İçeriğe Yönlendir

Dizel Kia Rio Sıfır 2014 Alınır Mı ? 42.500 Tl

Ümit Volkan Durmaz

Recommended Posts

Hakan Gürsu

Alınır, ben zamanında birkaç kere dizelinin test sürüşünü yaptım, hem iç mekan kalitesi, hem gidişi ve yol tutuşu ile başarışı bi araç ama fancy donanımlısını alabilirseniz çok güzel olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Arkadaşımda vardı 2014 iyi malzeme kalitesi dizaynı çok hoşuma gitmişti. Kullanımı da gayet rahattı. Ancak kendisi otobanda makas atan bir araç Tarafından sağ tarafına 2 adet darbe aldı kaza sırasında. Karsı taraf Spin atınca. Neyse 8 hava yastıklı araçta 1 adet bile hava yastığı açmadı araç. Hızı 100 km/s imiş Cruze Kontrolü açtım gidiyordum diyor. Şimdi dava açtı Kia ya. O fiyata o kadar donanıma hayran kalmıştım ama şimdi acayip soğudum araçtan. resmini bulabilirsem kazalı halinin birazdan eklerim

685bbe46ed45831f5be2059357d8e188.jpg

Edit resim ekleme

tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Kia güzel araba yapıyor. İç kalitesi ve sessizliği güzeldir. Görünüm de çok güzel.

Tek handikap özellikle otomatik şanzuman sağlam yakıyor.

Alınır bence.

Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

diğer firmalara bakış bence kia alınır sonuçta hem sıfır olacak hemde ucuz etrafımızda bir dünya 2.el araba mevcut dizel hangisine güvenipte alacaksınız.

Yorum bağlantısı

Sadece kendisini vardı arabada

Arkadaşımda vardı 2014 iyi malzeme kalitesi dizaynı çok hoşuma gitmişti. Kullanımı da gayet rahattı. Ancak kendisi otobanda makas atan bir araç Tarafından sağ tarafına 2 adet darbe aldı kaza sırasında. Karsı taraf Spin atınca. Neyse 8 hava yastıklı araçta 1 adet bile hava yastığı açmadı araç. Hızı 100 km/s imiş Cruze Kontrolü açtım gidiyordum diyor. Şimdi dava açtı Kia ya. O fiyata o kadar donanıma hayran kalmıştım ama şimdi acayip soğudum araçtan. resmini bulabilirsem kazalı halinin birazdan eklerim

Edit resim ekleme

Sadece kendisini mi vardı arabada

Yorum bağlantısı

Sadece kendisini vardı arabada

Sadece kendisini mi vardı arabada

Hayır biri çocuk olmak üzere toplamda 4 kişi vardı araçta
Yorum bağlantısı

Bence hiç düşünmeyin. Başınız ağrımadan 5-10yıl binerseniz .sonuçta sıfır araç. Bu kadar donanım ve genişliğe de bence bu fiyat gayet makul

Pfrofil resmi Bandırmadan mı ?

Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ

Bu ay aracımın borcu bitiyor. Bitim kanlandı resmen ama 1 yıl borçsuz gezmenin tadını çıkarman istiyorum. 2. el araçlara (özellikle dizellere) güvenemeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Ben almayi dusunuyorum aralik ayinda fiyatlar biraz daha asagiya cekilecek iste ozaman oldurucu darbe gelecek hadi hayirlisi

Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Istanbul oguslar 42.500

Izmir mercanlar 43.500

Aydin soke 44,500

Ama bu fiyatlari kasim ayinda almistim suan araliga girdik bakalim fiyatlar ne olacak benim aklimdaki fiyat 42.00 bin lira bu fiyat olursa pesin almayi dusunuyorum

Arkadaslar bu fiyatlar kia rio natty icindir ama orta versiyoniu daha iyi onda hiz sabitleme dijital klima 16 celik jant daha aklima gelmeyen bircok ozellik var hani naty 42 bin deyipte orta versiyonuna 44 bin derlerse ozaman orta versiyonu alirim

Tabiki bu arac 1.4 dizel

Ortalama yakit tuketimi km basina 18 kurus karma

Suanda dizel olarak bu donanim bir araci tabiki sifir almak zor bence

Ama bu fiyat bence diger markalarin benzinli fiyati

Ha bide acaba arabalardami. Cep telefonlari gibi parcalarini cindemi uretiyor arkadasik yeni iphonenin son cikan telefonunu aldi pili cikarip baktim hangry diye yaziyor sonradan ogrendim oda cinmis eyer oyleyse arabalarin markalari hic fark etmiyor

Hepsi cin isi bunlarin

Tabiki cinlilerinde kalite kalite degisimi varmis yani 1. Sinif cin mali iyiymis

BU KONULARDA BILGISI OLAN ARKADASLAR VARSA AYDINLATMALARI MUMKUNMUDUR BIZLERI

Yorum bağlantısı

Istanbul oguslar 42.500

Izmir mercanlar 43.500

Aydin soke 44,500

Ama bu fiyatlari kasim ayinda almistim suan araliga girdik bakalim fiyatlar ne olacak benim aklimdaki fiyat 42.00 bin lira bu fiyat olursa pesin almayi dusunuyorum

