İçeriğe Yönlendir

94 Broadway 1,4

Oğuzhan Demir

Recommended Posts

Ali Elöver

Hayirli olsun, kazasiz belasiz. 1994 yilinda beyaz Fairway almisti babam arjantin motorlu 1600cc, tamponlar kasa rengindeydi bir de paynir taktik oh masallah... zamani icin s. icinde deli gibi gidip bir de ustune duramiyordu, 30.000 km de fren merkezi yag kacirdi tutmamaya basladi sayemde :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

3 yıl orijinal Fransız olanından kullandım.Önden ağır hasarlıydı (sonra öğrendim).Benim aracın frenleri gayet iyiydi.Sabahları çalışmama sorunu genelde kroniktir.3 sene boyunca benzin yüzü görmedi araba.Karbiratör bitikti.Bu halde iken Bir galerici abimiz epey peşimde koştuktan sonra aldı arabamı...Ha bu arada uzun yolda 110 u geçmenizi kesinlikle tavsiye etmem...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

Dedemin arabasıyla Kuşadası'na giderdim. Gaz pedalının takılı kalma problemi vardı, bazen ben gaza basmadan yokuş yukarı hızlanırdı, ama bana çok konforlu gelirdi pek severdim :D

Herkesin bir broadway hatırası vardır galiba :)

Güle güle kullan adaş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hayırlı olsun, Oğuzhan. Mis gibi araç :nazar:

Vay be :) ilk şahsi arabam broadway'di, ilk turbo modifiyemde bu, ilk elektrikli aracımda bu olmuştu. Az kahır çekmedi benden ama taş gibi araba

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

20 yaşında ne araçlar vark, 1 yaşındaki araçlara taş cıkartır klosu hafif araçların yanından tır veya otobüs geçse savurma yapıyor , savurma diyence aklımı sac kavurma geldi eskişehirde mi afyon damı yemiştim hala tadı damağımda  

Tatlı rüzgarda yetiyor savurmaya zaten belli bir hızdan sonra tekerler yere değmiyor :) Afyon'dur o...

Reno'nun en sağlam modellerinden biri eniştemde var 20 senedir kullanıyor dahada kullanacağa benziyor. İyi günlerde kullan Oğuzhan... 

Teşekkürler...

Oğuzhan Ağbi memlekette misin? Hayırlı olsun aracın ağbim.

Teşekkürler Kadir. Evet memleketteyim gelmiyor musun hala?

Dedem de de 93 beyaz ilk kasa vardi. Cocuklugum bu aracin icinde gecti. Fotograflarimin cogu bu araclaydi. Turkiyede ki en temiz broadwaydi eminim. Orjinal 78binde nokta boyasiz degisensiz curuksuz sifir gibi bir aracti. Fusion almak icin satmistik. Direksiyonu harbiden tas gibiydi. Jikle bile manueldi. Ahh ahh ne severdim. 

Hayirli olsun abi. 

Teşekkürler Mert..

Hayırlısı olsun 2 sene bindim yolda kalmadan gittik ama bakımlarını hiç eksiltmedim

Teşekkürler, beni bir iki defa korkuttu ama maşallah hep gitti (arada iteledik ama : :))

Hayırlı olsun.  :nazar:

Teşekkürler Evren Abim.

Özellikle hızlanınca yükselmesi tam bir efsane.

Hayırlı olsun Oğuzhan allah kaza bela vermesin kardeşim. 

Teşekkürler Abim. Biz küçükken derlerdi 100'den sonra tekerleri yere değmez frene bastığında hızlanır diye doğrudur :)

Sağlıkla kullan Oğuzhan kardeşim, Allah kaza bela vermesin..

Teşekkürler Abim.

