Guest Mert Boran 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Geçen hafta gittiğim başer fordda çektim. Transit Courier 4 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Geç kaldın Mert. Biz Cavit Abimin aracı canlı canlı inceledik. Tatlısını bile yedik.. Güzel alet. Otomobil konforunda ticaret.. Daha ne olsun. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Yorum da ekleyelim arkadaşlar. Twitter ve face de paylaşalım.. 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 (düzenlendi) Geç kaldın Mert. Biz Cavit Abimin aracı canlı canlı inceledik. Tatlısını bile yedik.. Güzel alet. Otomobil konforunda ticaret.. Daha ne olsun. Abi o araç basliktakinden değil. 5 Kasım 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Abi o araç basliktakinden değil. Benim gözümde kurye, kuryedir. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 güzel araç maşaAllah ama keşke hususi ve 2 yıllık muayenesi olsa ... Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Connect'in hatları çok sert olmuş göze güzel görünüyor yanlız kapı direkleri ve pencere çevresi kalın olmuş o biraz rahatsız etti iç dizayn bildiğimiz ford zaten motor seçenekleri iyi ise tercih edilebilir... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 2 foto görelim dedik, çekime bak. Not: Fotoları (ç)alıyorum bilgin olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 (düzenlendi) courier bana çok kötü göründü dıştan. sürüşü iyi olabilir ama kötü. Endonezyadan alıp getirilmiş gibi. Bkz endonezya: 5 Kasım 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Fiyata baktınızmı titanium pakete 65.000 tl istiyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 fusiondan iyi ama yani yeninin hali başkadır. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Connectte çamurluklar plastik. Yani naylon. Araca ilk bindiğinizde üst sınıf gibi görünüyor. Yani focus ,c-max tarzı bir iç gorunumu var zaten. Ama malzeme kalitesi kötü. Ticari araçlarda olması gerektiği gibi. Diz mesafesi ve tavan ile aradaki mesafe oldukça iyiydi. Fiyat hakkında bilgi alamadım. Bayi karışıktı zira o ara. Çoğu ailenin aile arabası olarak kullanabileceği güzel ferah bir araç olmuş. Ama bence çok yakisiksiz. Transite gelince tam bir ticarî. Arka kaplamalar bildiğimiz sunta gerçekten. Malzeme kalitesi connectten kötü. Yine ticari beklentisini karşılar ama. 2 foto görelim dedik, çekime bak. Not: Fotoları (ç)alıyorum bilgin olsun. Doğru abim kötü çıkmış. Haftasonu gideyim de profesyonel çekeyim. Sorun yok alabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba . Bende işyerim için ikinci fotoğraftaki beyaz olan transit courier i almak istiyorum . Kombi van trend olarak geçiyor . 1,5Tdci 75bg . Performansı hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi ? Tabi birde şöyle sorum var . Bunların yanları tamamen camlı olanlardan düşündük , muhasebecime danıştım . Kdv den faydalanamıyormuşuz . Bu ikinci sıradaki courier den alsak kdv den faydalanabiliyormuyuz acaba kombi van olduğu için ? 21 Kasım 2014 tarihinde Mehmet Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Arkadaşlar merhaba . Bende işyerim için ikinci fotoğraftaki beyaz olan transit courier i almak istiyorum . Kombi van trend olarak geçiyor . 1,5Tdci 75bg . Performansı hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi ? Tabi birde şöyle sorum var . Bunların yanları tamamen camlı olanlardan düşündük , muhasebecime danıştım . Kdv den faydalanamıyormuşuz . Bu ikinci sıradaki courier den alsak kdv den faydalanabiliyormuyuz acaba kombi van olduğu için ? KDV den yayarlanabilmek için ruhsatta ticari yazması yeterli değilmi.Öyle olmasa benim akrabam senelerdir camlı koltuklu Berlingo kullanıyor kdv den yararlanamazdı.Hatta 10 gün önce değiştirdi Berlingonun 5 senesi dolmuş 5 seneden sonra KDV den yararlanamıyormuşsun demiş muhasebeci, oda gitti cam tavanlı bi Peugeot Partner aldı. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 KDV den yayarlanabilmek için ruhsatta ticari yazması yeterli değilmi.Öyle olmasa benim akrabam senelerdir camlı koltuklu Berlingo kullanıyor kdv den yararlanamazdı.Hatta 10 gün önce değiştirdi Berlingonun 5 senesi dolmuş 5 seneden sonra KDV den yararlanamıyormuşsun demiş muhasebeci, oda gitti cam tavanlı bi Peugeot Partner aldı. Ben çok araştırdım hocam . 8703GTİP yani yanları camlı , arka tarafında emniyet kemerleri ve sıralı koltuklu araçların herhangi bir kdv indirimi söz konusu değil . ( Tabi bu araçtan para kazanma söz konusu değil ise , yani araç kiralama , tur şirketi gibi ) Aynı aracın yanları camsız , arakada emniyet kemeri v.s. ile sıralı koltuk bulunmayan araçlar ise 8704GTİP e giriyor .( transit connect van , kurye van , caddy van , cango van , bipper van , fiorino van , nemo van gibi ) Bu araçların kdv sinden ve yıl sonuda olsa 12 ay geriye dönük amortisman ından faydalanılabiliyor . Bizde dolayısıyla dün itibariyle Bandırma Muslubaşlar Ford Plaza ile pazarlık yapıp siparişimizi Transit kurye deluxvan olarak verdik . Hafta içi kısmet ise araç çıkacak bakalım . Yorum bağlantısı
Recommended Posts