İçeriğe Yönlendir

Lpg Için Büyüklerimizden Öneri Istiyorum...


Aykut Şen

Recommended Posts

Aykut Şen

2004 Focus 1.6 Benzin+Sıralı ATİKER LPG li aracımı alalı 4 gün oldu. Aracın LPG sistemi bağlanalı 2 ay olmuş ve sorunsuz çalışıyormuş. Petrol ofisinden lpg ve benzin aldım 3 gün önce. Dün aracım lpg de sorun çıkardı. lpg takılan yere aracı götürdüm. LPG enjektörü arızalanmış ya da tıkanmış. Sorunum giderildi.

Asıl sormak istediğim soru; bu benim ilk aracım ve bu konularda tecrübesizim.

Aracıma benzin ve LPG alırken hangi firmayı tercih etmeliyim? Ucuz yada pahalı olması önemli değil, aracım zarar görsün ya da performanstan düşsün istemiyorum.

Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum...

NOT: Antalyada yaşıyorum

Yorum bağlantısı
Kadir Pulat

lpg konusunda sağlam bir aygazcı bulacaksın daha da problem yaşamayacaksın yada shelll opet sıkıntısız iki firma kaçak köçek olmaz

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

Lpg candır bu devirde :) shell yada opet alıyorum bir kere sizin hataya düştüm bilmediğim yerden aldım sürekli stop etmeler vs. O günden beri gerekirse 10 km benzinde gidip shell yada opet alıyorum.

Yorum bağlantısı
Hasan Gazi YILMAZ

Sıralı sistem araçlarda illaki katkısız lpg almalısınız.yoksa enjektör ler bozulur.lpg aldığınız yere sorun katkısız olup olmadığını.kısacası shell kullanın katkısız olduğu garanti.ucuz gazlara kaçmayın derim.ben 3 yıldır lpg li flair im var.shell den memnunum.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Katkısız LPG tercih etmeniz lazım.Yoksa tıkanmalar olabiliyor. Shell lpg 5-6 yıldır kullanırım hiç tıkanma yaşamadım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...