Ali Herdem 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Iyi Akşamlar Aranıza yeni katıldım. 2011 connect sahibiyim ve orjinal olma olayına biraz takıntılıyım sanırım. Aklımda söyle bir düşünce var focus ve mondeodaki Sony teyp Alıp benim araca takmak istiyorum. mantıklı mı hissedilir kalite farkı olur mu. Hoparlör olarak da amfi falan düşünmüyorum. http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=127311#specs Hoparlör olarak da bundan iki çift almayı düşünüyorum sizce kaliteli bir şey elde Edermiyim değer mi buna Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Verim alabilmek için teyp ile birlikte hoparlörleri de değiştirmelisiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Herdem 29 Ekim 2014 Yazar Paylaş 29 Ekim 2014 Verim alabilmek için teyp ile birlikte hoparlörleri de değiştirmelisiniz.Su an üstünde 6000cd var ben bunu çıkarıp focus ve mondeo daki Sony teypi takmak istiyorum kaliteli bir teyp mi değer mi onu merak ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 6000Cd'yi çıkarıp Sony'yi taktığınızda farkı hissedersiniz zaten. Hoparlör değişimine gerek yok. Gayet iyi sesi olan bir teyptir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Hoparlörleri, üzerinde tweeter olan modellerinden tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederim. G1344R gibi... Yorum bağlantısı
Ali Herdem 29 Ekim 2014 Yazar Paylaş 29 Ekim 2014 6000Cd'yi çıkarıp Sony'yi taktığınızda farkı hissedersiniz zaten. Hoparlör değişimine gerek yok. Gayet iyi sesi olan bir teyptir.Teşekkürler önceliğim Sony takmak olacak internette araştırdım biraz 250 liradan başlıyorlar sorunsuz bulduğumda alırım inşallah. Üstündeki hoparlör çok dandik connectler de onlarda aradan çıksın diye düşünüyorum arka ön 13 cm zaten Hoparlörleri, üzerinde tweeter olan modellerinden tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederim. G1344R gibi... Tavsiye için teşekkürler bakacağım o zaman hoparlör olarak da Sony seçsem sanırım daha bi uyum elde ederim diye düşünüyorum Sony de vardı tweeter Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 marka fark etmez daha önce pioneer kolon kullandım 13 ve 16cmlik çokta memnundum, sony hoparlör nasıldır bilemiyorum Yorum bağlantısı
Can Ergül 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 orjinal sony teyp alın hem görüntü orjinal olur hem de gerçekten sesleri duymaya başlarsınız. Hoparlörleri değiştirmeyin, ben 6000 cd'den sony'ye geçtikten sonra ayda bir hoparlör patlatıyodum sizin de belki böyle bişey olur, ön arıza yapınca önleri arkalar yapınca arkadakileri değiştirin, arıza yapmassa da kullanın, ana ünite iyi olduktan sonra orjinal hoparlörler de işinizi görür. Yorum bağlantısı
Ali Herdem 30 Ekim 2014 Yazar Paylaş 30 Ekim 2014 orjinal sony teyp alın hem görüntü orjinal olur hem de gerçekten sesleri duymaya başlarsınız. Hoparlörleri değiştirmeyin, ben 6000 cd'den sony'ye geçtikten sonra ayda bir hoparlör patlatıyodum sizin de belki böyle bişey olur, ön arıza yapınca önleri arkalar yapınca arkadakileri değiştirin, arıza yapmassa da kullanın, ana ünite iyi olduktan sonra orjinal hoparlörler de işinizi görür.Tamam teşekkürler şimdi araştırmaya başladım Sony teyp arıyorum bi iki tane buldum en kısa zamanda almayı düşünüyorım 1 Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 fordun 6000cdleri zaten sonyki aradaki fark 6000cd de +7 sonyde +30 tek fark bu bunu içinde değiştirmene gerek yok eğer yüksek ses istiyorsanız arkaları 160w yerine 300w takabilirsin.6000cdler ve sony çıkış wattı 50 w Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 fordun 6000cdleri zaten sonyki aradaki fark 6000cd de +7 sonyde +30 tek fark bu bunu içinde değiştirmene gerek yok eğer yüksek ses istiyorsanız arkaları 160w yerine 300w takabilirsin.6000cdler ve sony çıkış wattı 50 w Yanlış bilgi. İkisi de aslinda sony değil visteon. Ama sony marka içerdiği için daha kaliteli. Ayrıca sony ile 6000cd ses kalitesi tartışılmaz. Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 2011 connecti bilmiyorum ama sanki babamın 2004 connectte arka hoparlörler 10 cm idi. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Arkalar 10 onler 13 du sanırım. Connect hoparlörleri gerçekten vasat tesisat yaptırmıstım zamanında buyüzden. Yorum bağlantısı