Hayirli olsun, kazasiz belasiz. 1994 yilinda beyaz Fairway almisti babam arjantin motorlu 1600cc, tamponlar kasa rengindeydi bir de paynir taktik oh masallah... zamani icin s. icinde deli gibi gidip bir de ustune duramiyordu, 30.000 km de fren merkezi yag kacirdi tutmamaya basladi sayemde 

Teşekkürler Abim, Bunda 4 paynır hoparlör var, bir de sony teyp taktım, 1 ay kalmadı çaldılar. Şimdi eski dandirik teybi taktım.

3 yıl orijinal Fransız olanından kullandım.Önden ağır hasarlıydı (sonra öğrendim).Benim aracın frenleri gayet iyiydi.Sabahları çalışmama sorunu genelde kroniktir.3 sene boyunca benzin yüzü görmedi araba.Karbiratör bitikti.Bu halde iken Bir galerici abimiz epey peşimde koştuktan sonra aldı arabamı...Ha bu arada uzun yolda 110 u geçmenizi kesinlikle tavsiye etmem...

Ben 90'da duruyorum genelde :)

Dedemin arabasıyla Kuşadası'na giderdim. Gaz pedalının takılı kalma problemi vardı, bazen ben gaza basmadan yokuş yukarı hızlanırdı, ama bana çok konforlu gelirdi pek severdim

Herkesin bir broadway hatırası vardır galiba 

Güle güle kullan adaş

O adaşım buralarda mısın? Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun, Oğuzhan. Mis gibi araç 

Vay be  ilk şahsi arabam broadway'di, ilk turbo modifiyemde bu, ilk elektrikli aracımda bu olmuştu. Az kahır çekmedi benden ama taş gibi araba

Teşekkürler abim, turbomu kendin mi gelip takacaksın, yoksa parçaları gönderip telefonda mı anlatacaksın neyi nereye takacağı mı?  :f1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Teyzem lerde 92 model antika var. 92 den beri onlarda. 75 binde sanırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Teşekkürler abim, turbomu kendin mi gelip takacaksın, yoksa parçaları gönderip telefonda mı anlatacaksın neyi nereye takacağı mı?  :f1:

Turbo egzos manifolduna takılmıyor, biraz denişik montajı :ninja:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Motor ve içinin foto'larını bekliyoruz.

Direksiyon kapağı yok ama oda başka bir işlevsellik sağlıyor, aşağıda görebilir siniz :)

Rak970x.jpg

8neBwS6.jpg

aa72Zao.jpg

tmz8gwF.jpg

Rl0dUKv.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Vay be, özlemisim valla :) yag miktarini da olcenlerden hemde :)

Babamla 155i gecememistik dip gazda :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Teyzem lerde 92 model antika var. 92 den beri onlarda. 75 binde sanırım

Klasik olmuş artık o :)

Turbo egzos manifolduna takılmıyor, biraz denişik montajı :ninja:

:unsure2: O zaman ne zaman geliyorsun abi  :rolleyes:

Güle güle kullan kardeşim benim :nazar:

Teşekkürler güzel Abim...

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Vay be, özlemisim valla :) yag miktarini da olcenlerden hemde :)

Babamla 155i gecememistik dip gazda :)

O göstergeden ben hiç bir şey anlamadım :)

Valla ben basmaya korkuyorum bununla, geçenlerde baktım iyi gidiyor gaza gelmemek için gaz ayarını kıstım biraz :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

3 küçük kadrandaki sağ altta olan, araç çalıştığında yağ miktarını gösterir, sonra yine dibe düşer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hayırlı olsun, Oğuzhan. Mis gibi araç :nazar:

Vay be :) ilk şahsi arabam broadway'di, ilk turbo modifiyemde bu, ilk elektrikli aracımda bu olmuştu. Az kahır çekmedi benden ama taş gibi araba

Roket takmışmıydın? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Güle güle kullanın hayırlı olsun.

