İçeriğe Yönlendir

Mondeomun Lpg Kitine Yardım Talep Ediyorum


Oğuz Löş

Recommended Posts

Oğuz Löş

Öncelikle değerli büyüklerime ve küçüklerime selamlar.

Bende 2 hafta kadar önce 98 Ghia mondeo mk2 sahibi oldum lpg sistemi atiker yanlız sorunum şu ki değerli büyüklerim alırkende baktım aracın üzerinde enjektörler var beyin var herşey tamam sıralı sistem için uygun. Yanlız aç kapa şeklinde tuş var. Enjektörleri gördüğüm için sıralı sistem diye aracı aldım gerçektende sabah önce benzinde çalışıp kendi kendinede gaza geçiyor hiçmi hiçte hissettirmiyor.Gazda biraz yakıt ve çekiş dışındada bir problemim yok titreme rolanti dengesizliği vs.vs  İzmit sanayide 3 4 farklı ustaya gittim hepsi farklı şeyler söyledi bir tanesi atikerin ilk çıktığı zamanki sistem olduğunu çokk eski ve ellerinde programın bulunamadığı. birtanesi elektrik tesisatıyla oynanıp bu hale getirildiği Düzeltmek için 600 Tl min gideceğini. Başka bir tanesi kablo ve program yok ilk çıkan sistem ama hiç sorun çıkarmamış demek ki değiştirmemişler gibi değişik yorumlarda bulundular kendileri.İşin sonucuna gelirsek en az 1 2 senedir hiç ayar yapılmamış çünkü aldığım kişi pek aracı götürmemiş yani toplu bakım yapmış hep şuandada ayar yaptıramıyorum. Arkadan çıkan kabloyu düğmeyi enjektörlerin fotoğraflarını çektim.

 

Biraz uzun oldu okuduysanız eğer şimdi sizlerden ricam bana yardım edebilirmisiniz

-Ben internetten veya başka biyerden bunun kablosunu programını bulup ayar yapabilirmiyim veya ben aliyim malzemeleri lpgciye ayarlattırıyım yeterki ayarlansın.

-İkinci sorum ise Gerçekten ilk çıkan sistemmidir bu veya başka birşeymi var işin içinde.

Aracın lpg deposu 2006 da takılmış bu sene muayeneye son kez girmiş aydan kazanarak yani artık 2 sene sonra değişmek zorunda.Şuan benim durumum olmadığı için ben bunu 0 dan yaptıramam 1000 1300 1100 TL gibi fiyatlar verdiler .

Şehirler arası seyahat hizmeti veren METRO şirketinde servis şöförlüğü  yapıyorum ben şuan durumum bundan ibaret bana yardımcı olursanız çok sevinirim .. 

Sevgilerimle

 

RESİMLER

 

1nlQpG.jpg

LoWVvb.jpg

rdol01.jpg

78r0Ba.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Eski tip düğme. Bende brc var onda da aynısı budan.

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
N yerine m yazmışsın abi :)
Yorum bağlantısı
Oğuz Löş

Cevabınız için teşekkür ederim Peki ayar yaptırabiliyormusunuz ?

Yorum bağlantısı
Oğuz Löş

Her saat başı bakıyorum yokmu hiç yardım edeniniz acaba .. 

Yorum bağlantısı
Oğuz Löş

Tamam abi sabırsızlıkla bekliyorum :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Koç

msci net te umera bey lpg kitlerinin kablosunu satıyor. Ecu üzerindeki bilgileri  alıp  iletişime geçip uygun program varmı sorun.Belki Ecu daki program güncelleniyordum.Ben kendi ecumu güncelledim.Eski programda otomatik ayar yoktu yenisinde aktif oldu.

Yorum bağlantısı
Oğuz Löş

Sayın mehmet ali abi şuanda dediğiniz yer ile irtibata geçtim bu fotoğrafları attım haber bekliyorum cevap için teşekkür ediyorum bakalım sonuç ne olucak

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...