Ali Herdem 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 2011 connecti bilmiyorum ama sanki babamın 2004 connectte arka hoparlörler 10 cm idi.Makyajlı kasada arka ön 13 cm olmuş fordun 6000cdleri zaten sonyki aradaki fark 6000cd de +7 sonyde +30 tek fark bu bunu içinde değiştirmene gerek yok eğer yüksek ses istiyorsanız arkaları 160w yerine 300w takabilirsin.6000cdler ve sony çıkış wattı 50 wPeki bu Multimedya sistemli teypler daha mı iyi olur sonuçta bilinmedik markalar oluyor genelde Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Yanlış bilgi. İkisi de aslinda sony değil visteon. Ama sony marka içerdiği için daha kaliteli. Ayrıca sony ile 6000cd ses kalitesi tartışılmaz. 2012 mondeo titanıum da ne var? Makyajlı kasada arka ön 13 cm olmuş Peki bu Multimedya sistemli teypler daha mı iyi olur sonuçta bilinmedik markalar oluyor genelde multımedyalılar kaliteyi bozuyor.Alıcaksan pıooner yada kenwood takabilirsin Yanlış bilgi. İkisi de aslinda sony değil visteon. Ama sony marka içerdiği için daha kaliteli. Ayrıca sony ile 6000cd ses kalitesi tartışılmaz. bi sorum daha peki sony multımedıa dendiğinde hoparlörler değişiyor mu yoksa fordun hoparlörü mü takılıyor? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 6000Cd'yi çıkarıp Sony'yi taktığınızda farkı hissedersiniz zaten. Hoparlör değişimine gerek yok. Gayet iyi sesi olan bir teyptir. Bu bahsettiğin olay binek modeller için geçerli olabilir ama Connect'lerin orjinal hoparlörleri çok kalitesiz, sadece teyp değişimiyle hissedilir bir ses kalitesi alınmıyor malesef. Makyajlı kasada arka ön 13 cm olmuş Önler 13 arkalar 10 cm'dir bütün Connect modellerinde. orjinal sony teyp alın hem görüntü orjinal olur hem de gerçekten sesleri duymaya başlarsınız. Hoparlörleri değiştirmeyin, ben 6000 cd'den sony'ye geçtikten sonra ayda bir hoparlör patlatıyodum sizin de belki böyle bişey olur, ön arıza yapınca önleri arkalar yapınca arkadakileri değiştirin, arıza yapmassa da kullanın, ana ünite iyi olduktan sonra orjinal hoparlörler de işinizi görür. Bunlarmı iş görecek Can Yorum bağlantısı
Can Ergül 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Bunlarmı iş görecek Can Aynen öyle niye iş görmesin ki? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Aynen öyle niye iş görmesin ki? Benim araçta önlerde bunların yerine 250 w anfi ile beslenen hoparlör var onlar bile yetersiz geliyor arkadaki mid'lerin sesi daha çok ve kaliteli çıkıyor. En kısa zamanda mid takıcam bunların yerinede. Ses çıkarmasına çıkartıyorlar ama çok kaliteli bir ses çıkışı yok ve sesi azcık açınca ses kalitesi bozuluyor. Yorum bağlantısı
Can Ergül 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 20-30 wattlık hoparlörü istersen 1000 wattlık amfiyle çalıştır ses alamazsın ki zaten. Çok güzel componentler var piyasada onları besleyebilecek bi tesisat kurarsan daha kaliteli ses alırsın. yani aslında önemli olan ana cihaz bence, arızası olmayan bi hoparlör hertürlü ses getirir Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 20-30 wattlık hoparlörü istersen 1000 wattlık amfiyle çalıştır ses alamazsın ki zaten. Çok güzel componentler var piyasada onları besleyebilecek bi tesisat kurarsan daha kaliteli ses alırsın. yani aslında önemli olan ana cihaz bence, arızası olmayan bi hoparlör hertürlü ses getirir diyosunuz ki alpınele goldmaster arasındaki ses kalitesi ana cihaz kaliteli oldug sürece aynı diyorsunuz Yorum bağlantısı
Can Ergül 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Böyle bi sonucu nasıl çıkarttınız, çok güzel hoparlörler var piyasada diye bi üst satırda yazmışken? Hoparlörün kalitesini belirleyen birsürü faktör var, hoparlörün sırf crossover kalitesi bile herşeyi değiştirir.. 100 liraya da bir çift hoparlör var, 1000 lraya da hoparlör var.. Ama ana cihaz iyi frekans göndermezse 1000 liralık hoparlör ne yapsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts