İçeriğe Yönlendir

Astra 1.6 Vs Focus 1.6 Benzinli

Sedat Oral

Recommended Posts

Sedat Oral

Selamlar bu iki araç arasında kaldım teknik verilerde focusun astradan daha az yaktığı görünyor kullanımda fark eder mi?

Diğer seçenekte 1.33 corolla ama onunda içi çok antika gibi yakıt tüketimi iyi olsada pek çekici gelmiyor

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

astra classiz olmalı?  gerçek yaşamda focusun tüketim azlığına hiçbiri yetişemez

Yorum bağlantısı
Sedat Oral

Astra j edition 52500 alüminyum jant ve sis farıyla

Focus trend x 53 civarı ama bayilerde benzinli kalmamış makyajlı gelecek aralıkta fiyat tam belli değil..

Yeni kasanın panjur yapısı alt versiyonlarda pek hoş durmayacak sanki karartılmış far ve krom panjur olmadan

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Sahsi (!) dusuncem Focus model olarak Focus 3 ile Focus'luktan bayagi bir uzaklasti. Astra J oldukca guzel ve basarili bir arac. Ayrica konzolu ve ic konforu Focus'a gore cok onde. Ben olsam Astraýi tercih ederdim.

Yorum bağlantısı
Sedat Oral

Evet astra çok hoş görünyor 1.4 t için 60 tan aşağı inmiyorlar..

1.6 nın da yakıtı düşündürüyor

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

1,5 sene Astra j 1.6 edition kullandım, senede 12 ile15 bin km arası yol yapıyodum yakıtı yüzünden sattım. İstanbul trafiginde 11 lt den aşağı düşmedi yazın klima acıkken 12.8 i görmüşlüğüm vardı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
(düzenlendi)

Astra J otomatik 1.6 115 ps aracımla her gün 1.5 km gidiyor 1.5 km geri dönüyorum. Arada da şehir içine giriyorum. Yol bilgidayarı 9-10 lt arası değişiyor. Uzun yolda(otoban değil) 5.8-5.9 lt'yi gördüm. 17 jantlara rağmen bana konforlu geldi. Plastiklerinden de öyle ses falan gelmiyor. Focus 3 kullanmadım ama focus 2.5'e göre içi dar, arka diz mesafesi az, bagaj aynı diyor ama sanki focus daha genişti.

tarihinde Süleyman Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sedat Oral

1,5 sene Astra j 1.6 edition kullandım, senede 12 ile15 bin km arası yol yapıyodum yakıtı yüzünden sattım. İstanbul trafiginde 11 lt den aşağı düşmedi yazın klima acıkken 12.8 i görmüşlüğüm vardı.

Otomatikmiydi?
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Otomatikmiydi?

Hayır düz vitesti. Uzun yolda da 110 sabit 7 litre yakıyordu.Alabiliyorsanız 1.4 T 140 bg olanını alın o hem dah az yakıyor hemde gidiyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sedat Oral

Astra 1.6 edition cosmo jantlarla sipariş edildi teşekkürler

1.4 t ile arada on bin tl civarı fark var ayrıca focusta turbodan çok sıkıntı yaşadığım için atmosferiğe dönüş yaptık

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Astra 1.6 edition cosmo jantlarla sipariş edildi teşekkürler

1.4 t ile arada on bin tl civarı fark var ayrıca focusta turbodan çok sıkıntı yaşadığım için atmosferiğe dönüş yaptık

Umarim keske demezsiniz. Hayirli olsun. :)
Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner

Hayırlı olsun.

Dört yıl içinde 2 adet Astra J sıfır alıp kullandım. Biri 1.4T 140 Hp benzinli, diğeri 1.3 Dizel.

Her iki araçta da sorun yaşamadım.

Yol tutuşu son derece mükemmel. Dizel olana race-chip taktırmıştım. Şehirler arası yolda bile performansı üzmedi.

Satın alacağınız 1.6 motorlar için Prins likit LPG sistemi mevcut. Benzin tüketimi canınızı sıkarsa rahatlıkla LPG ye dönüş yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Astrayı daha yeni 24-27 kasım tarihleri arasında bürükselde kiralık olarak kullandım şehir içi 50 km(hız limiti buydu:))...) şehir arası 110 km hız ile toplam 120 km kullandım ve pompada hayal kırıklığı 10 lt yakıt tüketti... Şahsen bu yüzden direk arabadan soğudum... Sadece bu da değil yaya geçitlerinde yayalar direk yola atlıyorlar ve bir süre sonra geçide gelirken yaya göremesemde bayağı yavaşlamaya başladım çünkü arabanın görüş açıları berbat ve beni çok sitresi soktu... Ön konsol da keza düğme karmaşası... Ama bagaj tatminler ve iç genişlikte öyle . Focusu 1.6 kullanmadım ama bu klasik motorlar yerine 1.0 ecoboost yada 1.2 TSİ seçimi daha iyi olmaz mı?

Yorum bağlantısı
Sedat Oral
(düzenlendi)

evet astra iptal edildi son karar Yeni Focus 1.6 style tektonik gri alınmıştır

tarihinde Sedat Oral tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Doğru karar, hayırlı olsun,  opel zaten topu atmak üzre, almayadaki fabrikayıda kapadılar.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sedat Oral

Doğru karar, hayırlı olsun,  opel zaten topu atmak üzre, almayadaki fabrikayıda kapadılar.

teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...