İçeriğe Yönlendir

Cam Kaldırma Modülü Hakkında

enver volkan bayrakcı

Recommended Posts

enver volkan bayrakcı

merhaba arkadaşlar

2013 trend modelinde sanırım araç kilitlendikten sonra otomatik cam kaldırma olayı yok bugun aracın bi camı açık kalınca aracın içinde ki eşyalarım çalınıyor. dışarda sanılan oem cam kaldırma modülünden taktırsam sizce bir sakıncası var mı ? tavsiye edeceğniz bir marka var mıdır?

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Aracı kilitlerken kapatma tuşuna Basılı tutmayı denediniz mi ?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Kumandanın kapatma tuşuna sürekli basarak açılıp kapanmasını denediniz mi?

Eğer olmazsa çok emin olmamakla birlikte IDS ile açılabilir diye tahmin ediyorum.

Yok o da olmazsa servis dışında yaptıracağınız bu tip müdahaleler parçanın kalitesine göre risk de teşkil edebilir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

takılacak modül, cam motor korumalı olmalı yani cam kapanınca hala akım vermeye devam ederse cam motroruna sabit süreli akım veren ucuz tip olmamalı.

Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

http://www.hepsiburada.com/liste/cyclone-ford-fiesta-cam-kaldirma/productDetails.aspx?productId=otrg2148&categoryId=20024923&SKU=OTRG2148

böyle bir ürün var fiesta orjinal cam modülü diyor o dediğiniz şeyi bastım hatta anahtar üstünde çift kilit gibi bi işaret var kullanma klavuzunda basılı tutunca kalkar felan yazıyor ama ben trend serisi olduğundan olmaz diye düşündüm.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

orjianl değil de uyumlu denebilir

Çatlak Salih usta benim eski c-max e takmıştı çokta güzel çalışıyordu. basılı tutmaya bile gerek kalmıyordu, kapı kitleme tuşuna bir defa bastımı açık camların hepsi kapanıyordu, marka, model neydi bilmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

bnm eski aracıma da bir araç aksesuarı satan arkadaş takmıştı 4 cam kapama modülü ama bu fiesta olunca çekiniyorum acıkcası ondan fikirlerinizi almak istedim. hepsiburada.com da olan şey 100 tl piyasada 30-35 tl satıyorlar orada orjinal yazısını gördüğümden öyle dedim. marka tavsiyelerinizi beklicem. 

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

bnm eski aracıma da bir araç aksesuarı satan arkadaş takmıştı 4 cam kapama modülü ama bu fiesta olunca çekiniyorum acıkcası ondan fikirlerinizi almak istedim. hepsiburada.com da olan şey 100 tl piyasada 30-35 tl satıyorlar orada orjinal yazısını gördüğümden öyle dedim. marka tavsiyelerinizi beklicem. 

enver bey termik özelliği olması yeterli diye biliyorum  yanlışsam sayın forum üyeleri düzeltin. Camlardan kapanınca elektrik yollamayı kesiyor camlar kapalıysada devreye girmiyor.

Yorum bağlantısı
Emre Tatlı

Eğer yanlış hatırlamıyorsam o araçta cam kaldırma modülü var ve sadece kodlama yapılması gerekiyor.

Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

Kodlamayı nasıl yaptırabılırız servıs e mı goturmemız gerekıyo... Pekı kodlama var ıse basda neden yapılmaamıs acaba modul almadan servuse bı ugrım

Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya

Fiestalarda cam modülü yok biliyorum ben. Benim Titanyum X plus fiestada yok mesela. Ben aldığımda daha donanımlısı yoktu.

Serviste taktırmak istedim ustalar tavsiye etmedi. Arıza veriyor sıklıkla dediler. Çukura filan sert girince cam açıp kapatan araçlar geldi demişlerdi.

Taktırıp memnun olan da olmakla birlikte, memnun olmayanlar varmış. Ben taktırmamıştım servisi dinleyip.

Yorum bağlantısı
Şakir Koplay

Taktırma hocam. Ben aracı aldığımda ilk sahibi taktırmış. Camlar tek tek kapanıyordu kitlendiğinde. Başlarda problem yoktu herşey güzeldi. Yalnız sonra sonra problem olmaya başladı.

Şöför kapısının camını açıyordum kendiliğinden yukarı kaldırmaya başlamıştı yolda giderken.

Sağ ön cam açılıyodu kapanmıyordu. Bazen şöför tarafından bazen kendi tarafından kapanıyordu o da tesadüfen canı isterse.

Arka camlarda keza problem çıktı.

Usta bu modüllerin sağlıklı olmadığını söyledi. Benim 4lü açıp kapama düğmesini bozmuş 150 lira para verdim o dörtlüye orjinal aldım. Modülü de iptal ettirdim elle kapatırım yine de o sıkıntıları çekmem. 2 hafta boyunca aracın sağ camlarını hiç açmadan gezdim. Kapanmıyordu çünkü.

Kpssye gireceğim gün camlar kapalı gidiyordum, ışıkta sağıma bi araç yanaştı bişeyler söyledi camın kapanmadığını unutup cart diye indirdim yarıya kadar. Adam bana okul sordu o da sınava girecekmiş. Cam bidaha kapanmadı sınavda aklım arabada kaldı. Anahtarı da almadılar sınava gömdüm toprağa. Sakın taktırmayın modül falan.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...