Uğur Köker 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 arkadaşlar geçtiğimiz günlerde nokian kış lastiği taktırdım;fakat sağ taraftaki lastiklerde üretim tarihi dış tarafta yazıyor ama sol taraftakilerde iç tarafta kalmış,ayrıca sağ taraftakilerin üzerindeki çizgiler iç tarafta kalırken soldakilerin de çizgileri dış tarafta kalıyor;ustaya götürdüm bir yanlışlık yok simetri açısından böyle diyor;sizce bu durum doğru mu? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Lastikleriniz asimetrik lastiktir, lastiğin dış yüzeyinde bir yerlerde OUTSIDE (Dış taraf) yazar. Arkadan baktığınızda desenleri simetrik görürsünüz. 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Lastikleriniz asimetrik lastiktir, lastiğin dış yüzeyinde bir yerlerde OUTSIDE (Dış taraf) yazar. Arkadan baktığınızda desenleri simetrik görürsünüz. :good1: Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Bazı lastik markalarında iç/ dış ayrımı vardır. Yön ayrımı da vardır. Bunlara dikkat edilerek takılması gerekir. Simetrik açıdan lastik üzerindeki ibareler geçerlidir. Usta işgüzarlık yapmış olabilir. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Outside değilde dönüş yönünü gösteren bir ok olabilir, o zaman sağ Sol dışa gelen tarafları farklı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Köker 1 Aralık 2014 Yazar Paylaş 1 Aralık 2014 :good1: baktım ama outside yazısını göremedim,akşam bir daha ayrıntılı bakayım;ama lastiklerin üzerlerinde >rotation> işareti var;dördünde de oklar arabanın ön tarafını gösteriyor Lastikleriniz asimetrik lastiktir, lastiğin dış yüzeyinde bir yerlerde OUTSIDE (Dış taraf) yazar. Arkadan baktığınızda desenleri simetrik görürsünüz. baktım ama outside yazısını göremedim,akşam bir daha ayrıntılı bakayım;ama lastiklerin üzerlerinde >rotation> işareti var;dördünde de oklar arabanın ön tarafını gösteriyor 2 Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 (düzenlendi) Desenler ve Rotation doğruysa sıkıntı yok. Muhtemelen, fabrikanın üretim hattında, tarih basma makinası üretim bandının sağ tarafında kalıyor. 1 Aralık 2014 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 baktım ama outside yazısını göremedim,akşam bir daha ayrıntılı bakayım;ama lastiklerin üzerlerinde >rotation> işareti var;dördünde de oklar arabanın ön tarafını gösteriyor baktım ama outside yazısını göremedim,akşam bir daha ayrıntılı bakayım;ama lastiklerin üzerlerinde >rotation> işareti var;dördünde de oklar arabanın ön tarafını gösteriyor Rotation okları ileri gösteriyorsa outside yazısı olmaz. Boşa bakmayın. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 baktım ama outside yazısını göremedim,akşam bir daha ayrıntılı bakayım;ama lastiklerin üzerlerinde >rotation> işareti var;dördünde de oklar arabanın ön tarafını gösteriyor baktım ama outside yazısını göremedim,akşam bir daha ayrıntılı bakayım;ama lastiklerin üzerlerinde >rotation> işareti var;dördünde de oklar arabanın ön tarafını gösteriyor Rotation yazısı var ise OUTSIDE yazsına bakmayın, oklar doğru ise desen ile ilgilenmeyin. Desen Ok işaretine göre tasarlanmıştır ve görevini yapacaktır. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Okların yönünde sorun yoksa sıkıntı yoktur.. 1 Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Oklar arabanın ön tarafını gösteriyorsa sorun yok. Okların yönünün öne bakması çok önemli, tüv den geçemiyorsunuz. Ağır kusur sayılıyor, tecrübe ile sabit 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts