Serdar İldes 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 arkadaşlar bir şey merak ettim size sorayım dedim bende 2006 ford fiesta var bugün 50-60 km yol yaptıktan sonra durduğumdu radyatörün ordan buhar çıktığını farkettim sizce normalmi su eksiltme falan yok araçta Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Radyatörden buhar çıkması normal değil. Radyatör Peteğinde ufak bir delik olabilir. Yorum bağlantısı
Sukru Yildiz 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 (düzenlendi) Acil sogutma sistemine bakin sadece radyator kacagi olmayabilir sorunun nerede oldugunu coz binme oyle! Hararretin ne alemdeydi.? 9 Kasım 2014 tarihinde Sukru Yildiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar İldes 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 kime nereleri kontrol ettirmeliyim acaba Yorum bağlantısı
Sukru Yildiz 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Motor ustasina goster sogutma elemanlarinin hangisinde hata var usta anlar Yorum bağlantısı
Serdar İldes 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 tamam sizce ne olabilir sorun ustamı aradım radyatör terleme falan yapıdur soğukta normal falan dedi ama kafam almadı pek kaçakmı var acaba radyatörde Yorum bağlantısı
Sukru Yildiz 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Ilk yagmur yagdiginda bazen ama bazen duman gelebilir ama bu kaput sicakken ilj yagnur dustugunde cok kisa surer bu dogrudur ama ustanin gormesinde fayda var kardesim Yorum bağlantısı
Serdar İldes 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 ranın ordan buhar çıktığını farkettim aradım normal dedi anlamadım 50-60 km yol gittikten sonra durdum o zaman farkettim su falan değme yok yağmurda yok ama normal dedi anlamadım Yorum bağlantısı
Sukru Yildiz 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Radyatorden duman gelmesi hata anlamina gelir harareti ne durumdaydi arabanin bu onemli bir de su eksiltmismi kontrolunu yaptinmi ? Yorum bağlantısı
Serdar İldes 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 baktım hararet normal seviyede su eksiltmesi yok acayip olanda bu zaten buhardı duman deilde Yorum bağlantısı
Sukru Yildiz 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Radyatorunde çitir ufak bi kacak olabilir o zaman. Yorum bağlantısı
Serdar İldes 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 ne yapmalıyım peki valla delirecem gece gece Yorum bağlantısı
Sukru Yildiz 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Usta'ya bir goster tekefondan cozmus gibi dursada ustan senin icin ancak oyle rahat edecek Yorum bağlantısı
Serdar İldes 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 saol abi ya kaç kişiyi aradım gece gece kimi sorun yok dio kimi sorun var dio göstersemde yarın yok bişey diecek biliom anlamadım gitti Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 saol abi ya kaç kişiyi aradım gece gece kimi sorun yok dio kimi sorun var dio göstersemde yarın yok bişey diecek biliom anlamadım gittiBence kimin ne dediğine bakmayın. Petekten buhar çıkıyorsa ve bu buhar su buharı ve sulu biryerden geçip su değmemişse peteğe bu normal değil. Bir an önce ustaya gösterin. Su kalmadığını hararet kırmızı dayandığında anlarsınız ve ciddi masraf çıkarır. Iyi bir ustaya gösterip Kaçağın nerede olduğunu tespit ettirin. Yorum bağlantısı
Serdar İldes 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 bunu ben daha öncede gördüm fakat hiç su eksiltme olmadı mehmet bey acayibime gidende bu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 bunu ben daha öncede gördüm fakat hiç su eksiltme olmadı mehmet bey acayibime gidende bu İlginç bir durum. Ama buhar sürekli mi çıkıyor veya net olarak nereden çıkıyor bunları tam olarak tespit edin derim. Yorum bağlantısı
Serdar İldes 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 buhar sürekli çıkmıyor araç uzun yola gidince çok ısınınca çıkıyor bugün ustayada gösterdim fakat bişey yok dedi radyatörde kılcal bi çatlak falan olabilir dedi ama öyle bir durum olsa su eksiltir yada damlatır oyle bir durum yok acaba normalmi anlamadım gitti Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Bence aracın termostatı arızalı çok geç açıyor açtığında da ıslanmış radyatördeki su buharlaşıyor. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Fiesta 1,4 motorunun yerleşim şeklini bilmiyorum ama eğer soğutma suyu fazla olup araç uzun süre kullanılırsa su haznesinden fazla su tahliye olur yani belli bir basınca kadar kapak, sistemdeki sıcak suyu muhafaza eder belli bir basınçtan sonra tahliyeye geçer, bu tahliye esnasında hem sıcak su hemde motorun sıcak yerlerine giden ılık su buhar oluşturur ki, bu tahliye olmazsa yüksek basınç sisteme zarar verir. Bence termostatı ve su seviyesini kontrol edin/ettirin... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Radyatör giriş veya çıkışında olabilir kaçak, su ısınınca borularda ısınır ve çatlak açılır soğuyunca büzülür çatlak kapanır.. Motor sıcakken gözle kontrol edin buhar çıkan bölgeyi... Anlık daha büyük sızıntı bir anda susuz bırakabilir motoru... Yorum bağlantısı
Serdar İldes 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 termostatın arızalı olduğunu nasıl anlarız Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 (düzenlendi) termostatın arızalı olduğunu nasıl anlarız Bir iki belirtisi vardır. Eğer geç kapanıyor yada tam kapanamıyorsa motor optimum sıcaklıkta(88-90 derece) duramaz. Örneğin yokuş aşağıya 5. viteste belli bir süre inerseniz hararet gözle görülür derecede düşecektir. Eğer termostat geç açılıyorsa motor yine optimum sıcaklıkta seyredemeyecek araç biraz zorlandığında hararet hemen yükselecek ve fan neredeyse hiç durmadan çalışacaktır. Bu durumda conta yakma ihtimali çok yüksektir. Tabi burada hararet müşürünün de sağlıklı olması, size doğru bilgiler vermesi gerekmektedir. 11 Kasım 2014 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Antifriz sıvısı buharlaşırken pastırma çemeni gibi kokar. Buharı bu yönüyle kontrol edin. Eğer böyle bir koku hissederseniz mutlaka soğutma sisteminde kaçak var demektir. Eksilme olsun olmasın onarılması gerekir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts