Cihan Yurdagül 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 selamlar malum kış geldi bende jantlarımı söktüm ve kara janta geçtim ek olarak bir takım birşeyler paylaşmak istedim saygılar. daha sonra yed marka egzoz kafasını taktırdım zaten biz ailecek focuscuyuz daha sonra stobun biri su almış ve lekeler oluşmuştu onu söküp temizledim ve silikon yardımı ile yapıştırdım. teşekkürler. 6 Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Allah kaza bela göstermesin. Aracınız sade ama güzel görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Araç süper nazar değmesin karpuz cant her araca yakışır. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Herşey çok güzel maşallah ama lip çıkarılsa bence daha güzel olur kazasız belasız Yorum bağlantısı
Fatih Baybas 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 güzel olmuş kardeşim farları degiştirdinmi gene dıger resimlerde uzun farlar turuncuydu Yorum bağlantısı
cem yelen 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Aracınız çok güzel maşaallah allah kaza bela vermesin Asya stop kaça mal oldu nerden temin ettin ? Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 güzel olmuş kardeşim farları degiştirdinmi gene dıger resimlerde uzun farlar turuncuydu Değiştirdim kardeşim yan sinyalleride siyah yaptım Aracınız çok güzel maşaallah allah kaza bela vermesin Asya stop kaça mal oldu nerden temin ettin ? valla tesadüf sanayide geziniyordum benim parçacıda sıfır varmış elinde kalmış 1 çift bende dedim sende duracağına bende dursun dedim aldım herhangi bir ücret ödemedim 3M Plexi Plaka ve isimli Plakalık . 1 Yorum bağlantısı
Fatih Baybas 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 boşta olan siyah zeminli farlar iç tesisatı olmayanlar degilmi iç tesisatı ayarlayıp degerlendırdın galiba buda degişik olmus diğeri sinyaller uzun farlar turuncuydu buda değişik olmuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts