İçeriğe Yönlendir

94 Broadway 1,4

Oğuzhan Demir

Recommended Posts

Oğuzhan Demir

Baya geç oldu ama yine de sizlere taktim etmek istedim  :)

Aracı yaza girerken çok yakın bir arkadaşımdan aldım. Fazla sürmez değiştiririm diye konuyu açmadım ama bu gidişle bir süre daha ayağımızı yerden kesecek.

İlk başlarda araçla neredeyse hiç ilgilenmedim yeni yeni el atıyorum.

94 model 226,100 km de aldım şimdi 230,000 i geçti. 

Biraz marş sorunu yaşadık ama şimdilerde canavar gibi maşallah :nazar:

Sis farlarını abim ucuz bulup almıştı, takmaya niyetim yoktu ama kutuda yatmasının yerine üzerinde dursun diye geçen hafta taktım. Mecbur kalmadıkça açmam :)

zUEAMEy.jpg

qCqVzZQ.jpg

pou5X9V.jpg

jfnUdrO.jpg

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Oğuzhan güle güle kullan.

Tamponlar yan sanayi galiba. Değişmeli.

Farları çözemedim, fairway farı galiba. Ölü gibiler :s

Stoplar farklı farklı

Mındar bu araba :nazar:

Direksiyonu efsane kas yaptırır. Senelerce babam ve abim kullandı. Abim, bizim burda zaten park problemi var, küçücük yere girdikten sonra kan ter içinde eve gelirdi :)

Motor ve içinin foto'larını bekliyoruz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Hayırlı olsun. Biraz daha ilgilenirsen gül gibi olur. Bizim 79 Reno ts varken bunlar bana merso gibi gelirdi. Sani'nin dediği tamponları garip durmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Bu arabadaki konfor çok hoşuma gidiyor.

Yaylanarak gezmek çok güzel.

İyi günlerde kullan abi. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Temiz araç. Çürüğü çarığı yok gibi. Biraz bakımla evladiyelik..  :nazar: Kazasız belasız kullanın..

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Oğuzhan güle güle kullan.

Tamponlar yan sanayi galiba. Değişmeli.

Farları çözemedim, fairway farı galiba. Ölü gibiler :s

Stoplar farklı farklı

Mındar bu araba 

Direksiyonu efsane kas yaptırır. Senelerce babam ve abim kullandı. Abim, bizim burda zaten park problemi var, küçücük yere girdikten sonra kan ter içinde eve gelirdi :)

Motor ve içinin foto'larını bekliyoruz.

Dediklerinin hepsi doğru malesef, far kapakları yok su alıyor ve nemleniyor. Stoplar farklı ama işlevleri sağlam :) Arka tampon zaten kenardan kırık vida ile tutturdum çaktırma  ;)

Direksiyonu özel spor salonu görevini üstleniyor, birde kapağı olsa tadından yenmez. Fotoları ilk fırsatta çekerim.

Fazla binme niyetim olmadığından masraf etmiyorum. 

Efsane kasa...Güzel günlerde kullan Oğuzhan. 

Teşekkürler.

Hayırlı olsun. Biraz daha ilgilenirsen gül gibi olur. Bizim 79 Reno ts varken bunlar bana merso gibi gelirdi. Sani'nin dediği tamponları garip durmuş.

Yapılacak çok şey var da en kısa zamanda komple değiştireceğim. 

İyi günlerde kullan abi. 

O yönde gerçekten keyifli.

Hayırlı olsun,biraz makyaj istiyor.

Teşekkürler, aslında çok şey istiyor da ilk hedef komple değiştirmek.

Eski sahibindeyken göstergede tek bir ışık bile çalışmıyordu, söktüm led takayım dedim, arkadaş istemedi orjinal kalsın dedi ampul taktım, hatta istersen km düşüreyim dedim onuda kabul etmedi.

Kısmet sonradan bana nasip oldu.

Oğuzhan güle güle kullan 

Teşekkürler Abi.

Temiz araç. Çürüğü çarığı yok gibi. Biraz bakımla evladiyelik..  :nazar: Kazasız belasız kullanın..

Aslında kaporta yönünden pek temiz diyemeyiz, geçmişte kazaları olmuş kötü işçilikle yapılmış hep. Boya bol olunca çürükler az görünüyor. Teşekkürler Abi inşallah tez zamanda değiştirmek nasip olur.

Hayırlı Olsun ... 

Satışı hızlı Broadway'ların özellikle beyaz renk  ise...  

Teşekkürler.

Fiyatına göre güzel araba, gidişi yakıtı güzel birde dursa :) Hal böyle olunca ucuz maliyetli ayağı yerden kesecek güzel bir tercih.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

iyi günlerde kazasız bellasız kullan kardeşim :nazar: sis farlarının rengine hayran oldum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Her ailede bir dönem yeşil Doğan SLX veya beyaz Broadway olmuştur. Bizde de bundan vardı. 135 bin km bindik.