Arkadaslar bu fiyatlar kia rio natty icindir ama orta versiyoniu daha iyi onda hiz sabitleme dijital klima 16 celik jant daha aklima gelmeyen bircok ozellik var hani naty 42 bin deyipte orta versiyonuna 44 bin derlerse ozaman orta versiyonu alirim

Tabiki bu arac 1.4 dizel

Ha bide acaba arabalardami. Cep telefonlari gibi parcalarini cindemi uretiyor arkadasik yeni iphonenin son cikan telefonunu aldi pili cikarip baktim hangry diye yaziyor sonradan ogrendim oda cinmis eyer oyleyse arabalarin markalari hic fark etmiyor

Hepsi cin isi bunlarin

Tabiki cinlilerinde kalite kalite degisimi varmis yani 1. Sinif cin mali iyiymis

Aracı almak bence çok çok mantıklı.

Çin olayına gelirsek, dediğiniz doğru. Kullandığımız ürünlerin %90 ı Çin malı neredeyse. Giydiğimiz giysilerden, ayakkabuılara.. Kullandığımız telefonlardan, tv ve bilgisayarlara, mutfak gereçlerinden oyuncaklara vs.. Örneğin Nike ve Adidas Alman markası olmasına rağmen, tümü ya Çin ya Tayvan da üretilmiştir. Firmaların buralarda 1. kalite derdiğiniz fason fabrikaları mevcuttur. %100 olmasada %90 aynı kalite üretim yapmakla yükümlüdürler. Firmalar aldıkları parçaları önce bir kalite kontrol yapar. Uygunsuz olanlar iade edilir vs.. Yani sorun etmeyin. Şuan Vw den Ford a birçok markanın birçok parçası Çin de üretiliyor.

Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Yo ben sorun yapmiyorum kia güney kore mali zaten ama rio ile poloyu kiyaslamislar demekki iddaali birmarka

Kullanan arkadaslarimada sordum. Onlarda cok memnun

Çok merak ediyorum acaba rio sekmentindeki arac olarak hangi firma 6 ileri vites secenegi sunuyor

Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Kasim ayinda 47.500 demislerdi

Suanda daha sormadim ama istanbuldan almayi dusunmuyorum cunku plaka istanbul olacak ayrica. Zts yukselecek

Suanda tahminim orta versiyon 47,00 bindir aralik ortasinda 46 bin olur aralik son haftasi kizisir 45 yada 44..500 olur tabi araba kalirsa birde kalmazsa eldeki bulgurdan olmakta var

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

İstanbul'dan almanız plakayı 34 yapmaz, merniste Kayıtlı olduğunuz il plakası neyse onu alırsınız.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

2 kez farklı şehirden araç aldım, aracı aldığınız vakit size proforma fatura göndermelerini isteyin, onunla Bulunduğunuz ilin/ilçenin trafik tescil şubesine giderek şase numarasına istediğiniz plakayı da işletebilirsiniz, siz seçim yapmazsanız bayi ilk boş plakayı sistemden çeker plaka yine ikamet adresinizin bulunduğu il plakası olur.

Bir hafta önce bu aracı İstanbul'dan aldım. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/264940-06-g-s-193-golf-yedi/

Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Iste aktim olmadigindan bayi direk aydin plakasini alabilecekmi

Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz
(düzenlendi)

Istanbul oguslar 42.500

Izmir mercanlar 43.500

Aydin soke 44,500

Tabiki bu arac 1.4 dizel

Hepsi cin isi bunlarin

Ümit Bey merhabalar, şimdi gördüm konuyu benimde çok beğendiğim bir araçtı yeni Rio kesinlikle tavsiye ederim. Ben Fancy modeline İzmir Özdemirler'de 48.250 fiyat aldım bilginiz olsun. Alacaktım ama babam Focus diye tutturunca alamadım. 2. el fancy bakıyorum bende şuan yeni kasa. Test sürüşü yaptım Özdemirlerde, araç tek kelimeyle mükemmel, sessizliği harika, 4. viteste 110 km devir 2800 civarıydı. Yani hem yakıt ekonomisi hem performans hepsi bir arada. Bu arada çok çok önemli : Bu araçların bazılarında dolu hasarı mevcut. Biliyorsunuz epey bir araç dolu hasarı sebebiyle çok uygun fiyata satıldı ancak bazı galeriler bu dolu hasarını yıl sonunda fırsata çevirmek için yaptırıp ellerinde tutuyorlar. Ne yazıkki bunu anlamakta mümkün değil çünkü giderme işlemi esnasında boya yada çekiçleme yapılmıyor... Buna çok dikkat edin ben özellikle İzmir Mercanlarda dolu hasarlı Picanto gördüm, Rio'da vardır ellerinde diye düşünüyorum. Fiyatta çok düşük tutanlar bu araçları satacak olabilirler. Araştırma yapmadım ama Çelik Motorda dolu hasarlı araçların şasi numarası ile olduğunu ve Çelik Motor genel merkezine danışılabilir belki diye düşünüyorum almadan önce. Şimdiden hayırlısı olsun...

tarihinde Ayşin Korkmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Bende bu konuyu yeni duydum ve cooooooook uzuldum birtek kiada degil diger markalardada varmis dolu olayi anlamak mumkun degilmis bu yuzden sifir araba almaktan cooook sogudum dunyaca para verip alacaksin sonra dolu maduru araci kakalayacaklar.