Bizde de ege mavisi 95 model spring vardı. Fena gidiyor cidden yokuslarda keçi gibiydi biz de bi defa otobanda 160 görmüştük ama resmen lastiğin 10-20mmsi temas ediyordu yere :D

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Güle güle kullan Oğuzhan.

Teşekkürler Abim.

3 küçük kadrandaki sağ altta olan, araç çalıştığında yağ miktarını gösterir, sonra yine dibe düşer.

Hangisi olduğunu biliyorum da çalışmasını çözemedim, sanırım çalışmıyor. Kontak açınca az biraz yükseliyor ama çalışınca aynı yerine geliyor, yağ miktarı tam  :unsure2:

Güle güle kullanın hayırlı olsun.

Bizde de ege mavisi 95 model spring vardı. Fena gidiyor cidden yokuslarda keçi gibiydi biz de bi defa otobanda 160 görmüştük ama resmen lastiğin 10-20mmsi temas ediyordu yere :D

Teşekkürler Ozan.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Teşekkürler Abim.

Hangisi olduğunu biliyorum da çalışmasını çözemedim, sanırım çalışmıyor. Kontak açınca az biraz yükseliyor ama çalışınca aynı yerine geliyor, yağ miktarı tam :unsure2:

Teşekkürler Ozan.

Yagin basıncinda da sorun olabilir. Ona da dikkat etmek gerekir.
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Yagin basıncinda da sorun olabilir. Ona da dikkat etmek gerekir.

İçime kurt düşürme :) takılır şimdi aklıma, yarından itibaren 17 gün izinliyim, ben bu konunun üzerine düşeyim fırsat bulursam, güvenmem ama görevini yerine getirmesini isterim. Çalışmayan aksam olarak bir tek arka sis düğmesi var onunda üzerinde role yok, bu ikisi  düzelirse sanırım çalışmayan elektronik aksamı kalmayacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İçime kurt düşürme :) takılır şimdi aklıma, yarından itibaren 17 gün izinliyim, ben bu konunun üzerine düşeyim fırsat bulursam, güvenmem ama görevini yerine getirmesini isterim. Çalışmayan aksam olarak bir tek arka sis düğmesi var onunda üzerinde role yok, bu ikisi  düzelirse sanırım çalışmayan elektronik aksamı kalmayacak.

Başka elektronik aksam var mıydı yahu :p

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Başka elektronik aksam var mıydı yahu :p

:D  ne vuruyon, vurmasana :D Merkezi kilit bilem var dün son kapıyı da yaptım çalışıyor  :beee:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yağ göstergesi şöyle olmalı ilk kontak çevrildiğinde:

fxcrtPs.jpg

:D  ne vuruyon, vurmasana :D Merkezi kilit bilem var dün son kapıyı da yaptım çalışıyor  :beee:

Bu arada dikkatini çekerim: TR'ye orta sınıfta ön camlarda otomatik cam sunan ilk modeldir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Yağ göstergesi şöyle olmalı ilk kontak çevrildiğinde:

Bu arada dikkatini çekerim: TR'ye orta sınıfta ön camlarda otomatik cam sunan ilk modeldir :)

Ve hala çalışıyor o camlar :) Benim yağ göstergesi yağın normal olmasına rağmen bu kadar harekat ediyor, çalışınca yine düşüyor,

Renoda zamanında anlamış düzenli çalışmayacağını kaldırmış sonradan :D

Ta4aKfv.jpg

17 gün boyunca buna neler yapılmaz ki.

Fırsat buldukça uğraşırım belki ama bu 17 günde uğraşacağım arabadan çok daha önemli işlerim var  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ve hala çalışıyor o camlar :) Benim yağ göstergesi yağın normal olmasına rağmen bu kadar harekat ediyor, çalışınca yine düşüyor,

Renoda zamanında anlamış düzenli çalışmayacağını kaldırmış sonradan :D

Babamda spring vardı, kusursuz çalışıyordu. Kontrol ettir derim, pompa çalışmıyorsa :shok:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...