Osman Ozturk 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Aracımın şehir içi fabrika verisi 8.7 lt.Ben en fazla 8.3 lt gördüm yol bilgisayarında daha az tüketiyor gibi görünüyorum.Fakat şehir dışı 5.8 lt olan fabrika verisini hiç yakalayamadım.6,4 ile 7.2 arasında geziyorum şehir dışında. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 90ı geçmeden giderseniz ,yakalarsınız . Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 (düzenlendi) Hava sürtünmesini nasıl dikkate alıyor? Bilgisayar mı hesaplıyor? fan var. ben gördüm tofaşta. bilgisayar birşeyler yapıyor sanırım. aracın her yerine birşey bağlı. 17 Kasım 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Tüketim konusunda şehir içi değerinde çok fazla değişken var. Şehir dışındaysa tamamen ekonomi odaklı kullanımla bilinçli kullanıcı ve sağlıklı, bakımlı her araç fabrika verilerini yakalar veya çok yaklaşır. Bunu kendim için rahatlıkla söyleyebilirim. 1.4 - 1.6 - 2.0 aralığında araçlarım oldu. Hepsinde de şehir dışı verilerini (depo ölçümüyle) yakaladım... Ama, hiç bir zaman şehiriçi verilerine yaklaşamadım... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Eğim olmayan şehir içinde tüketim yakalanıyor, tabi normal trafikte Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Bunun ile ilgili araştırma vardı. Küçük arabalar ,genelde a segment fabrika verilerine çok yakın yakıyordu. Araç büyüdükçe genelde makas açılıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Bu araba benzinli otomatik mi? Anlik deger mi ortalama tuketim mi 100 km de ? Sehir ici 6 - 6.5 litre benzinlo arac gozumle gorsem inanmam. Sehir ici koy iciyse baska Benim aracim turbo ama az yakiyor. Bi de sana dil Hayır benzinli manuel. Değerler tabi ki ortalama tüketim. Değerler şehir içi ama İstanbul da büyük bir köy Bi hondamız olmadı..ş içi ve otalama fabrika verisi nedir aracın? şehir içi kullanımı nasıl Günlük kaç km yol yapılıyor, trafik, ışık durumu, ortalama hız vs nasıl Fabrika verisi şehiriçi 6,5 uzun yol 4,7 Pratikte de bu değerler elde edilebiliyor. Günlük ortalama 40X2 =80 km. Trafik bildik İstanbul trafiği. Ortalama hız 35 km/h civarı. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Araç satmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar ama hepside aynı gibi görünüyor , Yorum bağlantısı
Recommended Posts