İçeriğe Yönlendir

Sıfır İbiza Alınır Mı?

Fatih Altınoluk

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Şimdi 1.2lt tsi,  1.0lt ecoboost tan az mı yakıyor? :crazy:

sen karar ver. Kadıköy Küçükyalı arası ortalama. 200tl lik benzin var içinde. İsteyene fişini de gösterebilirim. 200 tl ye 660 km Hesap ortada

76YffiQ.jpg?1

6jMnhqL.jpg

Yorum bağlantısı
Akan Belen

İstanbul şehir içi Kadıköy Küçükyalı arası hergün gidip geliyor araç.

100 tl ile 380 km yol yaptı daha ne olsun.

Sürekli bir değer mi bu yoksa kastirarak mi hem hangi araç bu :)
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Sürekli bir değer mi bu yoksa kastirarak mi hem hangi araç bu :)

Normal kullanım kastırma falan yok ablam kullanıyor hatta. Kadıköy Küçükyalı trafiği

İbiza 1.2 tsi dsg 2013

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Pulat

fatih bey aynı şekilde bir seat alma düşüncesi bende de var ancak bulunduğum şehir itibariyle test etme imkanım yok bunun için netten yaptığım araştırmalara göre segmentinde fiyatıyla ve donanımıyla öne çıkan bir araç motor seçeneklerine bakarsak ben nedense hep 1.4 dayanıklı gibi geldi bana daha bugün incelediğim bir ilanda 150000 gibi bir kilometrede motor sıfırlamak gerekmiş ayrıca eski tip motorların lpg dayanıklılığı daha yüksek vites konusunda yorum yapamayacağım ama bn manuel vites sevenler derneğine üyeyim  :) ayrıca 2013 1.25 fiestam var herşeyiyle süper ama rampaya vurunca kapıyı açıp inesim geliyor bu yüzden artık motor seçeneği 1.4 veya 1.6 olacak neyse siz bu aracı test edebilirseniz izlenimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum

Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu

fatih bey aynı şekilde bir seat alma düşüncesi bende de var ancak bulunduğum şehir itibariyle test etme imkanım yok bunun için netten yaptığım araştırmalara göre segmentinde fiyatıyla ve donanımıyla öne çıkan bir araç motor seçeneklerine bakarsak ben nedense hep 1.4 dayanıklı gibi geldi bana daha bugün incelediğim bir ilanda 150000 gibi bir kilometrede motor sıfırlamak gerekmiş ayrıca eski tip motorların lpg dayanıklılığı daha yüksek vites konusunda yorum yapamayacağım ama bn manuel vites sevenler derneğine üyeyim  :) ayrıca 2013 1.25 fiestam var herşeyiyle süper ama rampaya vurunca kapıyı açıp inesim geliyor bu yüzden artık motor seçeneği 1.4 veya 1.6 olacak neyse siz bu aracı test edebilirseniz izlenimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum

Hocam rampalara 5. viteste 3000 devirle girerseniz sıkıntı olmuyor. İşe giderken halici geçtikten sonraki rampada çok test ettim. Ama önünüze bi araç çıkmaması için de dua etmeniz gerekebilir. yoksa - 4.. -3  :)

Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Sırf otomatik diye Seat Ibiza Dsgyi geçen hafta test ettim. Vites geçişlerini hissetmiyorsun. Bir bakmışsın araç 2000 devirde son viteste. Ama sürüş konforu güzel. Şöyle bir örnek vereceğim: Punto 1.4 varken bende, 30 litre gaz ile 380 km gidiyordum. Şimdi aynı gazla Focusla 300 km gidiyorum. Yani puntoya benzinli binsem de olurmuş :) Yani LPG'yi iyi düşün...

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

sen karar ver. Kadıköy Küçükyalı arası ortalama. 200tl lik benzin var içinde. İsteyene fişini de gösterebilirim. 200 tl ye 660 km Hesap ortada

76YffiQ.jpg?1

6jMnhqL.jpg

Murat bey söylediğiniz değer ile ortalama 6 litre yakmış demek bu dur kalk trafikmi, yani bilmediğimden soruyorum.Bu kadıköy küçükyalı arası kaç km ve kaç dakikada gidiliyor.

Yorum bağlantısı
Kadir Pulat

Hocam rampalara 5. viteste 3000 devirle girerseniz sıkıntı olmuyor. İşe giderken halici geçtikten sonraki rampada çok test ettim. Ama önünüze bi araç çıkmaması için de dua etmeniz gerekebilir. yoksa - 4.. -3  :)

evet haklısın ama önce beşinci vites 3000 devirle vuracak rampa çok nadir ki türkiye yollarında neredeyde her rampada kamyoncular mutlaka önünüzde...

Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu

Abi ben bu yaşıma kadar hep dizele bindim ilk benzinli arabam olacak inşallah.Bakalım kısmet.

Dizeli cok ararsin :) hele lpg yi de takip bi sure bindikten sonra :)
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Murat bey söylediğiniz değer ile ortalama 6 litre yakmış demek bu dur kalk trafikmi, yani bilmediğimden soruyorum.Bu kadıköy küçükyalı arası kaç km ve kaç dakikada gidiliyor.

Küçükyalı Kadıköy 16 km 30 dakikadan önce hafta içi varmak zor. Özellikle Bostancı, Optimum Avm ve Uzunçayır diye adlandırılan bölgeler genellikle dur kalk trafiktir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...