İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI - Kalorifer Isıtmıyor

özkan kaya

Recommended Posts

özkan kaya
(düzenlendi)

Arkadaşlar malum havalar soğudu. Arabaya biniyorum fanı en sona açıp sıcaklığı en yükseğe veriyorum ama neredeyse soğuk diyebileceğim bir hava üflüyor. Max yazana kadar basınca bu sefer klimayı da açyıor. Ben kullanmayı mı bilmiyorum yoksa kalorifer mi sıkıntılı anlamadım. Ben küçük bir ilçedeyim en fazla 5-10 dakika kullanıyorum aracı başka arkadaşlar 1-2 dakikada sıcak üflüyor diyor. Fiestalar da normal mi yoksa bu durum? (2011 fiesta tdcı)

tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
Noktalama işaretleri ve kelimelerin tam yazılmasına dikkat edelim lütfen.
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Kısa sürede kontak kapattığınızdan motor ısınmıyor olabilir.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Sabahları Eşimi bırakıp geliyorum git gel 4km eve geldiğimde sıcak uflemeye anca başlıyor. Dizelde durum bu malesef.

Yorum bağlantısı
özkan kaya

Motor sıcaklığını Gösteren ibre ne durumda ?

öyle bir ibre var mı ki:) ???

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

öyle bir ibre var mı ki:) ???

Fiesta göstergesini bilmiyorum.
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

dizel geç ısınır. Kısa mesafede benzinli daha kullanışlı olabilir. 

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Yeni kasa fiestalarda sıcaklık göstergesi yok. Muhtemelen gittiğiniz mesafede motor tam ısınmıyor dur. Bundan dolayı kaloriferiniz tam randımanlı çalışmayabilir. Ancak yeterli mesafe gittiğiniz halde ısınma gerçekleşmiyorsa o zaman termostat arızası da düşünülebilir.

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Dizel araçlarda geç isinma durumu var malesef.

Bir ekleme de ben yapayim :) yeni fiestalarda motor sicaklik gostergesi 2012 6.ay sonrasi uretimlerde var..

Yorum bağlantısı
Can Ergül

motor suyunu da bi kontrol edin belki eksilmiştir :)

Geçen sene kışın kapağı hafif açık bırakmışım ordan su eksilmişti tamamlayınca ısıtmaya başladı kalorifer.

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Fatih Altınay

Motor suyu eksildiği için kalorifer içeri ısı vermez. Motor suyunu kontrol etmenin başka bi yolu da budur tabi siz bu safhaya getirmeyin aracı. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...