Adem Kazıl 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 arkadaşlar usb 2 belleğe müzik yükledim sorunsuz çalıyordu, bugün yeni o küçük usb 3 belleklerden aldım ama müzik çalarken atlama yapar gibi çalıyor yüklemedemi sıkıntı var yoksa usb nin içine klasörlere ayırarak koydum müzilkeri ondanmı? Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 25 Kasım 2014 Yazar Paylaş 25 Kasım 2014 aynı düzeni usb 2 belleğe yükledim sorunsuz usb 3 de atlama yapar gibi çalıyor Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 Pc ye takınca biçimlendirmedeki aşamadan dolayı sıkıntı yapabilir.Fat32 olarak biçimlendirme yapman şart. Usb3 flaşım yok ama normal flaşh belleği usb3 portuna takmayıda hiç denemedim doğrusu sıkıntınızı okuyunca benide merak sardı şimdi öğrenmem lazım. Dediğim gibi ve biçimlendirme yapmadım takmadım ama data alış verişi uyumsuzluğu nasıl dır Sani okuyunca biraz daha bilği verebilir. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 26 Kasım 2014 Yazar Paylaş 26 Kasım 2014 fat32 ama olmuyor atlar gibi çalıyor Yorum bağlantısı
İnan Çınar 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 Bellekle ilgili sıkıntı olabilir mi? Bende bir bellek var arabada parçaları yarıda keserek çalıyor. Win7 atıyorum içine format için kullanıyorum. Formatı kesintisiz atıyor. Boyutu tam gözüküyor. Badsector yok yani. .. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 27 Kasım 2014 Yazar Paylaş 27 Kasım 2014 Küçük usb bellekten OLDUĞUNU zannediyorum sıkıştırma olayı yüzünden Yorum bağlantısı
Recommended Posts