İçeriğe Yönlendir

Mükemmel Gaz Ayarı Ve Montaj

Kenan Koç

Recommended Posts

Kenan Koç

Merhaba birazdan yazacaklarımdan umarım sıkıntılı arkadaşlar ve yeni gaz taktıracaklara faydalı olabilir bu hafta BRC MY11 kiti taktırdım.Araştırmalarımdan sonra ankara dışında çorumda özgençler brc çok olumlu yorumlar buldum.ayar konusunda tek deniliyor.İstanbul'dan bile araç geliyor.gerçektende öyle Mehmet bey 20 dakika yolda verileri alıyor rolantide ve bazı devirlerin verilerini alıyor sıfır hata verecek ayar yapıyor.gaz geçişini yada benzine geçişini kesinlikle kissetmedim sırf rampalarda gazdan benzine benzinden gaza geçiş yaptırdım defalarca hiç bir şekilde hissetmedim.sırf ayar konusunda türkiyenin her yerinden özençler brc mehmet beye geliyorlar bilginiz olsun.Montajda kaliteli kablo falan kesmiyorlar hazır kablo demeti var.Türkiyenin neresinde olursanız olun bakım için brc bayine gidin beni arayın gaz ayarıyla oynatmayın ben bilgisayarla uzaktan bağlantıyla ayarlarınızı yaparım dedi mükemmel birşey. yakıt verisine gelince komik bir rakam çıktı.depoyu doldurdum çorumdan yola çıktım 100 km sonra gaz aldım 14,98 tl lik gaz aldı yani 0,148 kuruş.hızımda 110 dan aşağı düşmedi benzinde kullandıktan sonra bu veri mükemmel ötesi geldi.ağer gaz kitinizde uyum sorunu yada yeni gaz taktırcaksanız gerçekten tavsiye ederim.araştırın derim.saygılarımla..

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

iyi ustayı bulduğunuz için sizi kutlarım. forum için de çok faydalı bi bilgi bu. abilerimden işine yarayacak mutlaka olacaktır.

ancak lpg ölçümünüz yanlış. pompadan, istasyondan, gece ve gündüz den, gaz tankının ne denli dolu oluşundan etkilenir gaz alımınız. en sağlıklı ölçüm ise bitirerek tekrar almaktır. güle güle kullanın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Enes Ayan

Tebrik ederim çok iyi bir seçim yapmışsınız bende fırsat bulsam oraya gidecektim ama işler nedeniyle gidemedim Ankarada taktırdım hala acaba diyorum. Mehmet bey  çok iyi bir usta.

Yorum bağlantısı
Kenan Koç
Mehmet Bey gerçekten de lpg konusunda uzman biridir, internet üzerinden ayar yaptığı doğrudur,  BRC'nin İç Anadolu ve Karadeniz  bölge bayisidir, Ordu, Giresun ve Trabzon'dan lpg montajı için gidenlere bizzat şahidim, 4 yıldır aracımda kullandığım BRC marka kiti tercih etmemde büyük bir etkendir, ayrıca FordClubTr üyesidir.

Aynen Mustafa abi baya araştırdım çünkü LPG beye karşı biri olarak baya araştırdım
Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Ustamızın eline sağlık, sana da güle güle kullan diyorum. Allah kaza bela vermesin. Usta önemli...

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Lpg konusunda usta ve montaj çok önemli. Faydalı bir konu olmuş. Yalnız şu var. Brc bayisine gidip, benim aracı bilgisayara bağlayın, çorumdan Mehmet Özenç usta bağlanacak, ayar yapacak dediğimizde servis sahibi yada ustanın tavrı nasıl olur bilemiyorum.

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Bu usta mükemmel bir usta. TSİ motora LPG için Avrupaya götürdü kullanarak kendi arabasını. Tebrik ediyorum kendisini. Acaba Landirenzo ya da ayar yapabilir mi sırf ayar için giderim valla oraya.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Ben de aracima özençler de lpg taktirmistim. 15 bin km olacak. Tik demedi masallah. Bir kere bile ariza isigi yanmadi.

Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca

Ben de aracima özençler de lpg taktirmistim. 15 bin km olacak. Tik demedi masallah. Bir kere bile ariza isigi yanmadi.

istanbul da bir şube açsa baya iş yapar bence.... mehmet beye duyrulur

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

istanbul da bir şube açsa baya iş yapar bence.... mehmet beye duyrulur

Çorumda olmasına rağmen geçen sene Özençler Oto en çok LGP takan 2. bayi idi. İstanbul ve Ankaradaki çoğu yeri geçmesi kalitesini gösterir.

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Teamwew... programıyla bilgisayara uzaktan bağlanıp ayar yapar fakat yolda yaptığı ayar kadar başarılı olmaz.Firma kendini kanıtlamış bir firma zaten.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yazdıklarınıza katılıyorum ancak bir yer hariç. Focus için 0.14 kuruş lpg tüketimi mümkün değil. Hesabınızda yanlışlık var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner

Mehmet Bey'in konuya ilgisi ve LPG sektöründeki çabası takdire değer bence.

Ancak bana çok garip gelen bir konu var.

Sektörde marka lideri olduğunu belirten bir firma ve 1 usta.

Sizce BRC nin eğitim konusunda ve bayi seçiminde eksikliği yok mu ?

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Kenan hocam kablosunu alsak yazilimi kursak uzaktan baglanti ile hizmet verebilirmi ustamiz?

Yorum bağlantısı
Kenan Koç

Kenan hocam kablosunu alsak yazilimi kursak uzaktan baglanti ile hizmet verebilirmi ustamiz?

valla ustam o kadarını bilmiyorum.Sadece müşterisiyim o kadar detayı kendisine sorun isterseniz

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Kenan Koç

ortalama yakıt tüketimi gaz fiyatı 2,33 kuruş km de tüketim 0,197 kuruş net ölçümdür.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...