İçeriğe Yönlendir

Direksiyondaki İlginc Sıkıntı

Emin Uz

Recommended Posts

Aynı sorun bendede peydah oldu ama nasıl anlatılır bilememiştim Emin bey derdime derman olmuş aynı sorun bendede var cok soğukda araç ilk çalıstıgında sankı tekerler yere yapışmış hissediyorum resmen zor donduruyorum dıreksıyonu .

Özellikle soğuk havalarda olan bir durum. Uzun yola çıkılan ilk zamanlarda da hafif yaşanabilir. Allah korusun kazaya sebebiyet verebilir. Ben büyük bir kazadan kıl payı kurtulmuştum. Aksatmaya gelmez. Tez zamanda tamir şart..

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/226816-c-max-direksiyon-problemi/?p=2277574

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Acilen ilgilenmek gerekecek bu durumda :)

Direksiyon hidroliğini değiştirmeyi deneyin. Belki yoğunlaşmıştır.
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
İlker Yüksel

Benim aracımda direksiyonun dönmesi veya boşluğu ile ilgili hiçbir problem yok. Ancak bazen dönüşlerde ve 120-130km/h hızlarda ani frenlemelerde  tık tık ses yapıyor. Bozuk yollarda da herhangi bir ses ve normal kullanımda boşluk yok. Acaba bunlar arıza öncesi belirtimi? yoksa böyle sesli mi çalışıyor?

Arkadaşlar bu sorunum sebebi sol ön tabladan kaynaklıymış dün itibariyle değiştirdim. Hemen kesildi. Orjinal tablayı kullandım fiyat olarak da 360 tl sadece tabla fiyatı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...