İçeriğe Yönlendir

Windows 7 Tarih Oluyor

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Microsoft, pc ve dizüstü bilgisayarlar için geliştirdiği işletim sistemi Windows 7’nin satışına son verme kararı aldı.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft’un bilgisayar ve laptoplar için geliştirdiği işletim sistemi miadını doldurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, bugünden sonra kullanıcılar Windows 7’yi bilgisayarlarına yükleyemeyecek. Geçtiğimiz ay Windows’un yeni sürümü Windows 10 ‘u tanıtan Microsoft, bu ürünü henüz piyasaya sürmedi. Bu yüzden bir süre boyunca yeni bilgisayar alan kullanıcılar, Microsoft’un en sevilmeyen işletim sistemi olarak görülen Window 8 ile yetinmek durumunda kalacak.

Microsoft, geçtiğimiz haftalarda. yeni Windows’un deneme sürümü olan Windows 10 Technical Preview'ı kullanıcılarının beğenisine sunmuştu.

Şirket hala test aşamasında olduğunu açıkladığı Windows 10‘u kullancılarının katkılarıyla daha iyi bir platform haline getirmeyi planlıyor. Windows 10’un 2015’te satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Stoklayayım. XP'de de aynısını yaptık, vista'yı es geçip 7 satmaya başlamıştık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Dün arkadaşın win 8 ini kullanmayı beceremeyince iyiki 7 var demiştim :crazy:

Mert,tek sorun başlat butonunun olmayışı.Onuda bi yaması var kurdun mu oldu win7 :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Daha yeni yeni Win7 alıştım :D

Win8'e artık ne zaman alışırım bilmiyorum :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Win8 kurduğum eski netbook'um sürekli işlemciyi kullanıyor, fanı çalıştırıyor, pili de 1.5 saatte bitiriyordu.

Win7 kurduğumda herşey sakin, 2.5 saat pil ömrü oluyordu.

XP kursam macbook air'le kapışırdı pil ömründe :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Koskoca bilgisayar hocası bunu diyorsa öğrencşlerin vay haline :crazy:

Ben pek yeniliğe açık değilim :)

Ben geçen seneye kadar office2003 kullanıyordum :) Düşün artık gerisini. Win7 geçeli ya 2 ya 3 yıl oldu :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Tepegöz kullanmıyorsan sorun yok abi :)

Şu anda elimde yok :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Geçen arkadaş süper özellikli bilgisayarına xp kurmaya kalktı dedim ne yapıyorsun yaptığın şey ferrari motorunu şahine takmak gibi bir şey ya da tam tersi tam ifade edemedim sanırım :)

Neymiş bu süper özellikli bilgisayar mesela ? Ne için süper özellikli bilgisayara ihtiyacı oldu arkadaşının he söyle bakayım.. :D

Win8 kurduğum eski netbook'um sürekli işlemciyi kullanıyor, fanı çalıştırıyor, pili de 1.5 saatte bitiriyordu.

Win7 kurduğumda herşey sakin, 2.5 saat pil ömrü oluyordu.

XP kursam macbook air'le kapışırdı pil ömründe :p

Onu kursam bunu kursam, günde bir usb bellek iki tane hdd yakıyorsunuz hala elin amerikalısı ile yarışıyorsunuz.. Tam hakim olamadığım işletim sistemi beni işletir ben onu değil... Xp ile yemek bile yapacak kıvama ancak geldim, dükkanda 4 bilgisayar var hepsi XP çok şükür... :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kullandığım program gereği xp'ye devam,istediklerini çıkartsınlar.. :beee:

Lexom xp harici çalışmıyor, rahatım bende :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Lexom xp harici çalışmıyor, rahatım bende :)

Benim makinelerde en güzel xp ile çalışıyor, fare de xp ye alışık... Xp ile tam yol ileriiii... :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Ben de mi Xp kursam naaapsam :biggrin: Yok, yok, hatta 98 kurayım, daha iyi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

10 yıl sonra facebook resim eklemek için torunlarından çok yardım alacak var gibi :)

O zamana facebookmu kalır :D

Başka bir sosyal paylaşım sitesi olur :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ah ah keşke satmasaydım, bak şimdi lazım oldu :)

amiga1200.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

8 den sonra 7yi kullanmak zor geliyirdu.7 cok sevmistik 8 i goresiye kadar.

win8.1 candir:-)[emoji1]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

8 den sonra 7yi kullanmak zor geliyirdu.7 cok sevmistik 8 i goresiye kadar.

win8.1 candir:-)[emoji1]

benim laptop ta 8.1 e güncelliyimmi abi diye sorup duruyor, ne yapsak acaba ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

8.1 guncelle abi cok az fark ediyor hizi ve sol alt koseye windows simgesi geliyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Windows 7 çok rahat bir işletim sistemi ayrıca oyunlarla da çok uymluydu bence erken bir veda olmuş neyse ben şahsen Win 7 ile devam edeceğim... ;) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...