İçeriğe Yönlendir

Klima Temizleme Spreyi

Davut Turmuş

Recommended Posts

Davut Turmuş

arkadaşlar bu klima spreyleri ne derece gerekli ve yeterli sizlerce yada kullanımı sürdürmek belli periyotlarda şartmı polen filtremiz karbonlu ise bu spreylere gerek varmıdır sizce? birde kaloriferi son ayar açınca ilk etapta motor kaputunu açınca gelen o güzelim motor kokusunu çok ince biçimde hissetmek kısa bi süre için normalmidir? eger gerekliyse şu spreyi sipariş edeceğim  

http://www.n11.com/stac-klima-temizleme-spreyi-250-ml-P16955953

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

polen selpak gibdir kullan at yani, spreyin borudaki bakteri üremesi ile ortaya çıkan kokulara mani olması gerkir markayı bilmem, bilinmiş markaların işe yaradığı doğrudur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

polen selpak gibdir kullan at yani, spreyin borudaki bakteri üremesi ile ortaya çıkan kokulara mani olması gerkir markayı bilmem, bilinmiş markaların işe yaradığı doğrudur.

Üstad bilindik markalardan kasıt würth falan mı acaba

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

peki yönergede söylenen işlem polen takılı iken mi yoksa sökük vaziyette iken mi yapılmalıdır 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

takılı. bizim yaptıklarımızda temzilik yaptık sonra da polen değiştik. tercihe göre az miktarda nişanta da dökülebilir polene güzel kokar

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

güzel kokouyr ama zevk meselesi. az miktarda polene serpin sonra silkeleyin taktırın poleni

bu aada vanilya .. pardon

muhallebim gelmiş benim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

güzel kokouyr ama zevk meselesi. az miktarda polene serpin sonra silkeleyin taktırın poleni

bu aada vanilya .. pardon

muhallebim gelmiş benim

:bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

3029000a44cf32b0f936f2a5bbc054ad.jpg

Alın geçin, 1 şişe 3defa kullanılır.

Kullanımı nasıl bu spreyim Hakan Bey acaba ve fiyatı nedir rica etsem
Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Vanilya süper, mutlaka deneyin.Dolaptaki çözülmüş et kokusunu bile götürdü.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

İki tip var birincisi hortumlu olup havalandırma menfezlerinin içine doğru uzatılarak sıkılıyor, ikincisi, sağ ön koltuğun üzerine açıp koyuyorsunuz püskürmye başlıyor 15 dk kadar ful klima çalışıyor sonuç mis. :)

Yorum bağlantısı

Köpük olan, klima hava kanalında leke ve yapışımsı bir hal bırakmıştı bende. Ya ben tam doğru kullanamadım, yada bu işlem sonrası yine ince temizlik gerektiriyor.

Yorum bağlantısı

Kullanımı nasıl bu spreyim Hakan Bey acaba ve fiyatı nedir rica etsem

En doğru kullanım, poleni çıkarıp evaparatore sıkmaktir.

Ama kolay yolu, kalorifer peteklerine sıkmak.

Ac (klima) çalıştırın, iç silkulasyonda! soğuk en az üfleme.

Bu şekilde ızgaralara sıkın. Ac açık kalsın 12 15dakika kadar yeterlidir.

Köpük olan, klima hava kanalında leke ve yapışımsı bir hal bırakmıştı bende. Ya ben tam doğru kullanamadım, yada bu işlem sonrası yine ince temizlik gerektiriyor.

Arap yağ meselesi olmuş bu [emoji1]ben bile okadar yapmıyorum

İki tip var birincisi hortumlu olup havalandırma menfezlerinin içine doğru uzatılarak sıkılıyor, ikincisi, sağ ön koltuğun üzerine açıp koyuyorsunuz püskürmye başlıyor 15 dk kadar ful klima çalışıyor sonuç mis. :)

Bahsettiğiniz bu

4fcc55e834d5f36e13f9927b22df435b.jpg

Köpük daha sağlam bi uygulamadır, kalorifer petekleri için.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ben hortumlu temizleyici olarak atas clim kullanırım 3-4 yıldır. Kanallara yapışan tozları çözüyor, sonrasında da ince fırça ve bezle ulaşabildiğim kadar temizlerim. Bu hortumlu temizleyicileri teybin üstünde kalan hava kanallarında sona gelmeden bırakmak gerekiyor, köpük zaman geçtikçe sıvı hale geliyor, teybe akma yapabilir aman dikkat.

Klima bombası seçeneği olarak da atas airclim kullanıyorum. Nane, çam ve vanilya kokuları mevcut, benim favorim çam.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

köpük tavsiye etmiyorum.ben yapmıştım,sızarak beyne kadar gitmişti,beyin tamir görmüştü.2012 yılıydı sanırım,220 tl gitmişti.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...