İbrahimcan Gökalp 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Merhaba arkadaşlar aracımı cok severek kullanıyorum bakımını aksatmıyorum elimden geldiğince güzelleştirmeye çalışıyorum ama gel gelelim aracım hakkında teknik bilgiye sahip değilim. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diyerek size aracımın özelliklerini söylesem bu arkasında LX GLX mi yoksa ne olduğu hakkında bana bilgi verebilrimisiniz.Merak ediyorum nasıl bir araca bindiğimi 2005Model Beyaz(İnci) yazıyor ruhsatta Beyazdan ne farkı var? 90Psı Çift Sürgülü Teneke jant Sis OLMAYAN tampon Sadece önlerde disk var Sadece şöför de Airbag var Klima var ABS Yok. Hız sabitleme yok Şöför koltugu kolcak yok Tavanda aksesuar YOk Teyp Orj Kaset çalar ( suan Pioneer mevcut) Emniyet kemeri takılmadığında uyarı ses YOK arka bagaj yukarı doğru açılıyor. yükseklik standart tavan yüksek olanden değil. Başka belirtmem gerekn özellik varmı acaba? Ne oldugunu anlamak için? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 kısaca en boşu sizin araç ne lx ne glx glx ler genelde 110 oluyolar Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 20 Kasım 2014 Yazar Paylaş 20 Kasım 2014 hadi ya tüh olsun aracım bitanedir Peki gercekten Jant-kolçak-sis-aksesuarları saymazsak gercekten kötü bir seçimmi? yani bunu almakdansa kesinlikle lx yada glx almasınız diyebilceğimiz bir can alıcı ayrıntı varmı? Tek gözüme çarpan abs airbag başka? Beyazla Beyaz(inci) farki nedir peki? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 (düzenlendi) Merhaba şunu biliyorum aksesuar olarak deşiklikler oluyor lakin yürüyen ve motor 2003 ile 2009 kadar aynı kullanılmış 90ps ve 75 ps lerde umarım yanlış degildir. Bu nedenle aksesuarları kendinde modifiye ede bilirsin bence 20 Kasım 2014 tarihinde Okan Tan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 20 Kasım 2014 Yazar Paylaş 20 Kasım 2014 Merhaba şunu biliyorum aksesuar olarak deşiklikler oluyor lakin yürüyen ve motor 2003 ile 2009 kadar aynı kullanılmış 90ps ve 75 ps lerde umarım yanlış degildir. Bu nedenle aksesuarları kendinde modifiye ede bilirsin bence Umudum da o yonde zaten. Tek eksik aksesuar olsun. Yalıtımda varmı peki bir fark? içeri ses alma konusunda.? Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 glx ler 110 luk oluyor diye biliyorum çift sürgülüler lx diye geçiyor bagaj kapağının sağ alt kısmında lx yazıyor tek sürgüde hiç birşey yazmıyor bende de vardı 2005 75 lik connect yalnız çok güzel araba kullanması acayip zevkli yakıtıda biraz uygun olsa diyecek yok Yorum bağlantısı
Barış Özer 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Makyajsız modellerde 90 ps'lik ( 75'lik lerde de aynı galiba ) donanımlı modeller De Luxe olarak geçiyor sanırım. Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 21 Kasım 2014 Yazar Paylaş 21 Kasım 2014 kısaca en boşu sizin araç ne lx ne glx glx ler genelde 110 oluyolar Merhaba şunu biliyorum aksesuar olarak deşiklikler oluyor lakin yürüyen ve motor 2003 ile 2009 kadar aynı kullanılmış 90ps ve 75 ps lerde umarım yanlış degildir. Bu nedenle aksesuarları kendinde modifiye ede bilirsin bence glx ler 110 luk oluyor diye biliyorum çift sürgülüler lx diye geçiyor bagaj kapağının sağ alt kısmında lx yazıyor tek sürgüde hiç birşey yazmıyor bende de vardı 2005 75 lik connect yalnız çok güzel araba kullanması acayip zevkli yakıtıda biraz uygun olsa diyecek yok Makyajsız modellerde 90 ps'lik ( 75'lik lerde de aynı galiba ) donanımlı modeller De Luxe olarak geçiyor sanırım. Yanı benim aracım bunlardan yola çıkarak STANDART paket gibi bir şey mi oluyor? Tek anlamadığım nokta gercekten Aksesuar harici jant sis vs vs bunlar harici bir eksiğinin olup olmadığı aracımda ABS ve 2AİRBAG en cok gozume çarpan. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Sizin aracınız en boş model Connect'e ek olarak klima ve cift sürgülü kapı donanımı ekletilmiş modeli. Normalde klimasız ve tek sürgülü satılıyor.Eski adı Delüx, yeni adı LX(birkaç yeni standar özellik eklendi) Glx'tede 2 farklı donanım seçeneği mevcut ama plus donanımına sahip olmayan Glx modeli piyasada çok azsayıda vardır. Yorum bağlantısı
Erdal Bayrak 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 benim aracımda 2012 tek sürgü connet 90hp ama bugün almaya kalksam 110 hp ful donanımlısından alırdım... Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 25 Kasım 2014 Yazar Paylaş 25 Kasım 2014 Sizin aracınız en boş model Connect'e ek olarak klima ve cift sürgülü kapı donanımı ekletilmiş modeli. Normalde klimasız ve tek sürgülü satılıyor. Eski adı Delüx, yeni adı LX(birkaç yeni standar özellik eklendi) Glx'tede 2 farklı donanım seçeneği mevcut ama plus donanımına sahip olmayan Glx modeli piyasada çok azsayıda vardır. Cok açıklayıcı oldu teşekkürler uğur bey. Benimki Delüx lüx olmayan gibi oluyor öyleyse anladığım kadarıyla. Yada standart paket dememiş yanlış olmaz sanırım. Benimkinin tek farklı en en en boşundan çift sürgü ve klima olması. Tek fark aksesuar mı peki? Sis jant kolçak vb. olup olmamasımıdır? En büyük merakım bu. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Cok açıklayıcı oldu teşekkürler uğur bey. Benimki Delüx lüx olmayan gibi oluyor öyleyse anladığım kadarıyla. Yada standart paket dememiş yanlış olmaz sanırım. Benimkinin tek farklı en en en boşundan çift sürgü ve klima olması. Tek fark aksesuar mı peki? Sis jant kolçak vb. olup olmamasımıdır? En büyük merakım bu. Sisfarı, abs, koçak vs gibi ufak tefek birkaç eksiği var Delüx modele göre. Yanlış hatırlamıyorsam sizin araçta yolcu hava yastığıda olmaması lazım. Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 26 Kasım 2014 Yazar Paylaş 26 Kasım 2014 Sisfarı, abs, koçak vs gibi ufak tefek birkaç eksiği var Delüx modele göre. Yanlış hatırlamıyorsam sizin araçta yolcu hava yastığıda olmaması lazım. Anladım gözle gürülür nacizane iki eksik var dediğiniz gibi ABS ve Yolcu Airbag gerisi tamamlanır sorun değil. Teşekkürler fikirlerini paylaşan herkese Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Silver'lar da GLX ama motoru 90'lık. 90'lık Glx modeller mevcut. Pek tutulmayınca üzerine 1-2 aksesuar takıp Silver olarak satısa sundular. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 (düzenlendi) Bugüne kadar 2 tane 110 1.8 tdci hp makyajsız kasa connect bir tanede yine 110hp GLX paket 1.8 tdci ve 1 tanede 75 hp connect eskittim 1.8 tdci 110 hp efsanedir bana göre motorun torku çok ama çok iyi 1.viteste arac sağa sola kendini çeker, kontrolü kaybetmemek için hemen 2.vitese atmak gerekirdi. Bayır, rampa, sıcak hava, klima açık, yüklü falan vız gelir tırs giderdi alınacaksa kesinlikle 110 luk alınmalı. 12 Aralık 2014 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 connectlerde hız sabitleyici varmı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts