İçeriğe Yönlendir

Su Koskoca Turkiye De Mondeo Modifiye Yapan Yada Yaptiran Yokmu

Onur İçen

Recommended Posts

Oğuz Löş

bence geçebilirseniz focusa geçin sonuçta yenilik herzaman daha iyidir hem parça konusunda da sıkıntı yok modifiye parçaları bol :)

Yorum bağlantısı
Onur İçen

bence geçebilirseniz focusa geçin sonuçta yenilik herzaman daha iyidir hem parça konusunda da sıkıntı yok modifiye parçaları bol :)

Yorum bağlantısı

1.(Yanlış anlaşılmasın)Vasat farlardan kurtulup daha güzel görünümlü far ilk sırada yer almalı.Far karartma imkan dahişlinde olabilir ama araç rengi önemli husus.

2.Amerikan park 

3.Jant işine gireceksen 2011 Fiesta orijinal jantlardan 15 ler yada 16 ile değişim.

4.Arka bagaj üstü orijinal görünümlü spoiler.

5.Çalışsada çalışmasada ön ve arka park sensörleri.Görüntüsü değişiklik hissettiriyor.

6.İç ve dış park aydınlatmaları led ile değişim.

7.Egsoz ucu değişimi.Çift egsoz Hb kasa ise fena değişiklik yaratıyor.

8.Cam rüzgarlıkları takılması.

Ayırdığın mebla sanırım sade ve görsel olarak ciddi anlamda güzel duracak bu değişimleri karşılayacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur İçen

22 23 arasi cikisirim bakalim kademe kademe ama bu arabadaki konfor ve guc fokusun eski kasasinda varmi bilmem hb de

Yorum bağlantısı

Ayrıca Mondeo her değişime kolay hoş tepki verdirmeyecek oturaklı bir araç olduğu için seçimlerin önemli olacaktır.

Yorum bağlantısı
Onur İçen

1.(Yanlış anlaşılmasın)Vasat farlardan kurtulup daha güzel görünümlü far ilk sırada yer almalı.Far karartma imkan dahişlinde olabilir ama araç rengi önemli husus.

2.Amerikan park

3.Jant işine gireceksen 2011 Fiesta orijinal jantlardan 15 ler yada 16 ile değişim.

4.Arka bagaj üstü orijinal görünümlü spoiler.

5.Çalışsada çalışmasada ön ve arka park sensörleri.Görüntüsü değişiklik hissettiriyor.

6.İç ve dış park aydınlatmaları led ile değişim.

7.Egsoz ucu değişimi.Çift egsoz Hb kasa ise fena değişiklik yaratıyor.

8.Cam rüzgarlıkları takılması.

Ayırdığın mebla sanırım sade ve görsel olarak ciddi anlamda güzel duracak bu değişimleri karşılayacaktır.

Tsk ler abi let isini hallettim arac ici aydinlatmayi soktum ve leti guzelce yerlestirdim beyaz super oldu aynisini bagaj isiginada yaptim ve icerden bagaj acma taktirdim onunda motoru yanmis vala cok faydali idi

Bir sidede gordum 2000 hb fokusla hondayi karsilastirmislar ayni model fokusu karamislar yol tutusundan performansa varana kadar ama fokus alacam herhal

Bir sidede gordum 2000 hb fokusla hondayi karsilastirmislar ayni model fokusu karamislar yol tutusundan performansa varana kadar ama fokus alacam herhal

Yorum bağlantısı
Onur İçen

Oktay abi fokus dan benim kafama hb yatiyo sedanmi hb mi en ful olani hangisi

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Mondeo bir tutkudur. Focus ile karşılaştırılması yanlış. Mondeonun ister  ister eski modeli, isterse yeni modeli olsun, hepsinin kendine özgü özellikleri vardır.  Ford onları yaparken fazla modifiye yapılmasına meydan vermeyecek şekilde tasarlayıp yapmış. Çerçi eşeği gibi sağına soluna bir şeyler takıp takıştırmak olmaz mondide.

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Onur İçen

Evet gercekten mondeo super fokusda ayni yol tutusu verirmi bilmem

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

motor modifiye yaptiracak gucum yok olsada yakita bas gelemem 3 bin tl ayirdim arabayi satmaya hic niyetim yok performans super dort dortluk ama hayalim hos gorunuslu bir araba yapip bir cay demlemek ve icmek ama mondeo tampon falan biraz tuzlu ya

ben varım yardımcı olabilirim zetec mi her noktasında izim vardır motor modifiyesine o rakamlar malesef yetmiyor bi mondeo parası daha lazım ;)

Yorum bağlantısı
Onur İçen

Fırat kardeş zaten motor modifiye dusunmuyorum mondeo nun gücü bana yeter bende seni soracaktim form daki arkadaslara kac gundur yoksun ne oldu tampon merakla bekliyorum

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

tampon fiyatları belli talep yok suanda araç iş yoğunluğundan boyanmadı daha bu hafta sanırım

Yorum bağlantısı
Devrim Kara

Ayrıca Mondeo her değişime kolay hoş tepki verdirmeyecek oturaklı bir araç olduğu için seçimlerin önemli olacaktır.

bende saydıklarınızın  hepsini yaptım motor işi biraz vakit beceri ve nakit istiyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur İçen

bende saydıklarınızın hepsini yaptım motor işi biraz vakit beceri ve nakit istiyor :)

Derrim bey yaptiklarinizi gormek istiyoruz

Derrim bey yaptiklarinizi gormek istiyoruz

Yorum bağlantısı
Devrim Kara

Derrim bey yaptiklarinizi gormek istiyoruz Derrim bey yaptiklarinizi gormek istiyoruz

aracim konusunda var ama telefondan girdigim icin link atamadim :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...