İçeriğe Yönlendir

2014 Seat Leon Fr 1.4 Tsi 140Hp

Misafir

Recommended Posts

Onur Demir

Buyuk filo sirketleri kilometreler 10-20bin arasindayken araclari galerilere verip yenilerini aliyorlar. Havalimanindaki sirketlerin tirlara yukledigi sifir kokulu araclari devamli goruyorum. onceki sahibi onemli, kiralik olmasin dikkat edin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

F / P olarak şu an alınacak en iyi 4 kapılı sportif özellikli araçların başında gelir. Biraz dikkatli baktırarak alınmalı sadece. Sakin kullanımda 6,5 yakabilir. Biraz sert kullanım ile trafikte 8-9 litreleri çok rahat görebiliyor...

Yorum bağlantısı

Buyuk filo sirketleri kilometreler 10-20bin arasindayken araclari galerilere verip yenilerini aliyorlar. Havalimanindaki sirketlerin tirlara yukledigi sifir kokulu araclari devamli goruyorum. onceki sahibi onemli, kiralik olmasin dikkat edin

Benimde aklımda bol miktarda soru işareti var, galericinin konuşması pek tatmin etmedi, cello bello diye bir tabir vardır ya..

Bakalım yarın arkadaş bi gitsin baksın, içim pek rahat değil işin aslı

Yorum bağlantısı

Bugün saat 15:00 da buluşalım deyip buluşma yerine gitmemiş dangalak herif, telefonlarada cevap vermiyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
(düzenlendi)

Başka bir hesaptan plakayı sordum aynı plakayı verdi, ben niyetlendiğimde araç 14.000 deydi, km yi düşürüp tekrar satışa koymuş şeref yoksunu  :angry:

tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Başka bir hesaptan plakayı sordum aynı plakayı verdi, ben niyetlendiğimde araç 14.000 deydi, km yi düşürüp tekrar satışa koymuş şeref yoksunu  :angry:

İlk mesajdan alıntı: Normal şartlarda galeriden asla araba almam (diyordum) ama büyük konuşmamak gerekiyormuş.

Abi büyük konuş sen boşver galerileri :good1:

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

İlk mesajdan alıntı: Normal şartlarda galeriden asla araba almam (diyordum) ama büyük konuşmamak gerekiyormuş.

Abi büyük konuş sen boşver galerileri :good1:

Hiç yanıltmadılar be kardeşim  :angry:

Yorum bağlantısı

Hiç yanıltmadılar be kardeşim  :angry:

14 bindeki arabanın nesini düşürürsün daha ya. 200 bindeki arabalara neler yapmazlar.

He tabi 14 bin doğru muydu orası ayrı konu.

Yorum bağlantısı

14 bindeki arabanın nesini düşürürsün daha ya. 200 bindeki arabalara neler yapmazlar.

He tabi 14 bin doğru muydu orası ayrı konu.

Gidildi bakıldı, erdal galeri diye bir yer bile yok. Muhtemelen kiralıyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...