Murat Birinci 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Buna emin olsam hiç düşünmeyeceğim Aslında önce arabayı bir muayeneye soksam, geçmezse parçayı arasam daha iyi olacak gibi duruyor. Çok teşekkürler, çakır otomotiv'i aradım şimdi, ellerinde kalmamış, otasan fiyatına da 370 dediler. Parçayı bulmak cidden zor hafta sonu çıkmacıları dolaşayım bari. Bence de em güzeli önce muayeneye girin. Geçmez ise zaten bir ay içinde 2. muayene ücretsiz. Eksiklikleri tamamlayıp öyle gidersiniz. Unutmadan aracın fren hortumlarını gözden geçirin. Hafif yağ kaçağı gördüler mi ağır kusur diyerek muayeneden geçmiyor. Benden söylemesi. o zımbırtıya o kadar para ödemeyin. far yıkama pompası var ise ve düzgün çalışıyor ise. normal sabit fıskiye takın geçin. Bu şekilde de yapabilirsiniz. Ama sanırım konu hakkında biraz yönlendirme olursa daha iyi olur. Resim veya konu eklemek gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Orhan 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 (düzenlendi) o zımbırtıya o kadar para ödemeyin. far yıkama pompası var ise ve düzgün çalışıyor ise. normal sabit fıskiye takın geçin. Far yıkama pompası deponun üzerinde takılı sanırım. Bu varsa far yıkama kapaklarını delip cam yıkama fıskıyesi takarak daha ucuza getirilir gibi duruyor. 16 Haziran 2015 tarihinde Mehmet Orhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Far yıkama pompası tam olarak nerede takılı ? Su deposunda takılı, orijinal robotlar su tazyiği ile açılıp kapanıyor.. Siz robotları iptal edip kapaklara aynen silecek su fıskiyeleri gibi fıskiye uyduracaksınız.. Yorum bağlantısı
Mehmet Orhan 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 2 ay zamanım olmasına rağmen dayanamadım bugün muayene ye götürdüm; far yıkamaya takılmadılar hafif kusur bile yazmadılar. Far yıkaması çalışmayanlar masraf yapmadan önce muayeneye girsinler bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts