İçeriğe Yönlendir

195/65/15 Kara Jant Yed Egzoz

Cihan Yurdagül

Recommended Posts

Cihan Yurdagül

selamlar malum kış geldi bende jantlarımı söktüm ve kara janta geçtim ek olarak bir takım birşeyler paylaşmak istedim saygılar. :)

YuG182y.jpg

M268UPf.jpg

TNTF7IK.jpg

daha sonra yed marka egzoz kafasını taktırdım

52pCWRL.jpg

GOigGUy.jpg

oKUk4vH.jpg

I9bpBJJ.jpg

zaten biz ailecek focuscuyuz :)

cZx5fMX.jpg

daha sonra stobun biri su almış ve lekeler oluşmuştu onu söküp temizledim ve silikon yardımı ile yapıştırdım.

NpiZGt8.jpg 

teşekkürler.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Allah kaza bela göstermesin. Aracınız sade ama güzel görünüyor.  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Araç süper nazar değmesin karpuz cant her araca yakışır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Herşey çok güzel maşallah ama lip çıkarılsa bence daha güzel olur kazasız belasız :nazar:

Yorum bağlantısı
Fatih  Baybas

güzel olmuş kardeşim farları degiştirdinmi gene dıger resimlerde uzun farlar turuncuydu 

Yorum bağlantısı
cem yelen

Aracınız çok güzel maşaallah allah kaza bela vermesin   :) Asya stop kaça mal oldu nerden temin ettin ?

Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül

güzel olmuş kardeşim farları degiştirdinmi gene dıger resimlerde uzun farlar turuncuydu 

Değiştirdim kardeşim  yan sinyalleride siyah yaptım 

Aracınız çok güzel maşaallah allah kaza bela vermesin   :) Asya stop kaça mal oldu nerden temin ettin ?

valla  tesadüf sanayide  geziniyordum benim parçacıda sıfır varmış elinde kalmış 1 çift  bende dedim sende duracağına bende  dursun dedim aldım herhangi bir ücret ödemedim :)

3M  Plexi Plaka ve isimli Plakalık .

zYpRUdg.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih  Baybas

boşta olan siyah zeminli farlar iç tesisatı olmayanlar degilmi iç tesisatı ayarlayıp degerlendırdın galiba buda degişik olmus diğeri sinyaller uzun farlar turuncuydu buda değişik olmuş :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...