Onur Oflaz 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Cvt şanzımanın hassas olduğu söyleniyor. 2,5 focusta hangi modellerde cvt şanzıman var ? Bunu nasıl anlayabiliriz? Dizel benzinli fark ediyor mu? Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Benzinlilerde cvt yok yani? Benzinli otomatik sıkıntılı şanzıman mı? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Cvt sadece Ford un dizellerinde problemli . Yusek torku şanzıman kaldırmıyor ama araç çok zorlanmazsa bakımları zamanında ve ehli kişiler tarafından yapılırsa ve otomatik araç kullanmanın püf noktalarına dikkat edilirse problem çıkarmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Benzinli şanzımanları nasıl? Kullanılan şanzıman nedir? Sorun çıkarır mı? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 CVT bir çok marka tarafından kullanılan bir şanzıman ve oldukça problemsiz sadece dizel ford larda böyle bir sikinti oldu ama bunun büyük çoğunluğu yanlış kullanım . Benzilide bildiğim kadarıyla bir sıkıntısı yok. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 CVT bir çok marka tarafından kullanılan bir şanzıman ve oldukça problemsiz sadece dizel ford larda böyle bir sikinti oldu ama bunun büyük çoğunluğu yanlış kullanım . Benzilide bildiğim kadarıyla bir sıkıntısı yok. Benzinlilerde de mi cvt kullanıldı abi? Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 vites kolu tamamen aynı dizelle benzinlide bu şanzımanın aynı olduğunu gösterir mi? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Büyük ihtimalle cvt ama bir bilen yazsa daha sağlıklı olur. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Benzinlilerde de mi cvt kullanıldı abi? Benzinli focus'lar klasik otomatiktir. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Ben yeni aldım cvt focus otomatik Bora otomatik ten sonra biraz değişik geldi vites geçişlerinde bir sıkıntı yok ama biraz ağır bir araç ... Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Benzinli focus'lar klasik otomatiktir. Ben de öyle biliyordum ancak benzinlide de aynı vites kolunu görünce şüphelendim Ben yeni aldım cvt focus otomatik Bora otomatik ten sonra biraz değişik geldi vites geçişlerinde bir sıkıntı yok ama biraz ağır bir araç ... Dizel mi abi senin arac? Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Ben de öyle biliyordum ancak benzinlide de aynı vites kolunu görünce şüphelendim Dizel mi abi senin arac? Yok benzinli 2007 model Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Yok benzinli 2007 model Daha önce hiç tamir görmüş mü bi sıkıntısı var mı şimdi? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Yok benzinli 2007 model Sizin araç cvt şanzıman değil. 4 ileri klasik tork konvertörlüdür... Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Sizin araç cvt şanzıman değil. 4 ileri klasik tork konvertörlüdür...Doğru cvt değil ben yanlış anlamışım 4 vites otomatik - triptronik Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Anladığım kadarıyla benzinlide cvt yok. Ancak vites kolları tamamen aynı bu beni şüphelendiriyor Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 CVT sadece dizel otomaiklerde var yani Focus 2 lerde ve C max larda. Focus 2.5 ların hiç biri dizel otomatik değil. Benzinli otomatikler klasik 4 ileri. Yeni kasa focuslarda 1.5 dizel motorla powershift otomatikler gelecek sanırım. Fiesta larda dahil dizel otomatiği yok epeydir Ford da. Zaten dizel otomatik gelince satışlar iyice patlar gibi. Bu konuyu çok irdeledim ben. mesela Volvo aynı 1.6 115 beygir ford motoru ile powershift otomatiği koyuyor v 40 lara ama ford CVT lerdeki acı deneyimden mi yoksa bazı duyumlarıma göre emisyon oranları yüzünden CVT lerden sonra küçük motor dizel otomatik sunmadı. mondeo 2.0 dizel otomatik var Kuga da aynı sanırım. Yeni 1.5 küçük hacimli verimli motorlarla sanırım yeniden gelecek dizel otomatikler ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts