nasip etsin. Amin abicim sağol. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Hayırlı olsun Korhan Abi; güzel günlerde keyifle kullanman dileğiyle. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 29 Ekim 2014 Yazar Paylaş 29 Ekim 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun Korhan Abi; güzel günlerde keyifle kullanman dileğiyle. Sağol Serdalcım, Aydına döndüm, Peugeot ne oldu? İstediğin zaman yardımcı olabilirim. 29 Ekim 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Kaçırdım sanırım abi, ilan kayboldu[emoji3] Sağol Serdalcım, Aydına döndüm, Peugeot ne oldu? İstediğin zaman yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 29 Ekim 2014 Yazar Paylaş 29 Ekim 2014 Kaçırdım sanırım abi, ilan kayboldu[emoji3] Ben Aydında değildim, o yüzden bakamadık araca, kaçırdık desene . Üzüldüm bak şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 29 Ekim 2014 Yazar Paylaş 29 Ekim 2014 Torpido gözünü aydınlatan lamba çok küçük ve düşük güçlüydü. Torpido gözündeki malzemeler bu loş ve az ışıkta doğru düzgün görünmüyordu. 3 çipli tek parça şerit led ile bu sorunu çözdüm. Bu şerit ledleri seviyorum. Çok işe yarıyorlar. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Ben Aydında değildim, o yüzden bakamadık araca, kaçırdık desene . Üzüldüm bak şimdi. Yok abi hiç üzülme, nasip değilmiş o kadar. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 29 Ekim 2014 Yazar Paylaş 29 Ekim 2014 Yok abi hiç üzülme, nasip değilmiş o kadar. Evet, herşeyde bir hayır vardır. Bir isteğin olursa her zaman beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 4 Kasım 2014 Yazar Paylaş 4 Kasım 2014 hayırlı olsun abi Teşekkür ederim Eraycım. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 5 Kasım 2014 Yazar Paylaş 5 Kasım 2014 Forumlarda lpgli ASX'lerin yakıt tüketim değerlerini okudukça dayanamadım ve lpg taktırmaya karar verdim. Bugün aracımı teslim ettim. ASX'e en uyumlu kit olan ve start&stop özelliğinde direkt lpg ile çalışan BRC My-11 kit taktırıyorum. Hadi hayırlısı... 1 Yorum bağlantısı
Kadir Özkan 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Masallah allah utandirmasin lpg guzel montaj yapildim sorunsuz binersiniz 1 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 japon 20 yıl önce de yalıtımdan anlamıyordu ve plastikte sert tercih ediyordu şimdi de aynı durum ama bunun dışında her açıdan saygıyı hakediyor. güle güle kullanın. bu aracın colt ile aynı yükseklikte olduğunu biliyor muydunuz? 2-3 sene evvel bir oteldeyim. aynı otelde mitsubishi'nin bir bayi toplantısı var. araçları da otelin önüne dizmişler. yanyana denk gelmiş bu ikisi. inanamış ve fotoğraf çekmiştim. arasam bulurum da belki, dedim bu colt bildiğin zürafa. yükseklik bu segmentteki bir çok araçta optik yanılsama aslında. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Fabrika verilerinde aynı değil ama. Birisi 1,615 diğeri 1.550... Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 21 Kasım 2014 Yazar Paylaş 21 Kasım 2014 japon 20 yıl önce de yalıtımdan anlamıyordu ve plastikte sert tercih ediyordu şimdi de aynı durum ama bunun dışında her açıdan saygıyı hakediyor. güle güle kullanın. bu aracın colt ile aynı yükseklikte olduğunu biliyor muydunuz? 2-3 sene evvel bir oteldeyim. aynı otelde mitsubishi'nin bir bayi toplantısı var. araçları da otelin önüne dizmişler. yanyana denk gelmiş bu ikisi. inanamış ve fotoğraf çekmiştim. arasam bulurum da belki, dedim bu colt bildiğin zürafa. yükseklik bu segmentteki bir çok araçta optik yanılsama aslında. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 http://tr.aliexpress.com/item/Non-slip-Interior-door-pad-cup-mat-door-gate-slot-mat-for-Mitsubishi-ASX-2013-2014/32234660051.html Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Maşallah çok heybetli harika görünüyor. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts