Hasan Hüseyin Şen 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Çok saygı değer forum abilerim başlıktada belirttiğim üzere otomatik şanzuman bir araç almak istiyorum şansımı Honda markadan kullanmaya karar verdim .Euro civic modelleri hoşuma gitti 2004-2005 modelleriyle ilgileniyorum .Araç hakkında bilgisi olan deneyimli büyüklerimden saygı değer yorumlarını bekliyorum .İyi niyetli yardımlarınız için şimdiden sonsuz teşekkürler . Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 (düzenlendi) Sessiz ve seri araç. Otomatigi akıp gidiyor su gibi, kirmizida stop etti sanmıştım sedan dan çok daha ucuz ayrıca. 27 Kasım 2014 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Bende Sedici almadan önce %100 sadece bu aracı alacaktım. Bütçem 28.500 Tl idi max. Ama o fiyata temiz bulamadım. Yaklaşık 10 tane baktım. Neredeyse tümü yalan beyanlı ilan yada pert çıktı. Alacağınız araca mutlaka sıkı bir sorgulama yaptırın. Hem servisten, hem sigorta şirketinden vs. Belki ufak ta olsa yedek parça sorunu yaşanabilir. (Kaporta, konsol, cam vb aksamlarda) Dışında temizi bulunduğunda kaçırmayın derim. Ama temizi için en az 30.000 Tl yi gözden çıkartmanız gerekir. Ha o para bu model ve özellikte bir araca verilir mi? Ben vermem. Vermedimde. Bütçenize göre Fiat Sedici yada Suzuki Sx4 te bakabilirsiniz. Ben aldım. Memnunum. Aracıma imzamdan göz atabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Onur Demir 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Nedense bu kasalarin duzgununu bulmak cok zor. Sedani kadar tutulmasada bence sedandan daha guzel. 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 Acaba sedandaki içeri ses alma olayı bundada var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 İngiliz montajdir. Pek tutulmadi. Ama çok zevklidir. Mekaniği sorunsuz, motor şanzıman çok güzel. Sessiz sedasız bi araçtır. Kaporta hariç tüm parçaları piyasada bolca mevcut. Fakat kaporta parçası için, servise muhtaç olursunuz. Ayrıca genelde 10 günde anca gelir parçalar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts