İçeriğe Yönlendir

Fren Basılı Iken Yanip Sönen Spoiler Isigi

Yasin Yilmazz

Recommended Posts

Yasin Yilmazz

Arkadaslar st spoiler imin isigi led fren pedalı basili iken yanip sonmesini nasıl saglarim birde cift egzos cikisli difuzor arıyorum tavsiyesi olan var mi

Yorum bağlantısı
Mustafa KOŞAR

Arkadaslar st spoiler imin isigi led fren pedalı basili iken yanip sonmesini nasıl saglarim birde cift egzos cikisli difuzor arıyorum tavsiyesi olan var mi

3. stop lambası yanıp sönsün istiyorsun anlaşılan.

http://www.fardoktoru.com/?newUrun=1&Id=531381&CatId=bs359982&Fstate=&/F1-STYLE-STOP-MOD%C3%9CL%C3%9C-3.-FREN-LAMBASI-%C4%B0%C3%87%C4%B0N

örnek bulduğum bir modül. F1 modeliymiş 35 lira yazmışlar. Sanayiye bir uğra derim kısa yoldan fazla masraf açmadan çözersin muhtemel

Yorum bağlantısı
Yasin Yilmazz

Baktım ben genis iki egzos cikisli bir sey arıyorum focus rs 500 tarzi

Yorum bağlantısı
Yasin Yilmazz

Eyvallah su difuzor olayını cozeyim stop isi kolay gözüküyor

Yorum bağlantısı
Yasin Yilmazz

Murat abi sitem etmissin galiba kusura bakma abi yazmayi unutmusum normal de buyuklerime saygim sonsuz

:-)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Yasin Yilmazz

Stop isini auto led stop diye florya besyol daki bir yerde hallettik ama difuzor ve egzos isi hala kaldı

Yorum bağlantısı
Yasin Yilmazz

Abi iki çıkışlı egzos ucu buyuk olursa daha iyi

Sahibinden com a bir bakayim

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

İbrahim can arkadaşımızda var satılık bir difüzör düşünürsen irtibata geçebilirsin..

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

biz dün akşam hallettik bunu. Mustafa Karabulut'un MUS'a montaj yaptık gayet güzel oldu. :)

Yorum bağlantısı
Yasin Yilmazz

Bu siteler odemede guvenli mi bide ne kadar zamanda geliyor ben f1 modul isini çözdüm gerci linkten pahalı ya mal oldu :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

buradaki arkadaşların çoğu kullanıyor, ben dahil, sanal kart kullanıyorum. 6 ila 60 gün arasında değişebiliyor.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Yilmazz

Sanal kart nasıl bir olay abi normal kredi kartı gibi deilmi

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

aynen öyle, internet bankacılığını kullanıyorsan, girince göreceksin, size kart numarası, son kullanma tarihi ve cvc numarası veriyor, kartın limitini siz belirliyorsunuz, internetten yapacağınız alış verişlerde rahatlıkla kullanıyorsunuz.

Yorum bağlantısı

Ben de bu linkten sipariş verip aldım, şu an montajli. Frene basınca ilk önce yanıp sönüyor, sonra düz yanmaya devam ediyor...

İlk yanıp sönmesi nasıl? Ben 3 defa seri çakıp sonra sabit yansın istiyorum aslında ama bu öyle midir?
Yorum bağlantısı
Yasin Yilmazz

Lokman abi anladım bende kullanirim artik saol.ozan frene basili tuttugunda 4saniye yanip sönüyor sonra sabit yanıyor frene her basmanda bu tekrar ediyor.

Yorum bağlantısı

Lokman abi anladım bende kullanirim artik saol.ozan frene basili tuttugunda 4saniye yanip sönüyor sonra sabit yanıyor frene her basmanda bu tekrar ediyor.

Bi video çekme şansınız var midir ? Whatsapp varsa oradan da atabilrsiniz youtube zor olursa
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...