süleyman karakuzu 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Araç içindeki digital saatin dakika rakamları tam olarak okunmuyor bununla ilgili olarak bir çözüm önerisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Araç içindeki digital saatin dakika rakamları tam olarak okunmuyor bununla ilgili olarak bir çözüm önerisi olan var mı? Değişim şart.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Öncelikle söküp temizlik yapıp ve ekranı tutan ayakların arasına sert şeffaf dosyadan parça kesip buraya sıkıştırıp denemeniz.Aynı sonuç alınırsa bu sefer değişim kesinlikle şart demektir. 1 Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 sökülebiliyorsa sökün ve elektronikçiye götürün diyotların vs vs elektronik malzemelerin kontrolünü yapsınlar ve arıza yapmış parçayı kendisinden yahut karaköy selanik pasajından temin ediniz. İşin zor yanı tamiri değil, bu işe girişecek Elektronikçiyi bulmaktır. Yorum bağlantısı
süleyman karakuzu 30 Ekim 2014 Yazar Paylaş 30 Ekim 2014 teşekkür ederim arkadaşlar. Sökme konusunda nasıl yapabilirim. Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Bir resim var mıdır hocam. yahut netten bir resim falan da iş görür. Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Konu içinde konu olacak belki ama saatler geri aldındı fakat arabadaki saati ayarlıyamadım ben:) Göstergedeki düğmeye basılı tutunca sadece saati gösteriyor. Ayarı nereden yapılıyo acaba bu saatin? Yorum bağlantısı
süleyman karakuzu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 kusura bakmayı fotograf yükleme işini beceremedim. nasıl yükjleyebilirim. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 kusura bakmayı fotograf yükleme işini beceremedim. nasıl yükjleyebilirim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/219199-foruma-resimfoto%C4%9Fraf-ekleme/ Bu linke bir gözatın Süleyman Bey. Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 (düzenlendi) kusura bakmayı fotograf yükleme işini beceremedim. nasıl yükjleyebilirim. tinypic.com adresine resim yükleyin ve çıkan kutucuktaki en alttaki url'yi kopyalayın. Daha sonra foruma geri dönün kopyaladığınız url'yi resim sembolünü tıklayarak yapıştırın. 31 Ekim 2014 tarihinde Alper Sakalli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Akıllı telefon kullanıyorsanız tapatalk programını kurun veya kurulu ise fotoğrafı oradan ekleyin, çok kolay ekleniyor fotoğraf.. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Konu içinde konu olacak belki ama saatler geri aldındı fakat arabadaki saati ayarlıyamadım ben:) Göstergedeki düğmeye basılı tutunca sadece saati gösteriyor. Ayarı nereden yapılıyo acaba bu saatin? 2001 modellerde saat ayarlamak çok basit ama sizinki nasıl bilmiyorum.Sizin araçtan kullanan var ise birisine öm atarak sorabilirsiniz. Yorum bağlantısı
süleyman karakuzu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. ekran da göründüğü gibi ekran hafif kahverengileşmiş ve sağdaki dakika rakamları tam seçilmiyor. 31 Ekim 2014 tarihinde süleyman karakuzu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Buradan bakınca düz tornavidayla siyah çerçevenin sağından ya da solundan manivela yolu ile çıkacak gibi duruyor hocam. Yorum bağlantısı
Burak A. Hayri 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 (düzenlendi) Bende de farklı bir durum var. Saatin dakika butonu takılı kalıyor. Söktüm öyle denedim problemi çözemedim. Sorun ne olabilir? Olmadı yapamadık bu saati nerden temin edebilirim? 3 Kasım 2014 tarihinde Burak A. Hayri tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Bende de farklı bir durum var. Saatin dakika butonu takılı kalıyor. Söktüm öyle denedim problemi çözemedim. Sorun ne olabilir? Olmadı yapamadık bu saati nerden temin edebilirim? Minik butonu arızalıdır. Herhangi bir elektronikçi havya lehim vasıtasıyla ve yeni buton ile değiştirebilir 1 Yorum bağlantısı
Burak A. Hayri 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Elektrikçi derken nasıl bir yere götüreyim? Oto araç görüntü sistemleri yapan biri bunu anlar mı? Tam olarak arıza şöyle: saati araca bağladığımda dakika kendiliğinden ilerliyor. Kendimiz yapabilir miyiz bunu? Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 tv tamircisi varsa ona götürün. Elektrikçi değil hocam Elektronikçi. Ses sistemcisi yapmaz bunu. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Butonların bozulması çok zor ihtimal.Daha çok rastlanan tuşların şireli tarzda zamanla oluşan toz yapışmasından kaynaklı olur.Parçaları söküp hafif sıcak suya biraz bulaşık detarjanı birazda beyaz cif dökün karıştırın ve parçaları içine atın.2 3 saat içinde dursun çalkalıp içinden parçaları alın ve silip temizleyin toplayın. Takılmadan kasıt ben bu şekilde anladım.Buton egerki çok bastırılıp kırılacak hale gelmedi ise dediğim gibi arıza vermesi olasılığı çok çok düşük.ayrıca kumanda butonu tarzıda olabilir yani analog buton dolmayabilir.Kumanda temizliği yapar gibi temizleyin.Buton lastiği var ise üstte yazdığım suya atmayın.Kolonyalı mendil ile hafifce bastırmadan temizleyin. 2 Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Butonların bozulması çok zor ihtimal.Daha çok rastlanan tuşların şireli tarzda zamanla oluşan toz yapışmasından kaynaklı olur.Parçaları söküp hafif sıcak suya biraz bulaşık detarjanı birazda beyaz cif dökün karıştırın ve parçaları içine atın.2 3 saat içinde dursun çalkalıp içinden parçaları alın ve silip temizleyin toplayın. Takılmadan kasıt ben bu şekilde anladım.Buton egerki çok bastırılıp kırılacak hale gelmedi ise dediğim gibi arıza vermesi olasılığı çok çok düşük.ayrıca kumanda butonu tarzıda olabilir yani analog buton dolmayabilir.Kumanda temizliği yapar gibi temizleyin.Buton lastiği var ise üstte yazdığım suya atmayın.Kolonyalı mendil ile hafifce bastırmadan temizleyin. Abi nerelerdesin sen kulağın çınlamadı mı hiç yağsız kontak temizleyicileri de deneyiniz. 2 Yorum bağlantısı
Burak A. Hayri 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 (düzenlendi) Abi butonun lehimini kendim ısıtıp çıkardım tekrar lehimledim ama problem hala devam ediyor. Acaba lehimlerken başka bir yerden bir başka lehimledim de mi öyle oldu anlamadım. Bütün devreleri kontrol ettim ama açık hata bulamadım. Abi takılmadan kastım butonlar geride normal konumunda duruyor. Arabaya saati bağladığım zaman dakika düğmeye basmadığım zaman kendiliğinden ilerliyor ama saat kısmı normal çalışıyor, butonuna bastığım zaman da normal çalışıyor. Ama dakika butonu basmadan rakamlar ilerliyor kendiliğinden. Ne yaptıysam çalıştıramadım işin türkçesi. 3 Kasım 2014 tarihinde Burak A. Hayri tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak A. Hayri 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Bir de konuyla alakası yok ama bu konsoldaki sis lambası butonu, resistans düğmesindeki lambaların özellikleri ne olmalı? Kaç voltluk ışık almalıyım? Ya da led bağlarsak ne şekilde yapmamız gerekir? Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Bir de konuyla alakası yok ama bu konsoldaki sis lambası butonu, resistans düğmesindeki lambaların özellikleri ne olmalı? Kaç voltluk ışık almalıyım? Ya da led bağlarsak ne şekilde yapmamız gerekir? göstergedeki sembollerden bahsediyorsun sanırım. 12voltluk ampul t5 tip dipsiz ya bu; http://www.hepsiburada.com/liste/carub-t5-tip-torpido-bolgesi-beyaz-ledli-ampul-12-volt/productDetails.aspx?productId=otmbrkbr0405215&categoryId=20024646#run=norecommended ya da bu; http://www.hepsiburada.com/liste/transformacion-t5-tip-torpido-bolgesi-beyaz-ledli-ampul-01a146/productDetails.aspx?productId=otm01a146&categoryId=20024646#run=norecommended Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Kulagımdaki çınlamalar hiç kesilmiyor ki Butonu söktükten sonra test ettin mi?Yada sök test et bu şekilde ilerleme durup sabit kalıyorsa buton bozuktur.Yok aynen devam ise değişim gerekebilir.Saat entegresi sorun yapmış anlamına gelir yada bu butonun bacak lehim kısımları arasında kısa devre olabilir su teması yada nem oksite yol açmış olabilir. Dipsiz ama 5watt değildir.3 watt olanlardan bakacaksın fakat soket yapısı farklıdır.Sanayide gösterge tamiri yapanlar vardır onlardan almalısın.Sadece herhengi bir ikaz ışığı lambası ise max 2watt ampuldür.Bunlara o kılıfta led bulursan kullanabilirsin ama bazı ikaz ışıklarında ampullü olması şart led takılınca göstergede hataya sebep oluyor.Aydınlatma ampulü ise ledli olanlar işe yaramaz uğraşma.Ya alttan komple led dizaynı olacak yada ampulü bulup takacaksın. Linktekilerin fiyatı ne öyle yahu altın mı satıyorlar nedir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts