İçeriğe Yönlendir

Istediği Fiyatı Verdim Ama Satıcı Caydı :)

Hakan Türkoğlu

Recommended Posts

Erdem Bozkurt

arkadaş aradı konuşma şöyle

araç çok güzel memur arkadaşlar geldi geçen arabayı incelediler çok beğendiler ilandaki fiyatı verdiler kapora vermek istediler kabul etmedim o sırada 4  5  kişi daha aradı eve gittim oğluma söyledim oğlumda boşver onlara satma fiyatı güncellerim dedi bizde düşündük biryerlerde yanışlık yaptığımızı anladık ve fiyatı 500 tl arttırdık gelirsen 50 tl almam

IQ seviyesi baya düşük sanırım bu kişinin,ki oğluna sorup iş yapıyor :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu

araç çok güzel memur arkadaşlar geldi geçen arabayı incelediler çok beğendiler ilandaki fiyatı verdiler kapora vermek istediler kabul etmedim o sırada 4  5  kişi daha aradı eve gittim oğluma söyledim oğlumda boşver onlara satma fiyatı güncellerim dedi bizde düşündük biryerlerde yanışlık yaptığımızı anladık ve fiyatı 500 tl arttırdık gelirsen 50 tl almam

Bir yerlerde yanlışlık yaptıkları kesin o da sizin vaktinizi emeğinizi harcayıp aracın başına gidip istenilen fiyatı vermenize rağmen adamın geri vites yapması. Benim düşüncem o adam ya o arabayı istediği fiyata satamaz elinde kalır ya da satsa bile hayrını görmeyecektir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Dediğim gibi Hakan. Adamı sen ara. Yaptığınız şey hiç hoş değil. Ben okadar masraf ettim. Sizin istediğiniz fiyata da ok dedim. Yani açık açık bize burada yazdığın herşeyi söyle. Vicdan varsa zaten kusura bakmayın der. Ok der. Ama ters bişey derse de hakkımı helal etmiyorum de kapat suratına.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

2006 yılında Diyarbakır oto pazarında 1996 model tek kapı WW Polo aracımı satılığa çıkardım... Pazara 25 yaşlarında  kızı ile gelen 55-60 yaşlarındaki amca tutuştu benimle pazarlığa, 12,000 tl ya anlaştık...Arabayı pazardan çıkardık bir kaç yere gösterdi tamam ,Pazartesi sabah paranı vereyim satışını alalım dedi,,,tamam amcacım dedim.Prensip meselesi olarak hiç bir zaman kapora almadım amcadanda istemedim. aracımı lojmana otoparka çektim ve ertesi güne kadar kullanmadım... Ertesi gün bekliyorum ki telefon gelsin öğleden sonra saat 15,00 civarlarında aradım amcacım sizi bekliyorum...... Amcadan cevap yaaa biz almaktan vazgeçtik,,,,,

Hııımmm benden cevap

Amcacım siz nerelisiniz

Buralıyız.....

Yaşınız kaç

55

Amca ben karadenizliyim bizde söz ağızdan çıkar , sizde söz g........den çıkıyorsa sıkıntı yok,,,,, dedim ve kapadım telefonu.....

10 dakika sonra amca tekrar aradı tamam ben arabayı alıyorum dedi,,,,

Benim size satılacak arabam yok dedim.....

Tamam kardeşim 13000 tl  veriyorum o arabayı alacağım

Olmaz kardeşim size satılık arabam yok dedim.....

Bir hafta sonra yine oto pazarına arabamı götürdüm öğle saatlerinde amca yine kızı ile birlikte yanıma geldi, kardeşim kusuruma bakma sana yanlış yaptık ben bu arabayı alacağım dedi. Bende size satılık değil dedim.Tam o sırada yanıma beni tanıyan meslektaşım geldi ve Şahin abi bu arabayı alacağım ama param yetmiyor ya dedi.... Bende sordum ne kadar paran var len..... 10,000 tl var abi... Uzat len elini araba senindir dedim ve tokalaştım,,,, Yanımda sözünden dönen amca yav sen bana bu arabayı 13.000 tl ye satmadın bu adama 10.000 liraya veriyorsun,,,, Benden kapı gibi cevap,,,,

BİZDE SÖZ AĞIZDAN ÇIKAR.....

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vesile ile 99 model gibi bir arabada tramerden cavap gelmesi mucize olurdu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

vesile ile 99 model gibi bir arabada tramerden cavap gelmesi mucize olurdu

4 ay önce aldığım 2000 model peugeot 306 marka aracın pert olduğu çıkmıştı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...