Ümit Bey merhabalar, şimdi gördüm konuyu benimde çok beğendiğim bir araçtı yeni Rio kesinlikle tavsiye ederim. Ben Fancy modeline İzmir Özdemirler'de 48.250 fiyat aldım bilginiz olsun. Alacaktım ama babam Focus diye tutturunca alamadım. 2. el fancy bakıyorum bende şuan yeni kasa. Test sürüşü yaptım Özdemirlerde, araç tek kelimeyle mükemmel, sessizliği harika, 4. viteste 110 km devir 2800 civarıydı. Yani hem yakıt ekonomisi hem performans hepsi bir arada. Bu arada çok çok önemli : Bu araçların bazılarında dolu hasarı mevcut. Biliyorsunuz epey bir araç dolu hasarı sebebiyle çok uygun fiyata satıldı ancak bazı galeriler bu dolu hasarını yıl sonunda fırsata çevirmek için yaptırıp ellerinde tutuyorlar. Ne yazıkki bunu anlamakta mümkün değil çünkü giderme işlemi esnasında boya yada çekiçleme yapılmıyor... Buna çok dikkat edin ben özellikle İzmir Mercanlarda dolu hasarlı Picanto gördüm, Rio'da vardır ellerinde diye düşünüyorum. Fiyatta çok düşük tutanlar bu araçları satacak olabilirler. Araştırma yapmadım ama Çelik Motorda dolu hasarlı araçların şasi numarası ile olduğunu ve Çelik Motor genel merkezine danışılabilir belki diye düşünüyorum almadan önce. Şimdiden hayırlısı olsun...

peki picantonun dolu hasarli oldugunu onlarmi soyledi sizmi anladiniz
Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz
(düzenlendi)

Bende bu konuyu yeni duydum ve cooooooook uzuldum birtek kiada degil diger markalardada varmis dolu olayi anlamak mumkun degilmis bu yuzden sifir araba almaktan cooook sogudum dunyaca para verip alacaksin sonra dolu maduru araci kakalayacaklar.

peki picantonun dolu hasarli oldugunu onlarmi soyledi sizmi anladiniz

Bizim de sıfırdan vazgeçmemizde bu dolu meselesi etkiliydi. Biz Özdemirlerde dolu hasarına maruz kalmış ama düzeltilmiş Sportage lar (adetçe baya fazlaydı) gördük (kesinlikle anlaşılmıyor, boya makinası ile de kontrol ettim) araçların dolu hasarlı olduğunu kendileri söylediler, Mercanlardaki Picanto düzeltilmeden konmuştu showrooma.

Dediğiniz gibi Şekerpınar da araçlarını aynı alanda bekleten bir çok firmada (Honda da dahil) dolu hasarı olmuş ve çoğu firma hasarlı araçları çok uygun fiyata Haziran-Temmuz aylarında ellerinden çıkarmış (haber sitelerinde okuduğuma göre). Ama ne yazıkki çakallık yapıp yoğun talep oluştuğu için bu hasarlı araçları düzelttirip ellerinde tutan bayiler de var. Hatta Kia bayilerinin çoğunda olduğu söyleniyor. Öyle bir şeyki herkes birbirini karalıyor :) bende sizin gibi bir çok ilden fiyat almıştım. Dolu meselesiyle ilgili Bursa İzmir'i kötülüyor, İstanbul Bursa'yı. Fiyat sorarken ne fiyat aldınız sorusundan sonra genelde hangi bayiden aldınız bu fiyatı sorusu geliyor. Söylemesemde görüştüğüm kişi şu bayidir kesin başkası veremez diyor ve başlıyor ellerinde dolu hasarlı araç olabileceğini bu kadar düşük fiyatı başka türlü veremeyeceklerini anlatmaya... Bu da işin ayrı bir boyutu...

Biz de öğrendikten ve bayilerle yukarıdaki gibi bir dizi konuşma yaptıktan sonra Focus aldık :) Şimdi kendim için 2. el Rio bakmaya başladım. Fiyatlar şuan 2. eli zayıf denilen bir markaya göre epey yüksek ama elbet uygun fiyatlı bir araç denk getiririm diye umuyorum çünkü Rio'yu gerçekten çok beğendim. 2013 veya 2012 model alacağım en azından bu modellerde dolu hasarı söz konusu değil :)

tarihinde Ayşin Korkmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...