Mehmet Kaya 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Evet çok basit gibi görünse de benim 45 dakikamı aldı. Bir arkadaşımızda takamamış. Benden rica etti stepmeyi söküp takılmasını Aşama aşama çektim Krikonun yere gelen kısmı size gelecek şekilde ve açık vaziyette yerleştirildi. İşe yaramaz büjon anahtarını şekildeki gibi yerleştirin. Sağdaki kriko kaldırma kolunu şekildeki gibi yerleştiriyoruz. L şeklindeki vidayı pulun olduğu yerden takalım. Son aşama 7 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Benimkisi yan tarafında boşluk var oraya sığıyor, yani aldığımda öyleydi, hiç düşünmemiştim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 Benimkisi yan tarafında boşluk var oraya sığıyor, yani aldığımda öyleydi, hiç düşünmemiştim Foto eklermisiniz ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Mondeo'cular bakın da öğrenin. Bizim arabanın bijon anahtarı da bunun gibi işe yaramaz bir parça. Olsun diye koymuşlar işte. En güzeli makaralı sistem. Çevirdikçe lastik insin aşağıya. Bu arada senin arabadaki farklıymış, bizdekinin adı stepne. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Hız max 80 km yazıyor. Lastik yaklaşık üç ay sonra tam 11 yıllık olacak. Olaki takarsanız 80 km hız bu lastiğe çok tehlikeli dikkat etmek lazım. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Mehmet Bey, fotoğraf çekmek için makinem yok, telefonumda eski kamerasızlardan. Bir yerlerden bulup çekmeye çalışıcam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2016 Ali Eren'in aracına lazım oldu Yine uğraşmaya başlayınca aklıma konu geldi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Temmuz 2016 Paylaş 2 Temmuz 2016 Bizim mondeo da da yandaki kaucugun icinde yeri var orada duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2016 Bizim mondeo da da yandaki kaucugun icinde yeri var orada duruyor.Bijon anahtarı ordaydı Ali Eren'de. Yerine taktım. Ses yapıyordu çünkü [emoji23] Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Arslan 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Bende mondeoyu yeni aldım kriko yandaydı 1saat ugrastım takamadım acıp yerleştirmek hiç aklıma gelmedi bu forumda olmasa hepten battık allah razı olsun arkadaslar. 1 Yorum bağlantısı
Selman Ölmez 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 ne güzel ellerine sağlıkta bende dahada büyük sıkıntı var geçen uzun yola çıkacakken stepneye baktım kaldırdım kriko yok sanayide çalmışlar sanırım internetten parçacılara baktımda connect için var uyarmı oda şimdilik krikosuz geziyoruz. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 ne güzel ellerine sağlıkta bende dahada büyük sıkıntı var geçen uzun yola çıkacakken stepneye baktım kaldırdım kriko yok sanayide çalmışlar sanırım internetten parçacılara baktımda connect için var uyarmı oda şimdilik krikosuz geziyoruz. Kriko bulana kadar lastik tamir kiti alın. Tedbirsiz olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts