İçeriğe Yönlendir

C Max Için Bursa Da Usta Tavsiyesi

Musa Özondel

Recommended Posts

Musa Özondel

iyi çalışmalar arkadaşlar 2006 C Max arabam için rutin bakımları yaptırabileceğim usta tavsiyeniz var mı Bursa da. özellikle küçük sanayi de olursa iyi olur. şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Hocam Ankara yolunda yani arabayatağı mevkinde Çalışkanel Oto var Erhan Usta yardımcı olacaktır. Küçük sanayi'de Ford Extra var hiç gitmedim forumda gidenler var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Ford Extra denilen yer,önce No name servis sonra da Auto Extra diye isim değiştirdi.Tavsiye ederim sağlam işçilikleri var,Ford'dan anlıyorlar.

Çalışkanel oto da bizim mahallede.Kendimi bildim bileli o servis orda var.İlk başlarda TOFAŞ servisiydi.Şimdi genel servis olmuş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Ford Extra denilen yer,önce No name servis sonra da Auto Extra diye isim değiştirdi.Tavsiye ederim sağlam işçilikleri var,Ford'dan anlıyorlar.

Çalışkanel oto da bizim mahallede.Kendimi bildim bileli o servis orda var.İlk başlarda TOFAŞ servisiydi.Şimdi genel servis olmuş.

Aynen kardeşim Çalışkanel genel servis oldu. İşçilikleri güzel fiyatlar makul. No name servis şu İst./Maslak taki nin şubesi miydi?  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil
(düzenlendi)

Aynen kardeşim Çalışkanel genel servis oldu. İşçilikleri güzel fiyatlar makul. No name servis şu İst./Maslak taki nin şubesi miydi? :unsure2:

Valla İstanbul'dakinin şubesi miydi hiç bilmiyorum Muhammed kardeşim.Ama Kadir abi vardı,devretmiş dükkanı kendi ustalarına.Fiyatlar falan baya uçuktu şimdi daha iyi.Ustalar da gerçekten kalifiye. ;) tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Musa Özondel

ford extra şu an duruyor değil mi. yani en son ismi bu. yakın zamanda uğramaya çalışırım. teşekkür ederim ilginize

Yorum bağlantısı
Musa Özondel

şimdi baktım internetten fordextra olarak duruyor:) tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Ford Extra değil şu an.'Auto Extra' caminin ordan girince Sağdaki ilk blokta.Federal Atiker LPG bayiinin yanı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...