Şehir içi 100 km de 10 lt benzin tüketirdi.

4 kişi + bagaj ile arkası yere yapışır, ön havada, sık patinaj, önden savrulma riski taşır. İçerden far yükseklik ayarı yok, dışardan manuel yapılabilirdi.

Yağ seviye göstergesi vardı. Sonraki kasada çaldılar.

Devir kesici yok. 7000 devir çevirirdi.

Farlar yanıkken selektör çok saçma. Far yakma kolunu çek-bırak uzun, çek bırak kısa :) Far, sinyal ve korna tek koldan.

Ön koltuklarda beşik hareketi var.

1,4 72 hp 108 nm tork. Maksimum hız 170. Yokuş aşağı 5. vites 6.500 devirde (red line) 190 kmh

Klimalı hatta otomatik versiyonları bile Türkiye'de mevcuttu.

Yorum bağlantısı
Tamer Terzi
(düzenlendi)

İyi günlerde kullanın,

Arabasız kalmaktansa veya arabasız kalmamak için alel acele araba almaktansa ihtiyaç gideren bir aracın kıymeti bilinmeli,

iyi günlerde kullanın,

tarihinde Tamer Terzi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih Güney

120bin'den 270bin km'ye kadar kullandığımız R9 Spring geldi aklıma. Araba kullanmayı, park etmeyi, ufak tefek bakım işlerini ve "do it yourself" kavramının ne anlama geldiğini öğrendiğim emektar :)

Iyi günlerde kullanın, denildiği gibi body building yapmak isterseniz bu araçları park etmeyi deneyebilirsiniz, boş yere spor salonlarına para yaptırmaya gerek yok :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Güle güle binin oğuzhan bey yakıt idealdir iç haçim dar türkiyede satışı hızlı olan araçlardan tampanlar sıcakta eğilmiş sanırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

iyi günlerde kazasız bellasız kullan kardeşim :nazar: sis farlarının rengine hayran oldum :D

Teşekkürler abim, disko topu gibi sis farı :)

Yesis sis :(

Bedava olunca kenarda çürümesin diye taktım :) Yoksa kullandığım söylenemez, zaten çok dandirik korkuyorum da :)

İyi günlerde kullanın,

Arabasız kalmaktansa veya arabasız kalmamak için alel acele araba almaktansa ihtiyaç gideren bir aracın kıymeti bilinmeli,

iyi günlerde kullanın,

Teşekkürler, valla bu olmasaydı bu yaz halibiz haraptı.

Güle güle binin oğuzhan bey yakıt idealdir iç haçim dar türkiyede satışı hızlı olan araçlardan tampanlar sıcakta eğilmiş sanırım

Teşekkürler, ön yamuk yumuk ama arkada sağ tarafta hatrı sayılır kırık var. Yakıt konusunda bence de ideal şehir içi basa basa (kendi çapında) 25 kuruş anca yakıyor. Uzun yola çıkarsam az yakar ama ona da ben güvenmem bu arabaya sonuçta 20  yaşında. 

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

20 yaşında ne araçlar vark, 1 yaşındaki araçlara taş cıkartır klosu hafif araçların yanından tır veya otobüs geçse savurma yapıyor , savurma diyence aklımı sac kavurma geldi eskişehirde mi afyon damı yemiştim hala tadı damağımda  :mangal:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Reno'nun en sağlam modellerinden biri eniştemde var 20 senedir kullanıyor dahada kullanacağa benziyor. :) İyi günlerde kullan Oğuzhan... :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Oğuzhan Ağbi memlekette misin? Hayırlı olsun aracın ağbim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Dedem de de 93 beyaz ilk kasa vardi. Cocuklugum bu aracin icinde gecti. Fotograflarimin cogu bu araclaydi. Turkiyede ki en temiz broadwaydi eminim. Orjinal 78binde nokta boyasiz degisensiz curuksuz sifir gibi bir aracti. Fusion almak icin satmistik. Direksiyonu harbiden tas gibiydi. Jikle bile manueldi. Ahh ahh ne severdim. :)

Hayirli olsun abi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı

Hayırlısı olsun 2 sene bindim yolda kalmadan gittik ama bakımlarını hiç eksiltmedim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

İyi günlerde kullan abi. 

Özellikle hızlanınca yükselmesi tam bir efsane. :D

Hayırlı olsun Oğuzhan allah kaza bela vermesin kardeşim. :nazar:  :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Sağlıkla kullan Oğuzhan kardeşim, Allah kaza bela vermesin..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...